Nasterea la Arcadia - Iasi (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Simonik sa stii ca la noi Trixera pare sa aiba efect. Pe unobraz i-au disparut aproape de tot, iar pe celalalt i-au ramas alea care erau mai mari, dar sper sa treaca si alea. In seara asta m-am dat si eu cu ea pe fata, sa vad ce senzatie lasa pe piele. E foarte faina, dar are un pret...

Nico, da, chiar, cum a fost la masaj??? Eu vreau sa o sun pe Adina sa ma programeze saptamana viitoare. Am niste dureri de spate destul de mari, sper sa imi recomande si niste exercitii ceva, ca e aiurea. Uneori cand ma aplec sa il iau pe bebe din patut abia ma mai ridic. Sunt aproape cum erau in timpul sarcinii. Of...

In alta ordine de idei, azi am stat o gramada afara. E cam aiurea ca nu prea am unde sa ma plimb prin zona. Eu stau in Mircea acum... si inca nu mi-am luat cosulet ca sa ma pot deplasa singura cu bebe in masina. Abia astept sa ne mutam la vara in Copou.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Melise crema cu care il dai are cortizon? Nu se da pe reteta? Cat ai dat pe ea?
Vreau si eu sa ma programez poate pe maine dimi la masaj k si eu am cateva zile de cand ma doare spatele :(
Pupi la bebe sa treaca bubitele

fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata...nu am avut ieri timp sa va scriu ca am sters geamuri, am schimbat perdele..etc...
La masaj a fost super, mai ales cel cu vacuum...cel kinoterapeutic e de fapt niste exercitii pentru recuperarea tonusului abdominal..dar a fost super...luni mai merg de la ora 14...poate ne intalnim pe-acolo MElise si Simonik

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

app...si eu stau tot in Mircea...mai exact la fosta trecere de cale ferata , pe Calea Galata.

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Salutare!!

Magandeam ca am ceva de recuperat, dar vad ca nu a prea fost activitate.

fetele cu masajul, sa va fie de bine(Niko, Simonik)

Noi am fost(inca suntem) singurei saptamana asta, cel mai greu a fost dupa ora 18, cand aveam ajutor, acum fiind nevoita sa fac 24/24 acelasi lucru, e greu .
Si colac peste pupaza a revenit si migrena mea, de aia urata 72 ore, daca se poate intuneric,liniste,dar eu am parte de urlete, deci creierasii mei sunt varza,plus ca de durere noaptea mai mult treaza, declar 2 nopti a cate 3 ore dormite, deci zooombie.

Gabriela m-ai facut curioasa cu dr ped, asteptam povestea.

Eu mi-am dat seama sambata de un lucru cu DA asta si anume, am eliminat alimente dar NICIODATA ceaiu de lactatiesi cafeaua, asa ca de luni le-am scos, sa vedem ce-o mai fi.

V-am povestit acum cateva pagini de o mamica intalnita in parc al carei bebe nu se satura la san, si v-am cerut sfaturi si sa vedeti...ma intalnesc cu ea, luni cred si stiti ce-mi zice ca a alaptat-o ,fara completare, ca M_A ASCULTAT, si ca nu a luat decat 100gr, in celelalte sapt luan 250 grame.
Eu masca,cica vinovata ca i-am dat sfat, zic dar de masurat ai masurat-o,poate a luat cm,raspunde NU exista asa ceva. Concluzie: pe viitor stau in banca mea

O zi frumoasa, plimbarici placute !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Salutare!!

Magandeam ca am ceva de recuperat, dar vad ca nu a prea fost activitate.

fetele cu masajul, sa va fie de bine(Niko, Simonik)

Noi am fost(inca suntem) singurei saptamana asta, cel mai greu a fost dupa ora 18, cand aveam ajutor, acum fiind nevoita sa fac 24/24 acelasi lucru, e greu .
Si colac peste pupaza a revenit si migrena mea, de aia urata 72 ore, daca se poate intuneric,liniste,dar eu am parte de urlete, deci creierasii mei sunt varza,plus ca de durere noaptea mai mult treaza, declar 2 nopti a cate 3 ore dormite, deci zooombie.

Gabriela m-ai facut curioasa cu dr ped, asteptam povestea.

Eu mi-am dat seama sambata de un lucru cu DA asta si anume, am eliminat alimente dar NICIODATA ceaiu de lactatiesi cafeaua, asa ca de luni le-am scos, sa vedem ce-o mai fi.

V-am povestit acum cateva pagini de o mamica intalnita in parc al carei bebe nu se satura la san, si v-am cerut sfaturi si sa vedeti...ma intalnesc cu ea, luni cred si stiti ce-mi zice ca a alaptat-o ,fara completare, ca M_A ASCULTAT, si ca nu a luat decat 100gr, in celelalte sapt luan 250 grame.
Eu masca,cica vinovata ca i-am dat sfat, zic dar de masurat ai masurat-o,poate a luat cm,raspunde NU exista asa ceva. Concluzie: pe viitor stau in banca mea

O zi frumoasa, plimbarici placute !!!

Mami fericita de David 12.09.11

Nasol cu migrenele astea ! si fara tatici chiar daca vin tarziu acasa macar vin la un moment dat ! si eu am ramas singura cu ANDREI pe la 3 saptamani ,vai groaznic a fost !
Si eu am facut ceva "descoperiri "in legatura cu DA ,de luni ii dau DICOFLOR baiatului si tot de luni tin post ,adica fara lactate ,fara cocolata ,fara capucino si ia chici ce :petele arata mai bine ,deci problema e de la ceva ce mananc eu !,maine dupa-amiaza ma duc la dr TRANDAFIR sa vad ce-mi mai zice .
ANDREI papa bine fructe (mar si para ) cam cate 30 de lingurite a papat azi ,bine nu va ganditi la lingurite pline cu varf ,cam jumatate de lingurita din aia de bebei ,eu nu am cantar elecronic asa ca m-am apucat de numarat lingurite ;ei ,nu aceeasi poveste este si cu pireul de legume ,mananca cam 10-25 lingurite dupa aia ori se plictiseste ,ori ii e somn ,ori vrea la titi mai repede ,il i-au din scaun si-l mai tin in brate la mine si il mai pacalesc cu 2 lingurite si cam atat ,azi am introdus si telina ,vad ca e bine deocamdata .
Referitor la mamica aceea ....pacat ca nu toata lumea este receptiva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Clau, imi pare rau pentru experienta negativa :(
Si eu ieri am avut o durere de cap de aveam impresia ca imi iese creierul si o ia la fuga.

Iulia, tie ti-a recomandat cineva dicoflor sau dai si tu ca mine de capul tau :D?
Si la noi par mai ok bubitele. Nu stiu ce o fi, dar ceva este, eu inca mananc lactate.. ciocolata nu, alune, nuci am mai gustat.

M-am laudat? Picea mea bea din paharut (i-am dat LM cu probiotic)

Mergi la inceput

Simonik, crema se numeste Trixera si este din gama Avene, facuta cu apa termala Avene. Nu are cortizon, este o crema emolienta, dermatocosmetica, indicata pentru pielea uscata si pentru pielea cu dermatita atopica.Este scumpa (din punctul meu de vedere), e 80 de ron un tub cu 200 ml. Ideea e ca daca o folosesti numai pe fata, iti ajunge mult si bine. A mea expira in 2014. Cand am fost la Arcadia, dr. Ruginosu i-a vazut bubitele si a zis ca pare sa fie o dermatita de contact, de la transpiratia sanului cand il alaptez sau de la hainele mele cand se atinge cu fata... Mi-a recomandat mai multe creme, vreo 4, dar cum spuneam, sotul meu, ca de obicei, a luat-o pe prima de pe lista... Dupa-amiaza iti zic si celelalte 3 denumiri de creme ca sunt pe o listuta care a ramas in portofel la sotul meu.

L-am dat de 2 ori pe zi, vreo 4 zile si aproape i-au trecut, mai are putine. Acuma nu stiu daca e eficienta la toti bebelusii, dar pare sa fie un produs bun. A... si inca ceva, ma gandesc sa ii iau lui bebe un spray cu apa termala sa il spal pe fata, ca pana acuma il spalam cu ser fiziologic. Stiu ca la Arcadia mi-a zis ca pot folosi si apa termala si stiu ca la un moment dat eu foloseam pt mine de la Vichy si era foarte faina, imi lasa pielea catifelata...

Nico, poate ne vedem intr-o zi. Eu stau in Mircea la A-uri, chiar langa Bahlui. Ma perogramez si eu la masaj sapt viitoare sper, numai ca eu nu pot decat dupa ora 5, cand vine Dragos, ca sa stea cu bebe.

MElise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Salutare!!

Mami fericita de David 12.09.11

Clau te inteleg perfect. Noi am fost fara tati numai 2 zila, cat a fost in delegatie, si ne-a fost foarte greu. Noroc ca a mai stat sora mea pe la mine... Cat despre migrena, eu cred ca e si de la astenia de primavara, ca si pe mine m-a luat durerea de cap de ieri dimineata si inca ma tine.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza!!!

A venit tatidar diseara iese cu baietii in oras , asa ca declar o saptamna singurei
Migrena inca mai am,noaptea e cel mai rau, eu am migrena asta de la 15 ani,facut toate investigatiile,inca nu am gasit cauza, efectul nu mai am cu ce sa-l tratez.

Melise si eu folosesc apa termala la bb de la inceput, acum am Avene, e ok .
Cat despre bb si bubite, asa am avut si noi la inceput si hainele cu care statea prin casa cu bb le spalam cu detergentul lui, prin urmare se simte diferenta.

Noi am stat afra ieri aproape toata ziua de la 13-19 , cu o pauza de juma de ora in casa ca daca nu stiati va spun eu, bb meu nu papa titi in parc, ii distrage atentia orice, tre sa fim izolati, numai noi doi sa ne dragalim in felul nostru .

Iulia astept sa ne povestesti cum a fos la dr azi, ca si eu simt ca o iau razna de acum

O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput