Prietene fara titlu (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello
Mira- sanatate si sa aveti fun la pool- voice aveti liber si azi sau Toate saptamina?
Noi la Munci si scoala ca doar cel Catholic se sarbatoreste si se da liber 2 zile- Astia aici muncesc si invata Mai mult
Moni- a nascut Ramo?
Ingrid,lLili, Bee- Mai ziceti ceva...
Cristina nu pui poze? Razvan ce zice, cum ii place?

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti hai sa bag si io nasul la o cafea,desi n-am nimic de declarat Nepotica se lasa asteptata.Noi am zacut pe-acasa. Adica doar pana la mami am bagat o tura aseara sa ne intalnim cu o verisoara+nepoata si sa mai stam cu Tudor.Cu Tudor distractia a fost garantata ca de obicei Diana s-a plictisit amarnic singurica acasa Si eu am lasat-o sa se plictiseasca cat cuprinde ca m-am uitat si eu la un film,am mai citit Ea cu pictat/desenat,scris,uitat la desene animate la TV. Si sa nu uitam parada modei,ca d-asta toata ziua face prin casa.N-a avut chef nici de facut mate,nici de citit,in schimb a avut chef numai de ce n-aveam eu chef sa o las: de scris cu scrisul de mana C-asa-i in tenis Prin urmare,in loc sa invete sistematic la scoala cum sa scrie corect, scrie de capul ei ... atat ca n-o tine foarte mult cheful.Doar asa cat sa scrie maxim doua randuri dintr-o litera - si nu s-a apucat inca de toate.Dar vad ca se descurca si daca s-a apucat singura,fara indicatii.Acum e dusa cu taica-su sa il culeaga pe Tudor si sa se plimbe prin ... mall,ca s-a pornit iar ploaia Aiurea vreme,nu-i asa de frig dar e tot inorat si mai si ploua cand si cand.
Io cu actele p-aci.Vineri am drum de Ungaria si in we aveam plan de mers la Bihor,dar naiba mai stie ce-o fi daca n-a nascut inca Ramo ... In plus depinde si de vreme,ca daca ploua si/sau e frig mai bine stam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tot eu.Vad ca nu se inghesuie nimeni la "cafeaua" mea
MIRA cum a fost la balaceala ? Mai tu cu durerile de cap zici ca esti sora cu husbandu' meu ca si ala baga in el la greu algocalmine,antinevralgice etc. Io cu tot cu durerile mele sacaitoare de cap/spate/incheieturi etc. din iarna asta nu cred ca am luat in total mai mult de doua nurofene si-un paracetamol.Cred ca voi aveti migrena d-aia "clasica"
CRISTINA te cred si eu ca e fain la casa.Si in plus in caz de calamitati,ceva rasturnari de poli magnetici p-acolo, nu mai trebuie sa pui pungi de gunoi pe wc cum iti planificasesi Mai bine iesi "la tufis"

Restul lumii? Ati terminat de mancat tot ce-ati gatit? Ca ati gatit la greu vazui.Noi am terminat de papat tooot.Si inca eu aseara am mai papat si la mami o tura (si felul unu si felul doi ),iar azi am mancat ciorba de perisoare de la Ramo (ca ea gateste de obicei o tona,cica nu stie sa faca mancare putina) Acum am pus sa fiarba niste cartofi,sa fac niste cartofi frantuzesti,ca tot avem o gramada de oua fierte. Trebuie valorificate,nu?
Mi-am amintit ca va zisai de pasca facuta de ea,zice ca e "pasca armeneasca",deci e cumva altfel de cea clasica - de care io habar nu am cum e dealtfel Asta facuta de ea are in proportie de 80% numai branza dulce si stafide,doar dedesupt si deasupra un pic de aluat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ne-am intors. aufsot tare fericiti. Fetel au spus ca au avut "dopplet spass", adica fun la dublu!!!!!!!, au invatat sa innoate dar numai sub apa......tot e bine si asa. Sa nu mai psus cat de mandre s-au simtit.
Denisa la noi e liber vinerea neagra si lunea dupa Paste. Dar asta a fost saptamana trecuta la pastele catolic. copii au 2 saptamani vacanta, si eu impreuna cu ei. H a inceput terapia ambulant. Cand sunt copii la scoala el ii trimite dimineata si apoi pleca si el. si se intoarce la 12 cand ajung si copii acasa. joi si vineri el ramane toata ziua in clinica dar eu ajung la 12 acasa. Doar ca sapt asta nu aveam cum sa lucrez daca copii sunt toata ziua acasa.
Am trecut si pe la ikea, am luat doar cateva maruntisuri, si am mancat acolo cartofi prajiti. m-am scapat de facut cina.

....acu ma duc sa-i pregatesc de culcare si sa ma intind si eu la TV. Maine ma duc la mosul meu. acolo nu mai am concediu ca si asa sunt cu multe ore in minus.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni eu am facut azi ciorba de perisoare la doleantele piticoateai, adica" supa cu chiftele". Pana la urma se dovedi a fi gresita, trebuia supa cu galuste de gris!! A strecuta putina zeama in lingura si a mancat. cica sa o fac data viitoare fara morcovi si "chiftele". Pai sa bea apa de la robinet si ma scuteste pe mine de facut mancare. Mazarea cu galuste si cu chiftele nici nu au atins-o don`soarele...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA ioai ce mofturoase-s gagicile . Da' sa stii ca nici io nu eram prea departe - tin minte si-acum ca eram in tabara la Navodari si cand mancam ciorba cam "strecuram" numai zeama ca restul imi parea cam dubios .Si eram destul de mare ,cca 10 ani.De frate-meu nu mai zic ... da' ce-mi place mie ca acum l-a pus Ramo la punct ca baga si ea niste ciorbe genul meu cu o gramada de legume plus frunze de patrunjel,telina,leustean ... ba acum primavara a facut si cu loboda si leurda.Si fratelo e obisnuit cu ciorbele chioare a lui mami cu doar o idee milimetrica de patrunjel sa nu se inece cumva odorul cel mofturos Cand faceam io asa ciorbe "pline" ma lua la misto ca ce "se bat legumele intre ele"?

Io nu mai pot de ma duc sa scot cartofii frantuzesti din cuptor si o chem mintenas si pe Ramo sa pape (alta pofticioasa+mancacioasa,fix ca mine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mira- la ce mos mergi-nu mai esti la farmacie? Sa va fie de bine distractia si rau imi pare ca ai asa mofturoase, eu pe ai mei i-am dat pe brazda, stiti ce super mofturoasa aveam, pe EMma cand era mica, acum baga destul de multe,gatite mai ales, crude legumele sunt ok,fructele insa cam putine dar e bine si asa-ciorba de perisoare si de oase acrite maninca insa tare bine,sa nu ii deochi
Moni-cartofii frantuzesti ii faci cu oua fierte? Eu stiu doar cu brinza si oua batut,la noi asa este..pofta buna!
Am pus in frop cateva poze cu kids,acum merg sa ma mai uit de joburi,eu nu am gatit mult dar tot mai am niste vinete,si ceva dulciuri-am facut ieri snitele portofel -adica cu ceva brinza inauntru si cu piure si ciorba de perisoare...Va -merg sa savurez cafeaua nr 2

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA pai tu cred ca faci reteta clasica de cartofi frantuzesti,adica ce-am mai citit si eu pe net.Noi facem o reteta oarecum mai romanizata Fierbi cartofi in coaja ,fierbi vreo 4-5 oua (fierte tari) si tai felioare/bucatele mici de ceva salam,sunca,carnati sau bacon,dupa caz si pofte (noi faceam cu salam,Ramo am vazut ca face cu bacon).Dupa ce-s fierte ,cureti si tai felioare si cartofii si ouale,le pui intr-o tava,impreuna cu "carnoasele" ,pui un pic de ulei ,sarezi si deasupra ungi cu smantana din belsug ,dupa care o arunci in cuptor pana se rumeneste deasupra si incepe sa miroasa bine Ramo pune "o tona" de smantana de ies cartofii oarecum semi-lichizi,ai mei sunt mai soft - dar asta n-a impiedicat-o sa haleasca si ea ca sparta acum seara,sau eu din ce-a mai facut ea altadata
Uite o reteta asemanatoare cu a noastra://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/garnituri/cartofi-frantuzesti-587/ Atat ca in asta cica se pune si telemea si cascaval.Io n-am pus niciodata,dar rai nu pot fi nici cu ele Din cate am butonat pe net dupa reteta lor,n-am gasit doua retete la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Adevarat a Inviat!

Iaca si noi pe-aici, plictisiti de vremea asta capricioasa. N=am simtit nimic Pastele asta. Sper ca n-am devenit nesimtita si ca o fi de la "polii magnetici".
Si la mine a fost o maxima chiraiala sambata... baietii mei, inclusiv tatal lor m-au enervat maxim. Eu eram agitata printre oale si castroane si cei mici se tot tachinau iar barbata-miu era ca un leu in cusca sa-si rezolve nu stiu ce probleme de internet. Asa de "prins" si "cuprins" de problema a fost incat nici la Inviere n-a mers. L-am bodoganit asta in timp ce puradeii trageau de mine sa plecam de-acasa la Inviere (Nicolas trancanea non-stop) iar Cosmin cand a auzit ca e vorba de plecare batea si ala din picioare.
In fine... am ajuns si-am luat lumina . Macar atat! Ca in rest..cum ziceam.. nu m-a patruns niciun sentiment.

A doua zi m-am trezit tarziu si m-am mobilizat rapid sa pregatesc masa pentru ca veneau socra-miu si sora-sa. Mama se invartea si ea prin bucatarie sa duca 2 pachete de pomana.. In fine.. au sosit musafirii si matusa lui Robert le-a adus copiilor un iepuras alb cu urechiuse maro. O frumusete... miiiic cat palma. L-au pazit copii si l-au admirat f. fericiti. Matusa-mea ii tot indemna sa il ia in brate.. ma rooog le-am spus sa-l lase sa nu-l jughineasca. Ce sa va zic de barbata-miu daca tot nu si-a luat lumina de Paste macar sa construiasca si o cusca pentru iepure ..in ZIUA DE PASTE. Doaaamne cati nervi mi-a facut... Da' ce rost avea sa ma mai enervez prea tare ca oriucum doar ce vrea el face.
Pana la urma toate bune si frumoase... pe seara a venit si verisoara-mea am facut schimb de cadouri...pt copii.
Ieri am fost la nasii nostri in vizita. Cand eram acolo m-a sunat mama sa-mi spuna ca iepurasul a murit .
Disperati..ce sa ii spunem lui Nicolas... bine ca ne-am facut noi scenarii si scenarii ca el nu a mai intrebat de iepure nici pana la ora asta. Tipic masculin..no?

BRANDUSA - sanatate mamei tale! Ai grija de tine si toate cele bune copilasilor!
MONI - deci pana la urma micuta nepotica va tine in suspans. Cand povesteai de "razboaiele" copiilor tai parca vorbeai de-ai mei.
Si mama a facut pasca tot de genul cum zici ca-i a Ramonei. A iesit foaaarte buna si pufoasa.
Eu mai am cam o felie de drob , friptura sa mai mananc si maine (am mancat doar in ziua de Paste si azi), ciorba mai am cat sa-i dau maine lui Nicolas. Tiramisul a fost batalie pe el. Mi-a iesit delicios.
Maine sunt doar eu si copii, mama pleaca sa-si ia pensia si revine joi.
MIRA - esti mortala... da' mofturoase sunt printesele tale... ma roog.. manechinele tale, nah. Bafta lui H cu terapia.
INGRID - vad ca nici nu n-ai fugit de bucatarie. Cum a iesit cozonacul?
DENISA - bafta sa gasesti job-ul pe care ti-l doresti.
CRISS - ai grija in ce mansarda te bagi ca ti-ai mai luat odata teapa. Spor la aranjat hainele din saci.
M-am apucat si eu sa fac schimbul de haine... am bagat puloverele... da' nu prea imi vine sa scot toate cele de vara la cat de "marfa" e afara.

Cam atat..zic.. sper ca nu am uitat pe nimeni..
Pe curand!
Seara buna!


LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE


"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa nu-mi ramane decat speranta ca odata si-o data si-o vor da si ele pe brazda, mai ales piticoata. Pur si simplu nu ai pe cine educa. Daca nu a reusit nici macar taica-su care se tine tare si e in stare sa o trimita cu burta goala la culcare..........
H m-a inervat, se uita la meci, asa ca eu mi-am pus un film de pe net, Eat, pray et love

Mergi la inceput