Nasterea la Arcadia - Iasi (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor,

Revin si eu cu niste intrebari daca ma puteti ajuta....
Maine dim mergem sa semnam contractul la Arcadia. Fetele de la consultanta mi-au zis ca trebuie sa dam avans 1500 RON pt nasterea Lamaze, dar eu parca tin minte de la voi ca se putea si 1000 RON.
Cui trebuie sa-i spun conditiile mele la nastere...adica ca vreau sa mi-l deaa pe bebe repede la alaptat si chestii de genul acesta.
Voi ati primit ceva vouchere cadou pt masaj, parca am vazut pe undeva scris ceva de genul asta...dar nu mai tin minte, iar fetele de la Arcadia nu au zis nimic.... si vreau sa stiu daca sa le intreb sau nu.
Cam ce ar trebui sa mai intreb acum la semnare?

Zi frumoasa va doresc

36+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

multumesc OANA.IRINA de raspuns, m-am convins ieri de tigaie la prietena mea,si-a luat-o de o saptamana din felicia, la 130lei, fara mixer, ca nu mai au. este si face exact ca in reclama ,nu pune ulei, si e f faina.ea era incantata maxim de ea, tine post si gateste numai in ea legume. abia astept sa o iau. poate o conving pe micuta mea sa pape ce gatesc in ea...sper si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

neatza!!

Iulia poate o fi de la dintoci sau o fi in puseu, citeste la pusee sa vezi daca va regasiti
Noi am facut noapte alba, de la 3-6.30 in piciore, chef de joaca, tipete, urlete, nici gand de somn

Nicoleta mie imi suna a DA...sa vedem ce mai zic si fetele.

Oana si noi ne luptam cu DA dar am specificat si la dermato si pediatru ca nu vrem creme cu corticoizi(ma sperie prospectele cu mai multe efecte adverse )...sa incercam asa mai soft sa o combatem, noi am apelat la homeopat si se vad asa rezultate..

O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Inca o intrebare...... analizele de maine si ecograful trebuie sa le platesc sau intra in pachetul de nastere?

36+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaela23

Inca o intrebare...... analizele de maine si ecograful trebuie sa le platesc sau intra in pachetul de nastere?

36+ Tudor - Andrei

Acum 7 luni intrau in contract, si analizele, EKG, cons preanestezic, echo+discutie dr ginecolog angajat sau de garda.
Ei zic avans 30% din val pachetului care-l alegi(sper ca nu spun prostii ), dar cred ca e ok 1000 lei, mai ales ca platesti la desk spitalului, nu la ctr.
Intrebai de vouchere... probabil a fost o promotie, mamicile care au nascut in primele 3 luni ale anului cred ca au primit asa ceva, dar poti intreba la fetele de la contracte.

Am uitat sa zic bine ai venit, bebe la termen si nastere asa cum iti doresti !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci
Acum 7 luni intrau in contract, si analizele, EKG, cons preanestezic, echo+discutie dr ginecolog angajat sau de garda.
Ei zic avans 30% din val pachetului care-l alegi(sper ca nu spun prostii ), dar cred ca e ok 1000 lei, mai ales ca platesti la desk spitalului, nu la ctr.
Intrebai de vouchere... probabil a fost o promotie, mamicile care au nascut in primele 3 luni ale anului cred ca au primit asa ceva, dar poti intreba la fetele de la contracte.

Am uitat sa zic bine ai venit, bebe la termen si nastere asa cum iti doresti !!

Mami fericita de David 12.09.11

Multumesc mult de raspuns

36+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

Oana, da advantan sigur ar rezolva problema dar eu nu vreau sa o dau cu cortizoizi sau cum se mai numesc aia :D, la parabeni ma plang, dap la aia :))
E adevarat k nu e asa grav, dar problema e ca nu dispar de tot si acum au aparut si zone uscate, ce nu am avut pana acum/
Oricum orice fel de crema rezova doar efectul nu si cauza. Eu incerc sa identific si sa rezolv cauza. La voi poate nu a fost de la mancare, poate a fost un factor extern, gen hainuta, detergent etc...
De ieri ii dau probiotic Dicoflor care are efect de prevenire si tratare DA, cred ca rau nu are ce sa ii face. Poate exagerez si eu, dar cand o vad permanent cu bubite ma doare sufletul. Stiu ca sunt probleme si mai mari si asta e floare la ureche, dar oricum
Si seara se scarpina foarte tare, eu cand am pus mana se simte durere cand da ea cu manuta... totusi nu raman urme... in fine, sper sa treaca :)
Regimul pe care il tin include scoaterea fainii albe, diseara fac niste biscuiti cu faina integrala si ovaz abia astept sa vad cum iese :

Iulia, tinem pumnii sa treceti cu bine. Eu cred ca dupa ce se rezolva "problema" o sa revina la program :)

Danaela, da, asa iti spune k e 30% din suma totala. Dar tipul de la receptie a spus ca e ok 1000 ron, deci nu iti fa griji. Daca spun ceva spune k fetele de pe forum au zis ca se poate 1000 ron
De vouchere eu nu stiu... ar fi bine sa intrebi... tot ce e gratuit se mai palmeaza :)
Cand semnezi cel mai bine este sa citesti atent contractul :), acolo scrie tot :)
La analize depinde ca s-a tot schimbat, cineva care a nascut recent ar putea sa iti spuna.

Nico, DA cred si eu. Deocamdata ai putea sa tamponezi zona cu discheta demachianta stropita cu apa termala. vezi ce ai modificat: in mancare, hainute, detergent etc

"O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei.
Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord.
Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel.
Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine.
Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%.
Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%.
Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii.
...
Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei…"

Mergi la inceput

Lena super gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Salutare

Oana, da advantan sigur ar rezolva problema dar eu nu vreau sa o dau cu cortizoizi sau cum se mai numesc aia :D, la parabeni ma plang, dap la aia :))
E adevarat k nu e asa grav, dar problema e ca nu dispar de tot si acum au aparut si zone uscate, ce nu am avut pana acum/
Oricum orice fel de crema rezova doar efectul nu si cauza. Eu incerc sa identific si sa rezolv cauza. La voi poate nu a fost de la mancare, poate a fost un factor extern, gen hainuta, detergent etc...
De ieri ii dau probiotic Dicoflor care are efect de prevenire si tratare DA, cred ca rau nu are ce sa ii face. Poate exagerez si eu, dar cand o vad permanent cu bubite ma doare sufletul. Stiu ca sunt probleme si mai mari si asta e floare la ureche, dar oricum
Si seara se scarpina foarte tare, eu cand am pus mana se simte durere cand da ea cu manuta... totusi nu raman urme... in fine, sper sa treaca :)
Regimul pe care il tin include scoaterea fainii albe, diseara fac niste biscuiti cu faina integrala si ovaz abia astept sa vad cum iese :

Iulia, tinem pumnii sa treceti cu bine. Eu cred ca dupa ce se rezolva "problema" o sa revina la program :)

Danaela, da, asa iti spune k e 30% din suma totala. Dar tipul de la receptie a spus ca e ok 1000 ron, deci nu iti fa griji. Daca spun ceva spune k fetele de pe forum au zis ca se poate 1000 ron
De vouchere eu nu stiu... ar fi bine sa intrebi... tot ce e gratuit se mai palmeaza :)
Cand semnezi cel mai bine este sa citesti atent contractul :), acolo scrie tot :)
La analize depinde ca s-a tot schimbat, cineva care a nascut recent ar putea sa iti spuna.

Nico, DA cred si eu. Deocamdata ai putea sa tamponezi zona cu discheta demachianta stropita cu apa termala. vezi ce ai modificat: in mancare, hainute, detergent etc

"O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei.
Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord.
Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel.
Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine.
Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%.
Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%.
Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii.
...
Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei…"

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

LENA cum ii dai lui MAIA Dicoflor ? si mie mi-a zis sa cumpar si am cumparat dar cum sa-i dau daca nu mananca suficient ,azi a mancat ceva merisor dar nu stiu sa apreciez cam cat si un fel de pireu din legume ,vreo 8 lingurite din alea de bebel ,cu canita nu stie ce sa faca ,i-am pus si eu "supa" in care au fiert legumele dar nu a baut nik ,oare pot sa-i pun in merisor ? stii .. mar ras pe razatoarea de sticla ,iese ca o spuma ,as papa si eu

Mergi la inceput

Iulia il pui in lapticul tau sau in apa si-l dai cu lingurita/seringa de nurofen.
Eu in laptic in bibe am dat, dar era mic....
Nici la mine nu stie sa foloseasca cana, noroc de cic-ul moale, il roade.Am pus canita in centru de joaca sa o vada mai des

Mergi la inceput