Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 19
claumarcoci spune:
Iulia ce am citit eu.... e ca o masa o inlocuiesti cand bebe papa 100-120 ml supa si 50-60 gr piureuas.
Nu inteleg de ce ai bagat si gustarea....sau de ce nu mai adaugi la piureua dovlecel, o rosie, ardel gras, cartof...
Noi suntem pe supa clara 50-60 ml, cam tot atata supa combinata cu piureuas dar la cap piureuas stam prost, max 20 grame.
Eu in mom in care reusim sa inlocuim masa,o vom muta la ora 13-14 si vom introduce gustarea de fructe.
Noi am facut o pauza de legume ca nu le accepta, am bagat mara si para la cuptor, apoi am reluat legumele si au mers/ merg binisor.
Cand merg la mama acasa o sa adaug carnita de pui si sper ca in 2 sapt sa reusesc sa inlocuiesc o masa.
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Iulia ce am citit eu.... e ca o masa o inlocuiesti cand bebe papa 100-120 ml supa si 50-60 gr piureuas. Nu inteleg de ce ai bagat si gustarea....sau de ce nu mai adaugi la piureua dovlecel, o rosie, ardel gras, cartof... Noi suntem pe supa clara 50-60 ml, cam tot atata supa combinata cu piureuas dar la cap piureuas stam prost, max 20 grame. Eu in mom in care reusim sa inlocuim masa,o vom muta la ora 13-14 si vom introduce gustarea de fructe. Noi am facut o pauza de legume ca nu le accepta, am bagat mara si para la cuptor, apoi am reluat legumele si au mers/ merg binisor. Cand merg la mama acasa o sa adaug carnita de pui si sper ca in 2 sapt sa reusesc sa inlocuiesc o masa. Mami fericita de David 12.09.11 |
PAI am bagat si fruc pt ca nici la noi nu prea mergea cu legumele ,numai ca eu nu am vrut sa le intrerup ca sa zic asa dar acum merge cu amandoua sub forma de pireu .DAVID bea din canita ? Ai cantar elecronic? Adica masa trebuie sa fie alcatuita din 2 feluri : supa si pireu separat? dar nici mie nu-mi place supa chioara
Apoi dovlecel ,rosia si cu ardeiul sunt de import ,mai stau asa putin iar despre cartof eu stiam ca se poate introduce dupa 7 luni ca cica baloneaza sau asa ceva ,urmatoarele pe lista mea suunt :telina si sfecla ,sa vad daca o sa le tolereze ca sfecla aia are gust a pamant..
Eu am dat marul asa ca atare nu la cuptor ,am gresit teribil?
Petele lui ANDREI nu au dat inapoi ,ba chiar ii ies altele ,nu am cunoscut nik nici cu taratea ,pielea in acele locuri e foarte uscata si intarita ,mi-e asa mila de el
La voi cum mai merge cu remediul homeopat?
madline82 spune:
Daniela, adik o nastere naturala simpla e 1700lei?? Parca prea frumos sa fie adevarat:)). Dada si eu ma temeam sa iasa prea acru iaurtul dar a fost f bun:) spre surprinderea mea. Ma bucur ca Anto e papacioasa, cred ca a reactionat asa pt ca era ceva nou, dak nu-i placea nu il papa, vb ta:). Melise, ti-am citit pov nasterii pe Dc, felicitari inca o data pt reusita, dak ar fi totusi sa nasc a doua oara la arcadia as schimba muulte:((.
claumarcoci spune:
Neata!
Iulia cu tratamentul homeopat merge bine, am terminat cele 5 zile, petele au disparut in proportie de 85-90%, ne-a mai ramas un pic la gat de iritatie, care este intretinuta de balute si mana lui D si pielicica un pic aspra, dar asta o rez cu cremute hidratante.
Cat despre papa... da am cantae electronic de buc, supa o masor cu un biberon ,am adaugat si noi telina, dar si sfecla se da undeva dupa 7-8 luni, nu stiu exact, iar cartoful si ceapa eu o pun de gust, rar adaug in piureuas cartof, eu am pus dovlecel, ca pana apar astia autentici facem un an :)), iar ardel capia aveam la congelator special ptr asta .
Zicem ca ii dam copilului ou de tara, pui de tara, dar ca aceste 2 produse sa fie BIO si naturale, ar trebui ca gaina/pui sa fie hranit cu boabe de porumb bio, adica din ala semanat si prasit de 5 ori de buruieni, dar nu cred ca se mai face asa, ca acele graunte parintii nostri le cumpara sa hraneasca gainile/pui, iar acestea sunt provenite din culturi stopite si din terenuri date cu ingrasamant, nu cu balega, deci.....un mare fss...singurul plus e ca nu-s gaini stresate, alearga prin curte, dar se hranesc exact ca cele din baterii..
O zi faina, sper sa nu mai bata vantul!
PS....cica este asa o epidemie de rotavirus in oras, aveti grija sa nu iesiti cu copiii in locuri inchise si aglomerate, am 2 amice care au fist sambara la Era la concert Andra cu copii si au rotavirus, sunt in spital .
ionelamaria spune:
Eu sunt curioasa care e diferenta intre nasterea naturala si cea lamaze ( nu la pachet ma refer, ca aici am inteles ca difera cursul )Adica ce? la nasterea naturala nu iti da mingea si nu te lasa sa te plimbi? sau cum? Ca daca e asa nu merita deloc sa dai numai 1700 si sa te "lege" de masa
gravidacori spune:
neata
ca tot se vb de pericolele din aer, sa povestesc si eu groaza de prb ce o avem de zile bune.
duminica trecuta, nu alaltaieri,cealalta era totul bine am iesit la o plimbare la ciric pe jos toti 3 cu carutul. am stat vreo 3 ore cu totul timp in care a si dormit. luni...eu abces ,aveam un 'cioc umflat' de toata frumuseta, fata incepuse cu diaree..nu am luat medicamente,nu stiam ca se pot lua, de la farmacie nu mi-a dat nimic.cand am aflat ca se pot lua deja era miercuri si se dezumflase 'ciocul' .ma bucuram ca imi trecuse doar cu ceapa pusa la gingie.joi eram bine..eu..dar fata tot cu diaree semiconsistenta,dar eu nu am stiut ca era diaree, ea nemancand solide si neamaiavand niciodata diaree nu am fost capabila sa o recunosc.mai zic ca aveam o pasa f proasta,o am si acum.
ca de obicei ,o incerc cu mancare mereu desi nu vrea. miercuri fac prostia ,de a-i da iaurt de la frigider.initial doar am vrut sa vad daca e interesata dandu-i cu linguria pe buze sa vad ce zice, a deschis gura ca mai vrea, eu m-am extaziat si tot i-am dat uitand total ca e de la frigider-intr-o ora 39 febra.ii dau nurofen,mai tarziu paracetamol..a tinut 2 zile.vineri nu mai avea febra.dar ii curgea nasul,dintr-o nara.aa incerc sa ii dau smecta,greu i-a putin.am zis ca s-a iritat urat la fundulet?da, si asta.
cam o zi a fost mai bine, apoi intr-o dimineata ma trezesc racita, cu febra, ma durea capul,febra,si tot corpul parca imi era batut.am zis..gata nu mai suport ..ce e asta doamne?
fata in continuare cu diaree,dar mai bine,si curgea putin dintr-o nara.iau oscilococinum si jumate de usturoi in gura,pana seara imi mai revin.bun..bineinteles...surpriza a 2a zi-fata face scaun cu sange ,f putin dar sange. am crezut ca lesin,si asa fizicul si psihicul erau varza. incep sa plang, pun sotul sa se uite si el,sun dr nu raspunde.era duminca.acum.scaunele nu mai erau multe diareice ,3 au fost duminica dar cu sange, ceva ca mucii de culoare visiniu,si putin.ieri duc analiza la laborator,intre timp vine acasa o dr de la urgente de la sf maria, o consulta, zice sa ma linistesc si sa o anunt de rezultat. desi stranuta si ii curge nasul nu e racita,la plamani e ok si strea ei e buna, se joaca ,rade,vb.dupa ore bune in care am traspirat de stres dupa rezultat ,apare si acesta ...ca fiind bun. cum ? sa ma bucur sau ce sa fac?complet buimaca eram ieri.merg si la med de fam..cum ma asteptasem-scadere in greutate 200gr in cateva zile.nemancata si nedormita cer un pahar de apa ca imi era rau..,in rest,mai iese si un dintisor stanga sus.mai asteptam si coprocultura.nimeni nu imi da un raspuns ce e cu sangele din scaun.nici acum nu stiu.sora mea a zis ca nepotelul a facut cu sange cand avea virus intestinal,cu vomitat.ea nu a vomat niciodata,slava domnului macar asta!urmeaza sa ii luam analize la sange,sa ma astept la anemie,asa a zis dr.,dar astea dupa ce va fi mai bine ca sa nu influienteze rezultatul si alta sperietura nu-mi mai trebuie.in continuare nu vrea sa manance, este extrem de mofturoasa si satula de tinut si bagat in nas/gura medicamente.cam asta e ,intre timp, amundoua avem muci ,eu si cam tusesc de ceva timp.
e oribil sa iti vezi puiul cu pribleme, eu sufar si la cel mai mic disconfort al ei
revin
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Eu sunt curioasa care e diferenta intre nasterea naturala si cea lamaze ( nu la pachet ma refer, ca aici am inteles ca difera cursul )Adica ce? la nasterea naturala nu iti da mingea si nu te lasa sa te plimbi? sau cum? Ca daca e asa nu merita deloc sa dai numai 1700 si sa te "lege" de masa Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Nasterea naturala nu include cursul lamaze care de vreo 300 ron parca
claumarcoci spune:
Corina
Uite ptr raceala asta e ok, am auzit si la alte mamici..http://www.esberitox.ro/, cica s-ar duce in laptic si isi face efect si la bebe.
Multa sanatate si