Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***
Raspunsuri - Pagina 5
Ilinca_M. spune:
Am facut supa de linte! Buuuuna!!!!!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Inapreda, imi place cum te-ai organizat !! sunt convinsa ca o sa rezolvi si cu brutaria
Ce cadou ai mai luat pana la urma?
Anaaaaan !!!hai la o poveste !!
Azi m-am gandit la tine, eram la outlet si am vazut o camasa ultra mega bestiala (dupa parerea mea desigur ) si am luat-o sa o studiez mai in amanuntime, ma si gandeam cui i s-ar potrivi dar m-a intrerupt brusc o doamna care m-a anuntat ca si ea s-a uitat la camasa inaintea mea si mie oricum nu mi-e buna , n-am avut chef sa ma enervez si i-am dat-o si chiar ii venea tare bine, mi-a multumim apoi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Novus, noi nu i-am mai luat nimic; tata i-a luat asta:
http://www.toyz.ro/sisteme-educationale-copii/leapfrog/consola-educationala-clickstart-primul-meu-computer/
A, i-am mai luat si eu niste maruntisuri: lego, plastelina si acuarele-guase.
Dupa-amiaza, am fost cu nasa lui sa-i ia ceva. Nu a vrut NIMIC si nu mi se pare normal. Absolut nimic; orice i-am aratat, in ideea de a alege el singur, nu i-a placut. Si-a mai achizitionat un telefon cu 3 lei dar a facut si un tantrum din cauza ca voia o motocicleta ca si cea pe care i-am luat-o noi.
O alta nasa, care nu e in oras momentan, mi-a trimis bani sa-i cumpar eu ceva; dar...nu a vrut nimic. Ma mai gindesc. As putea sa-i iau haine -i-a trimis o suma consistenta- dar nu mi se pare ok ca de banii lui sa-i cumpar haine; cumva, mi se pare ca astea tre' sa i le ia parintii si el trebuie sa primeasca jucarii. Cind va creste mare si isi va dori el tzoale, e altceva.
Ar mai fi 2 variante:
-sa merg la Cluj...cindva
-sa-i pun banii pe card; multa lume ar spune ca asta ar fi solutia optima dar eu sint necajita pentru ca nu mi se pare normal sa nu-ti doresti nimic de ziua ta.
inapreda spune:
Cu placintele n-am rezolvat nimic. Toata lumea vrea sa i le livreze simbata seara. Unul singur e dispus sa mi le faca duminica dar la 12. Eu sigur nu cocalesc duminica dimineata. Tre' sa ma gindesc la altceva. Dar fara salam si brinza. Ma mai gindesc dar sint in pana mare de idei.
Ilinca
olishka spune:
Ina sunt sigura ca o sa iasa petrecerea f bine
Eu nu stiu ce am astazi, dar sunt ff obosita. De fapt stiu e am, m-am trezit la 6. Sunt asa de obosita ca nu sunt in stare nici sa-i fac baita lui Leon. David si Chiti s-au spalat singuri. Of imi pica ochii-n gura, n-am niciodata asa obosita de cand am nascut.
Ascult de n ori melodia asta. Nu ma mai satur de ea
http://www.youtube.com/watch?v=o4QD_U62KJg
inapreda spune:
Anca
De construit, mi-e rusine sa spun cite soiuri are; toate mamele; nu e pasionat; adica ii place sa construiesc eu si el sa le rastoarne. De lemn chiar i-am luat din banii pe care i-a primit de la Mama Tie.
Merg sa fac ordine in camera lui Ian. Dar sint fara chef si suparata. O sa intru mai tirziu; azi n-am voie sa adorm pentru ca vreu sa-i montez tastatura aia si sa vad cu ce se maninca sa o gaseasca dimineta.
Aveti idee cum va fi vremea duminica?
olishka spune:
Anca iti multumesc din suflet pt sprijinul tau Nimeni nu s-a mai oferit sa ma ajute in acest sens, nici macar sora-mea Multumesc mult de tot
inapreda spune:
Olga, sa stii ca nu ma astept la o mega-petrecre; sper si vreau sa fie Ian fericit si invitatii sa se simta bine. De asta am si ales locatia -curtea- si ora 10 dimineata pentru ca, tinind cont de temperamentul si preferintele lui Ian, asa e cel mai bine.
Mi-e ciuda doar pentru ca, desi fac ceva simplu, nu-mi ies toate cum as vrea.
si sper sa-ti adormi copiii repede sa te poti odihni.
novus spune:
Inapreda, pare interesanta consola , astept sa-mi spui ce stie sa faca !!
Te rog nu mai fi suparata pt ca maine e o zi importanta
Despre faptul ca nu-si mai doreste jucarii noi Ian nu stiu ce sa spun dar sunt convinsa ca e o etapa doar si ii va trece, probabil e mai conservator la jucarii
Duminica sunt convinsa ca va fi soare orbitor !!
Olga, am ascultat si eu piesa, si mie imi place tare cum canta Lara Fabian, mi-ar placea sa merg si eu la un concert de-al ei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Pai m-am uitat deja ce stie sa faca si mie imi place mult; are 4 jocuri incluse dar i-am mai comnadat 2 -Dora si Thomas-. Tastaura imita una reala iar joculetele sint super interesante si potrivite cu virsta lui; jocurile sint in engleza dar cu cuvinte pe care Ian le stie deja -litere, cifre, culori-. Tastatura e wireless si poate fi atasata si la TV si la calculator.