Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 15
claumarcoci spune:
Mai mamici ce va mai chinuiti cu aparate sa faceti iaurt, dar vechea metoda de facut lapte acru,cum se cheama la tara ce are?
Acusi e targu de oale, luam niste oale de lut arse,frumos decorate, pe care le ungem cu smantana buna, sanatoasa ,de la mama de-acasa si de seara pana dimi se face un iaurt de ala cum vrei tu Dada
Eu una asa o sa procedez, doar ca laptele e cam gras si o sa-l smantanesc intai, sa nu fie asa de gras.
Recunosc ca asa de tare m-am obisnuit cu astea din comert incat uneori imi este greata de cel de la mama d-acasa stupid me , dar de dragul lui bebe o sa-mi fac numai obiceiuri sa natoase
La multe lunite lui bebe Tudor de mami Ionela!!!
O zi faina, plimbari frumoase si
DadaIna spune:
Am si eu oale de lut insa fara decoratiuni lacul ala e toxic!!Mie una nu imi iese iaurtul in casa si e diferenta mare intre lapte prins si iaurt.Lapte acru,prins face oricine in casa ca e usor.La iaurt e mai dificil pentru ca trebuie tinuta o temperatura constanta ceea ce mie mai greu imi iesea.Eu vreau iaurt nu lapte prins.
gravidacori spune:
mamici,administrati ceva copilasilor pt imunitate?
si, are cineva linkul cu poze cu scaunul bebelusului?
KATY_28 spune:
Salutare si de la noi!
Dadaina succes cu iaurtelul si sa-ti iasa de data asta.
Andrei al meu a luat prima tranta de pe pat.L-am lasat dimineata cu tati in camera si am mers la bucatarie sa mananc ceva si nu a fost atent (fotografia pestii)iar Andrei a cazut din pat.Nu are nimic, dar s-a speriat si a plans vreo 10 minute..Dupa ce-mi incepusem ziua asa bine ca l-am dus si l-am impartasit, asa se ma stramba cand i-a dat impartasania, iar dupa asta a venit cazatura.
O zi buna la toata lumea!!!
La multe lunite bebe Tudor de mami IonelaMaria
DadaIna spune:
La multe lunite bebe Tudor!!!!!!!!!!
Katy sper sa-mi iasa tura a doua.Oricum si pe ala l-am terminat de baut ca avea gust bun.A iesit ca un iaurt de baut moale.Eu vroiam sa iasa tare.In seara asta pun cu lapte de vaca si smantana de la tara sa vad ce iese.
oana.irina spune:
Buna fetelor!
La multe lunite sarbatoritului zilei, si tuturor celor care s-au sarbatorit de cand nu am mai scris eu.
Claudia, daca zici ca ai ars-o din prima si ca ai luat-o cu voucher de pe net, nu e cea originala. Si eu am luat-o pe asta si o consider teapa.
Mama are de aia de la topshop si e exact ca la reclama. Nu se pune ulei deloc si se spala incredibil de usor. Este foarte buna, Corina. O sa mi-o cumpar si eu pe aia originala, ca de ciuda pe asta de acum nu o mai folosesc deloc.
Lena, am vazut ce ai scris despre vizita la pediatru. Mi se pare ca sunt prea multe restrictii totusi pentru D.A. Maria a avut o forma nasoala rau de tot care nu ii mai trecea de saptamani bune. Am fost la dermato si mi-a dat advantan. L-am luat cu reteta si m-a costat vreo 6 lei. Am tratat-o cu asta 5 zile, apoi numai cu mustela si nu mai exista nici urma de nicio pata/bubita.. nimic. Bine, am gresit eu ceva si dupa prima aplicare a izbucnit un eritem, dar l-am rezolvat imediat. Nu am tinut niciun regim alimentar, am inceput sa mananc si ceva mai condimentat si de toate. Mi-e greu sa cred ca e mai grav decat a fost la noi. Mi se pare ca te stresezi putin cam prea mult.
iulia_iulia spune:
Copilul meu nu mai doarme noaptea !Se trezeste pe la 1 sau 2 si vrea sa manance ,desi mananca pe la 21 sau 22 si apoi mai vrea si pe la 5 -6 dimineata .
Asta se intampla cam de o sapt de cand :
i-am introdus si altceva (legume) pe langa laptic
am fost plecati 3 zile de acasa ,cu toate ca unde am fost plecati bebe a dormit bine 2 din cele 3 nopti
s-a schimbat ora ,s-a trecut la ora de vara
mi-a venit CM
si am zarit o urma de dintoc
Oare o sa-si revina la programul normal de dormit toata noaptea ? vroiam sa ma duc la biserica in seara de INVIERE ....
Eu deja sunt obosita ,nu stiu cum a rezistat CLAUDIA pana acum ,si am o stare de iritabilitate grozava ,cred ca de la CM
Sa aveti o zi faina !
Nico_A spune:
Buna dimineata mamici,
Am o problema si nu stiu ce sa fac, sau daca intr-adevar e o problema. Bebelui meu i-au iesit pe fata niste bubite rosii, sunt asa ca niste cosuri mici, insa printre ele mai sunt si pete tot rosii... oare ce-ar putea fi ??
Mami fericita cu Ioan Gabriel