Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 20
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi!si o cafeluta aromata
Multa sanatate Esterei si tie Cori.
Felicitari Iulia pentru reusitele lui Andrei in ale mancarii.
Ce frumos e azi afara!Noi ne pregatim de o plimbarica lunga.
O zi cat mai frumoasa!!!
gravidacori spune:
am facut poza la scutecul de aseara sa mai cercetez. M-am uitat in linkul cu scaunul bebelusului, iar la cel cu sange de acolo nu seamana cu ce e la noi.adica, e mult mult mai putin la noi,in vreo 3 locuri,(azi nu a mai iesitasa deloc pana acum desi a facut si scaunul e ok) arata ca mucii,scuza-ti expresia si de culoare visina coapta. am sunat mai inainte dr de la sf maria care a fost la noi acasa ieri, si i-am zis ca aseara a facut iar si raspunsl ei a fost-sa stau linistita ,nu e prb, se curata. hm?
pt nasul fetei continui cu sterimar,care i-l dau de ieri, pt ca serul fiz. si colargolul nu au avut treaba.sa vedem ce face asta .pt diaree smecta, si furazolidon 3zile,ceai de menta care nu-l vrea. eu paracetamol, lapte cu miere. eu nu stiu de unde raceala, pt ca noi de atunci duminica cand cu plimbarea la ciric nu am mai iesit deloc din casa si nimeni nu a fost la noi si nici sotul nu are prb!pur si simplu dupa 5 zile de stat in casa m-am trezit cu raceala.
intre timp iritatia i-a trecut, dr a zis sa o dau mai degraba cu pudra,nu crema,pt ca e nevoie ca locul sa fie cat mai uscat si sa renunt la servetele umede DE TOT, nu e de acord cu ele.asa am facut, o spal la chiuveta cu apa si sapun cateodata, pudra si scutecul.arata f bine acum funduletul.
in rest, inafara de faptul ca o cam enerveaza mucisorii si maraita de la dinti ,nu are si nici nu a avut prb.a mancat tot timpul san ca si inainte, s-a jucat, rade, vorbeste,doarme bine.
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!
In primul rand sanatate puiutilor si mamicilor bolnavioare!De rotavirus si eu am auzit la o cunostinta.De asta am si facut acea paranteza cu plimbatul prin marketuri si malluri...
Gravidacori scaunul cu mucus sangeriu poate fi simptom de enterocolita.Iaurtul ce i l-ai dat fetei era inceput sau abia ai desigilat cutia?
Noi nu am iesit azi decat putin in gradina ca aveam de greblat niste uscaturi si am scos si gaza cu carutul sa asiste la treburile de primavara :)Cam bate vantul si nu ne-am dus azi in parc.Asa am stat la dos de vant.
Simonik21 spune:
Nico nu am reusit sa merg dar sper sapt asta macar la o sedinta sa merg sa vad cum e...k acusik expira voucher ul ala ( e valabil 3 luni).U cand mergi?
fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
gravidacori spune:
dada,galetusa era deschisa de sot de seara cand a mancat el.termenul de valabilitate mai avea 6 zile.e iaurtul pe care il manca cat de cat ,de obicei.asta a fost miercuri, ea avea diareea deja de luni -marti.deshidratata nu este, nici nu a fost.m-am gandit la enterocolita,dar med de fam. a carei fetita chiar a avut,nu a zis nimic ca ar fi suspecta si nici alte simptome nu are.
nu stiu....
DadaIna spune:
Am inteles.E clara treaba daca avea diaree inainte de a consuma iaurtul ca nu e de la el.Oricum pe viitor daca e inceput sa nu ii mai dai fetei indiferent daca e inca in termenul de valabilitate.Si mai ales daca e mancat iaurtul direct din recipientul lui cu lingura (lingura bagata in gura,iar in iaurt si tot asa... apoi bagat iaurtul neterminat inapoi in frigider), se populeaza rapid cu tot felul de bacterii.Noi astia mari ne descurcam cu ele (bacteriile) insa pentru cei mici e grav. sa se faca bine printesele!
Mada uitasem sa-ti spun ca mi-a iesit si mie ce vroiam.L-am tinut si eu toata noaptea.Am uns bine tot recipientul ala din plastic cu smantana, si am pus si vreo 3 linguri cu varf in lapte.Am amestecat asa usor in el.Laptele l-am pus caldut si tura asta am facut cu lapte de vaca de la tara fiert inainte.In seara asta pun iar insa repet operatiunea cu lapte de capra ca imi aduce iar sotul meu proaspat.Noi suntem mari consumatori de lactate.La mine intr-o zi 3 oameni si gaza inclusa consumam 4 litri de lapte :))
gravidacori spune:
multumesc fetele de urari
dada, si noi suntem cu lactatele,eu as bea lapte toata ziua.
dr. a zis ca a facut febraaa de l iurtul prea rece,nu stiu cum am faacut sa greseala,de obicei il lasam un pic in castron sa se mai incalzeasca.cu nurofen in 2 zile a trecut
Gabrielita81 spune:
IULIA eu am fost la ea la cabinet e pediatra la care merg de mult si sunt fff multumita.Si la noi a procedat la fel cu dermatita atopica regim si bla bla dar inainte de toate (putin cortizon)tocmai de asta nu am recomandato strict pt DA stiu ca voi nu vreti (corti)eu nu am rezistat pt ca fata era jale pe fata ....cu regim alimentar si la mine si la fata noi acum suntem curate pe piele...iar mustela e pt intretinerea pielii la noi atat timp cat nu deviez de la regim noua nu ne apare...revin cu detalii despre regim si tot ce am facut la dr mai tarziu pup
Nico_A spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonik21 Nico nu am reusit sa merg dar sper sapt asta macar la o sedinta sa merg sa vad cum e...k acusik expira voucher ul ala ( e valabil 3 luni).U cand mergi? fericita cu Stefan Darius 15.02.2012 |
eu m-am programat pentru maine la ora 12..de abia astept
Mami fericita cu Ioan Gabriel