Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, Ina, merci de chemarea la apel. Saptamana asta n-am avut vreme de nimic, in afara de o serie de chestii la si pentru serviciu. Azi mi-am facut timp - dar ma asteapta acum vreo doua ore de lucru- sa ies cu Andrei si cu H. in oras: e un targ al mierii si a fost un concert al Alexandrei Ungureanu. Andrei s-a distrat de minune, insa mie imi pica ochii de oboseala.

Ina, nu poti sa iei de la vreo brutarie cornuri congelate si sa le pui la cuptor duminica dimineata? O prietena a procedat asa si tare bune au fost cornurile alea!

De cand a implinit trei ani Andrei a inceput sa-si zica "Andrei" si mie deja mi-e dor de Aneiul cu care m-am obisnuit de doi ani incoace.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sper sa fie si Leon cret macar o perioada mica cat a fost David, ca sa-mi mai aline dorul

Poate asta ar trebui sa faci si tu...mai faci un bebe si o sa-i zica fratiorului Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ceau fetele!
Am cumparat un tort mare si o praji care arata ca un tort, numai ca nu-i ornata. Amandoua sunt mari. N-am gasit ce vroiam, o fi bine si asa. Vreau sa am timp pt copil, asa ca invitatii sa se multumeasca cu ce primesc. Adica o cafa si o praji. Am in plan si o coroana mexicana daca apuc sa o fac(nu stiu care serie de invitati o s-o primeasca), daca nu....
Jucarii primeste destule, nu stiu daca v-am povestit, ca al meu, cand primim cateva o reclama de la magazinele de jucarii, nu se mai desparte de ea. Imi place ca atata o studiaza, pana se hotaraste la ceva, iar apoi ne spune exact ce-i trebuie, iar cu jucaria aia se joaca saptamani in sir. Acum, s-a plimbat cu o reclama inclusiv pe la socrii si cumnate si le-a aratat ce-i trebuie. Asa ca maine, vine cumnata-mea cu un cos de basket mare, ce se poate inalta pana la 2 m. Ca asta i-a aratat copilul ca-i trebuie. Dupa ce pleaca mama, trebuie sa mai scoatem din mobila, sa eliberam o camera, sa aiba copilul unde se juca. Dar trebuie sa-l laud. are talent si atractie pt basket. Multi mi-au spus-o, inclusiv persoane care au jucat basket de performanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poate asta ar trebui sa faci si tu...mai faci un bebe si o sa-i zica fratiorului Anei

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Ca bine zici!

Mergi la inceput

Olga, David este frumos oricum: are fata aceea deosebit de fina si de expresiva si privirea luminoasa, asa ca, si daca l-ai tunde cheliuta, atuurile astea nu se pierd, insa e adevarat ca atunci cand are parul mai lung are o infatisare boema si visatoare, care mi se pare ca se potriveste tare bine cu firea si temperamentul lui.

Si eu sunt obisnuita ca Andrei sa aiba parul mai lung si greu ma obisnuiesc cu el cand il tund.

Kea, sa petreceti frumos maine!

Ina, eu nu am inteles unde mergeti cu trenul, lamureste-ma, te rog, ca ma chinuie curiozitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, David este frumos oricum: are fata aceea deosebit de fina si de expresiva si privirea luminoasa, asa ca, si daca l-ai tunde cheliuta, atuurile astea nu se pierd, insa e adevarat ca atunci cand are parul mai lung are o infatisare boema si visatoare, care mi se pare ca se potriveste tare bine cu firea si temperamentul lui.

Subscriu in totalitate !! e artist David

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

Ca bine zici!

Io citesc asistat! (ca in paralel ma asculta la cetire - a lucrarii, ca maine plecam la conferinta ) Revenind la subiect, onor cosortul a propus aceeasi solutie: inca un bebe!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata tufete!

Astazi avem o intreaga grupa de ghiocei sarbatoriti si eu le urez sa fie fericiti, impliniti, frumosi, destepti, cuminti (si nu prea ) si sa ne gaseasca aici si la majorat

23 martie 2009-Iulia Alexandra,ghiocel de Doranna
23 martie 2009-Ian Alexandru,ghiocel de Inapreda
23 martie 2009-Alexandru Raul,ghiocel de Carla28
23 martie 2009-Izia,ghiocel de Chatonel
23 martie 2009-Ana Miruna,ghiocel de Claudela
23 martie 2009-keutu,ghiocel de Kea fratior de keutu (17.09.2011)
23 martie 2009-Mara,ghiocel de Dannnah
23 martie 2009-Medeea,ghiocel de Uali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Uram din suflet LA MULTI ANI !!pt sarbatoritii de seama de azi

IZIA

Sa fii sanatoasa fetita voioasa si sa ramai la fel de libera in gandire si-n simtire ca si parintii tai !! Chatonel, sa te bucuri de minunea din viata ta

IAN

Sa fii sanatos copil frumos, mereu voios si pe sotii pus !! Inapreda, sa ai o zi frumoasa si plina de iubire alaturi de cei dragi tie oriunde s-ar afla ei

KEUTU

Sa fii sanatos si mereu bucuros copil drag !! Kea, sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput