Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, eu am intrat pe mailul comun dar n-am vazut nicio lista copii, doar mesajul simplu, fara attachment...unde pot sa vad lista?...
Sophiphi e foarte bine, azi n-a avut febra deloc, a ramas acasa cu tatane'su' totusi si cica s-au distrat de minune!
In orice caz a fost foarte tare Sophiphi, probabil satula de cat o stat zilele trecute lipita de noi, azi a fost super independenta, tot singurica a vrut sa se distreze, asa ca am profitat: am aspirat toata casa, am spalat pe jos, sters prafu', pus vreo 3 ture la spalat...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Tot binele din lume..
am avut o zi fuul ....dar ce-i nou ,la mine acest lucru??

V-am citit dar greu tare cu scrisul....pana-mi intru in ritm ...iar

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Daca lumea
Te vorbeste
Pe la spate,
Inseamna ca esti cu un pas inaintea lor
Iar ei au ramas in urma
Ca sa comenteze viata ta
Care se pare ca-i mai importanta
Decat a lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, bine ca mi-a amintit cuscra: si eu vreau sa particip la "actiunea de Pashte" dar nu am vazut nicaieri lista cu copilashii. Te rog sa postezi aici cind o pui undeva.

Vai cuscra, la capitolul "distrat singur sa faca mama curatenie", copiii nostri nu mai sint "gemeni astrologici". La noi e bahaos non-stop -cred ca se vede si in poze. Traiesc cu speranta ca lucrurile se vor schimba cind va merge ginerele tau la gradinita Dar, dupa cum decurg lucrurile, cred ca mai am de asteptat.
Bine ca Sophia e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ma bucur ca Sophia este bine.

Cred ca am uitat sa pun si lista. Hai ca mai incca o data mail.

Floric felicitar pentru viitorul gradinar

Mergi la inceput

Gata, am trimis.

Multumesc

Mergi la inceput

Copiii mei sunt fresh amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Azi noapte a fost una linistita comparativ cu predecesoarea ei....care m-a imbatranit cu ani.Ambii au vrut sa doarma cu mine..frumos zic...
Dar Isabella de frica sa nu ma piarda a dormit doar pe mine iar Bogdi a avut in permanenta o "mana de control" pe mine...Astfel cu doi "pe mine" mai mult m-am uitat pe pereti decat sa dorm...iar ieri am umblat ca o umbra toata ziua.

Mai avem cateva zile pana la saptamna altfel ,in care nu o sa se faca scoala,apoi vine vacanta de paste.

De ziua Isabellei nu vorbesc caci nu stiu ce si cum voi face....am comandat tortul....in rest voi vedea duminica cum va fi.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la cafea !

Aseara am reusit sa-mi fac cat de cat ordine si in dulapul meu dupa ce am terminat curatenia prin casa asa ca ma declar multumita
Cu Ada chiar nu am treaba la capitolul asta, ea isi vede de ale ei, eu de ale mele, ma mai solicita din cand in cand daca nu se descurca sau vrea sa-mi arate cate ceva

Inapreda, m-au emotionat ''flash-urile'' tale si ma bucur ca mama ta e mereu langa voi , asteptam si pozele promise !

Olga, ma bucur ca ti-a placut concertul chiar daca nu l-ai putut savura din plin , am auzit si eu la radio ca a fost tare lung
sa-i treaca fornaiala lui Leon si sa puteti sta toata ziua pe afara

Dodo, iti doresc putere multa !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Io tot in Amsterdam. Dupa o seara cu capul afumat si o plimbare prin cartierul rosu, incerc sa fiu o doamna acum si sa discut bijnitz.

Dau cafea muuuulta si buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

Olga, ce lunga e lista!
VAITUS LARISA - 2 ani.
Vreau sa te intreb daca e ok cum am luat data trecuta; te intreb pentru ca am oservat dupa aceea ca, in general, se cumpara lucruri mai multe si mai marunte si mi s-a parut "aiurea" ca nu am luat decit 3 obiecte.
Stau si eu la cafea cu voi; tocmai am terminat o cutie intreaga de Raffaello! Singura

Mergi la inceput