Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 18
MElise spune:
Nico si lui Tudor i-au iesit bubite rosii de care spui tu. La noi apar si dispar. La Arcadia mi-au zis ca e probabil o dermatita de contact. Mi-au recomandat mai multe creme si l-am trimis pe sotul meu sa ia... si evident ca aluat-o pe cea mai scumpa, Trixera de la Avene. Ca de cand am nascut si se duce la cumparaturi nu se uita la pret daca e ceva pentru bebe... trebuie neaparat sa il educ in privinta asta. L-am dat ieri de 2 ori, il mai dau si azi... sper sa aiba efect.
MElise
gravidacori spune:
fetele care locuiesc prin tatarasi, aveti pediatru prin zona? la cine sunteti, cum e, recomandari etc.. please
noi suntem cu o groaza de probleme de vreo saptamana,sunt cu nervii la pamant.povestesc cand am timp.azi mergem iar la doctor
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori fetele care locuiesc prin tatarasi, aveti pediatru prin zona? la cine sunteti, cum e, recomandari etc.. please noi suntem cu o groaza de probleme de vreo saptamana,sunt cu nervii la pamant.povestesc cand am timp.azi mergem iar la doctor MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Povestea o mamica in parc de o dr ped de la circa Alice si nu mai stiu cum....e tinerica, era multumita in general.
Noi mergem la Tugurlan la Arcadia, e 60 lei consult, imi place despre ea, e pe aceiasi lungime de unda cu mine. MAi e ok Siminiceanu,la tera baby...
Multa sanatate la bebelina si fii
danaela23 spune:
Am revenit de la Arcadia cu conventia semnata. Acum sa va spun si voua noutatile. S-au modificat pachetele de nastere:
1. Nastere naturala: servicii medicale , spitalizare si ingrijire mama si copil, curs:"Secretele alaptarii si ingrijirii copilului dupa nastere" - 1 sedinta de 2 ore dupa nastere, DVD educativ - "Cei 10 pasi ai alaptarii corecte" si Certificat de nastere Arcadia cu amprentele planrare ale copilului
2. Nastere naturala in spirit Lamaze: pachetul de mai sus doar ca in loc de cursul de alaptat si ingrijire copil de dupa este cursul Lamaze: pregatire pt nastere, alaptare, puericultura - pt ambii parinti - 4 sedinte a cate 2 ore
3. Nasterea prin cezariana: contine exact ce e la nasterea naturala
Preturile: 1 - 16900, 2- 2490 si 3 - 3690
Analizele pentru consultul preanestezic nu mai sunt gratuite, dar noi pt ca am avut programare de la mijl lui martie facuta si le-am zis ca stiam ca sunt gratuite si aveam bilet de trimitere, le-am facut gratuit. Sotul a platit exudantul si eu sumarul de urina.
Cica consultul preanestezic e gratuit. Sunt curioasa daca platim eco....
Avans se da 40% din pretul total si iti calculeaza la receptie, nu te lasa sa dai mai putin. Noi am semnat pt nastere naturala si am dat 1100. Diferenta se plateste cand te internezi. Daca mai ai alte servicii efectuate se platesc la externare.
Am primit voucher cu 2 sedinte de kinetoterapie si 2 de masaj vacuumatic.
Cam astea sunt noutatile :)
Diseara la 17 avem intalnirea cu Cacicovschi si la 18 cu medicul anestezist.
36+ Tudor - Andrei
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!Danaela bine ai venit!Sa ai parte de o nastere asa cum iti doresti!
Mada multumesc!Am mai pus azi o tura de data asta cu smantana de tara.Am sa las mai mult si am sa verific daca a ajuns la consistenta dorita.Nu vreau sa dau in cealalta extrema.Adica sa iasa acru ca nu il mai mananc nici eu.
Laptele de capra e mult mai gras decat cel de vaca.De asta nici nu am mai pus prima data smantana.Oricum a iesit bun.Iti dai seama daca a baut si gaza mea jumate de cana.I-am pus in canita cu cioc putin iaurt (la consistenta a iesit ca un lapte gros cu gust de iaurt si l-am putut pune in canita sa bea) tot scutura din cap ca nu e bun si se stramba, insa dupa fiecare strambatura iar punea gurita pe cioc sa ii mai dau.:))M-am speriat sa nu faca diaree sau ceva insa a fost ok si chiar i-am dat vreo 3 zile la rand.
DadaIna spune:
citat din mesajul lui ionelamaria eu administrez lapte matern.... si merge minunat |
Ca bine zici Ionela.La fel si noi.Cred ca functioneaza pentru ca ne-au ocolit virusurile
Eu oricum nu administrez chiar daca imi vor fi indicate probiotice.E suficient laptele matern sa populeze intestinul cu bacterii bune.Si de ce sa intervin cu "ajutoare" cand organismul uman se descurca atat de bine mai ales la cei atat de firavi si mititei cum sunt puiutii nostri? Organismul lor acum e in formare si noi intervenim cu fel de fel de "ajutoare" la care in permanenta o sa trebuiasca sa apelam pentru ca organismul nu o sa mai fie capabil sa produca bacteriile bune pentru ca ele sunt introduse artificial.Si asa o sa cadem intr-un cerc vicios si ne vom intreba de ce se imbolnavesc unii copii atat de des?
Cine stie ce micro-organisme mai contin probioticele din comert pe langa cele "bune"?!
Prefer probioticele naturale din iaurturi, muraturi, drojdie decat cele facute in laborator.Am noroc pentru ca gaza mea papa muraturi.
Si pentru imunitate si rezistenta organismului mergeti cu copii la munte, la aer curat in parcuri,gradini si nu ii mai plimbati prin malluri si prin supermarketuri unde sunt cele mai mari focare de boli.Cel putin in marketuri...ganditi-va din cate colturi ale lumii vin acele produse,ambalaje,lazi, prin cate mii de maini umbla si cati microbi sunt printre rafturile alea.Lasati copii in grija lui tati si mergeti singurele la shopping.
O zi cu mult soare si fara vant!!!
Simonik21 spune:
Nico, Melise, aceeasi pb o avem si noi. La inceput i au mai disparut dar acum s au inmultit si au inceput sa iasa si pe corp. Tare ma tem k este dermatita. Maine ma duc la pediatru sa vad ce ne spune si cu ce as putea sa l mai dau (acum folosesc o crema de la Bioderma si il sterg cu ceai de musetel). Ouff...sper sa treaca bubitzele la bebei
fericita cu Stefan Darius 15.02.2012
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 Cori eu merg la dr Trandafir Laura si sunt foarte multumita de ea . fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
O prietena de-a mea mi-a povestit despre aceasta d-na dr ,cica a scos-o din probleme cu fiica ei cea mica, care ,ghici ce avea :dermatita atopica ,acum cica nu-i mai ies pete ,bine fetita are 1 an jumate ,i-a tinut vreo 2 luni regim ,fara lactate ,ii da APTAMIL ,care e vreo 80 ron o cutie ,fara gluten ,apoi cica i-a introdus treptat alimentele la care observase ea ca ar face alergie :banana si mar si nu a mai facut bubite ,bine asta dupa ce a fost la vreo 4 medici inainte si i-a facut copilului o caruta de analize care au costat o groaza de bani si care ieseau bune de fiecare data ; ma bate gandul sa ma duc si eu la aceasta d-na dr ,tu unde ai fost ? la ARCADIA ?
Sa stii ca nu au ajuns produsele de la ADFARM ,daca nu vin nici maine ii sun sa vad ce se intampla .
iulia_iulia spune:
CLAUDIA cum mai merge cu diversificarea ? ANDREI a papat azi mai bine ,aproape ca a invatat sa manance din lingurita
ii dau inaintea mesei de la ora 10 mar dat pe razatoare de sticla ,papa bine chiar daca merisorul e mai acrisor ,il am din copac de la tara din gradina proprie si inainte de masa de la ora 14 ii fac pireoas din morcov ,pareunjel si pastarnac ,ii fac la abur apoi ii pasez cu mixerul vertical ,iese fain ,am gustat si eu ,e usor dulceag ,i-am pus si un pliculet de DICOFLOR azi .
Maine o sa-i pun si para alaturi de merisor ,cred ca o sa-i placa .
Da oare cam cand sau in cat timp masa asta de la pranz devine o masa in sine fara titi?
Masa aceea de dimineata ,adica de la 10 ,ramane ca si gustare parca ,nu ? si pe langa mar si para ce as putea sa mai adaug?
Cerealele la care masa se introduc ? de dimineata ,de pranz sau de seara?
Asa ,acum mai ramane sa "rezolv "problema cu canita cu cioc care nu pricepe el la ce foloseste
Aaaaa sa va zic una : nepotelul meu(baiatul fratelui meu ) a fost diagnosticat cu intoleranta la gluten la 1 an jumate ,pana acum a papat paine ,cica trebuie sa tina regim toata viata ;acum eu ma tem ,daca face si bebe al meu ? ca cica e genetic si asta