Nasterea la Arcadia - Iasi (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Iulia, eu il dizolv in laptic si il dau cu lingurita.
Asa am si vazut k inca are reflexul de a impinge cu limbuta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lena, stiu foarte bine si iti inteleg aversiunea fireasca fata de toate potentialele otravuri, insa in cazul nostru chiar nu se prea putea fara cortizon. Ma saturasem sa o vad toata o rana de cum se scarpina incontinuu si nu ii trecea cu nimic.

Saptamana asta a racit si am fost nevoita sa ii dau antibiotic. I-am dat. Cu strangere de inima si parere de rau, dar asta e. Nu imi pot asuma riscuri care pot fi prea mari pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Iulia, eu il dizolv in laptic si il dau cu lingurita.
Asa am si vazut k inca are reflexul de a impinge cu limbuta :)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

AHA ,mersi ,o sa incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dada sa iasa iaurtul mai gros tre sa lasi mai multe ore, o data l-am lasat de la ora 17 pana a doua zi dim, depinde f mult cat e de gras laptele,succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Lena, stiu foarte bine si iti inteleg aversiunea fireasca fata de toate potentialele otravuri, insa in cazul nostru chiar nu se prea putea fara cortizon. Ma saturasem sa o vad toata o rana de cum se scarpina incontinuu si nu ii trecea cu nimic.

Saptamana asta a racit si am fost nevoita sa ii dau antibiotic. I-am dat. Cu strangere de inima si parere de rau, dar asta e. Nu imi pot asuma riscuri care pot fi prea mari pentru noi.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Da, Oana de acord. La noi nu e mare chestie si nu se merita. sunt bubite, dar nu e ceva grav.
Pupici sa va treaca raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Aa,eu il incercam cu lingurita sa vad cat e de consistent, si inca ceva mai poti incerca cu olingura de smantana sa amesreci in lapte, treb sa faci intai cu lapte de vaca, cred k cel de capra nu e lafel de geas, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Multumim de urari, sper sa o tinem tot asa, de fapt si azi a papatsupa 60 ml chioara, 60 am pus pireuas si 16 gr de piure.

Despre decalotat, un subiect tare controversat, dr pediatru Siminiceanu mi-a zis sa nu umblu, la fel si dr de fam, iar dr ped Tugurlan a zis sa trag cat permite, sa verific sa nu se acumuleze mizerie si sa pun cate o pic de vit A, recunosc ca nu am facut.
Poate ne impartaseste Ionela din experienta ei, mama a 2 baietei

O zi frumoasa!!

Mami fericita de David 12.09.11

alegerea mea a fost sa Nu decalotez nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

mamici,administrati ceva copilasilor pt imunitate?
si, are cineva linkul cu poze cu scaunul bebelusului?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

eu administrez lapte matern.... si merge minunat

Mergi la inceput

Oana, ati facut analize de sange si apoi v-a dat antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaela23

Buna fetelor,

Revin si eu cu niste intrebari daca ma puteti ajuta....
Maine dim mergem sa semnam contractul la Arcadia. Fetele de la consultanta mi-au zis ca trebuie sa dam avans 1500 RON pt nasterea Lamaze, dar eu parca tin minte de la voi ca se putea si 1000 RON.
Cui trebuie sa-i spun conditiile mele la nastere...adica ca vreau sa mi-l deaa pe bebe repede la alaptat si chestii de genul acesta.
Voi ati primit ceva vouchere cadou pt masaj, parca am vazut pe undeva scris ceva de genul asta...dar nu mai tin minte, iar fetele de la Arcadia nu au zis nimic.... si vreau sa stiu daca sa le intreb sau nu.
Cam ce ar trebui sa mai intreb acum la semnare?

Zi frumoasa va doresc

36+ Tudor - Andrei

danaela23 analizele sunt gratuite... adica sangele, EKG, consultul preanestezic (medic ginecolog cu tot cu eco, medic neonatolog, medic anestezist). Se plateste doar exudatul pe care trebuie sa il faca tata ca sa poata avea acces in rezerva (costa in jur de 30 ron)

Vouchere se dau (3 sedinte de kineto pe care le poti face inainte sau dupa nastere si 3 sedinte de masaj vacuumatic postpartum) dar nu mai stiu in ce conditii exact, ca pe site parca nu erau precizate. Ar fi bine sa intrebi...

MElise

Mergi la inceput