Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, si eu as fi renuntat la extensii daca as fi vazut numai pozele alea. Dar eu cred ca acolo e o combinatie nefericita intre o coafura neinspirata si un machiaj neinspirat. Adica, in realitate nu cred ca as cum sa fie asa de rau :))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ina, si eu as fi renuntat la extensii daca as fi vazut numai pozele alea. Dar eu cred ca acolo e o combinatie nefericita intre o coafura neinspirata si un machiaj neinspirat. Adica, in realitate nu cred ca as cum sa fie asa de rau :))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Ai dreptate, sind niste shabloane dar, vazindu-ma parte integranta in Familia Adams, mi-am zis ca mai bine ramin la clasicul meu par lins si fara vlaga...
Uitasem de ele ca vi le-as fi aratat mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani ghioceilor dragi: VLADIMIR, LUCA, AMALIA si RAZVAN

Sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi

La multi ani tufata draga Mihaela

Eu m-am simtit azi fara vlaga, am dormit pe mine la munca.De obicei nu reusesc deloc sa ma odihnesc in weekend si se cunoaste lunea.

Ma bucur ca v-ati distrat bine

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

E tare rau cand ti se da comanda ”La loc comanda”. Si aici ma refer la ghetele pt Rares. Stiti ca avea d-alea ortopedice. Acum dupa ultimele explciatii (logice, zic eu) sunt nevoita si sustinuta de faptul ca cele vechi au ramas mici, sa achizitionez altele. Si uite asa iar bantui magazinele si numai chinezisme gasesc. Caci medicul la care am fost mi-a trasat sarcini precise in ceea ce priveste incaltaminte (asa cum stiam tot de pe aici): talpa elastica care sa o poti strange intre degetul mare si aratator, intelegeti cum, da?, talonet moale, usor inalta incaltamitnea dar nu neaparat sa cuprinda glezna, chiar nu e recomandat si doar zona calcaiului sa fie ffff bine intarita, daca s-ar putea sa fie ca la gheata de acum ar fi ideal.

Ei, dar unde pot gasi asa ceva? Cu toate caracteristicile astea? Caci clar in magazinele de chinezisme nu ma bag. Ori in Braila exista doar o singura firma ortopedica (dar eu acum nu mai caut incaltaminte ortopedica) si in rest magazine de toata ziua. Doar sa ma rog la Sfantul Soare sa vina mai repede si sa il las descult sau in papuci.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

E tare rau cand ti se da comanda ”La loc comanda”. Si aici ma refer la ghetele pt Rares. Stiti ca avea d-alea ortopedice. Acum dupa ultimele explciatii (logice, zic eu) sunt nevoita si sustinuta de faptul ca cele vechi au ramas mici, sa achizitionez altele. Si uite asa iar bantui magazinele si numai chinezisme gasesc. Caci medicul la care am fost mi-a trasat sarcini precise in ceea ce priveste incaltaminte (asa cum stiam tot de pe aici): talpa elastica care sa o poti strange intre degetul mare si aratator, intelegeti cum, da?, talonet moale, usor inalta incaltamitnea dar nu neaparat sa cuprinda glezna, chiar nu e recomandat si doar zona calcaiului sa fie ffff bine intarita, daca s-ar putea sa fie ca la gheata de acum ar fi ideal.

Ei, dar unde pot gasi asa ceva? Cu toate caracteristicile astea? Caci clar in magazinele de chinezisme nu ma bag. Ori in Braila exista doar o singura firma ortopedica (dar eu acum nu mai caut incaltaminte ortopedica) si in rest magazine de toata ziua. Doar sa ma rog la Sfantul Soare sa vina mai repede si sa il las descult sau in papuci.

Poze Raru
Poze noi

Aveti "Leonardo"?
Ei au incaltaminte "Melania" pentru copii: are talonet si e din piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, avem Leonardo. Si stiu de Melania. Insa din ce am retinut eu pe acolo nu am vazut decat 2-3 modele, gen sport. Merg saptamana asta paote, poate.

In cautarile mele pe net despre incaltaminte, am dat de siteul GUBAN.

Ma tot gandesc daca as putea merge la centruld e comanda de aici al Ortopedica si sa spunc e fel de incaltare as vrea, oare mi-ar accepta comanda? Nu stiu, zic. E o intrebare, din fotoliu (are mama o vorba atunci cand cineva sta cu mainile in san si se framanda...”din fotoliu, nimic nu se rezolva”)

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Inapreda, m-am distrat putin cu pozele tale dar avand in vedere ca sunt doar niste simulari nu cred ca ar fi aratat chiar asa rau in realitate
Darrr am savurat si mi-au placut la maxim pozele de la ziua lui Ian care cred ca s-a simtit tare bine dupa mutrita lui fericita , mi-a placut atmosfera, aranjamentele, zambetul tau cand stateai langa mama Tie care e tare scumpa , intr-un cuvant o petrecere reusita !!
Aaaa mi-a placut mult costumatia lui Ian si a ta

Anamariame, am uitat sa zic ca am admirat si pozele voastre, Eva e o scumpa cu carliontii ei si pare mult mai mare decat ghioceii
Si mi-a placut mult tinuta ei, ca de obicei de fapt !!

Anaan, pe und esti ? Fa-ti timp si de noi putin

Olga
, poftim si tu la apel !
Trimite lista cu copilasii pe mail-ul comun te rog poate mai alegem inca unul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La noi bate tare vantul, asa ca facem curatenie si ordine in dulapuri ca a venit primavara si ne-a prins nepregatiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

La noi bate tare vantul, asa ca facem curatenie si ordine in dulapuri ca a venit primavara si ne-a prins nepregatiti

Noi am fost la tata ca voia Ian sa'i faca "'apiza a Nenu"
Si dulapurile mele urla dupa ordine dar eu n-as putea/nu pot sa aranjez nimic cu Ian in casa; dar nu ma stresez pentru ca va veni un moment cind, cu siguranta, voi fi nostalgica dupa momentele astea. Am dat "delete" la capitolul "curatenie" si, de cind am facut asta, sint mai relaxata. De cind a dat caldura, cum se trezeste, Ian o tuleste afara. Azi a iesit in curu gol -de acolo pozele cu bluza mea de trening-
Asa ca, miine am programat, in complicitate cu dna R, prinzul la ceaon Ian se va juca prin curte iar noi com face un gulas. Vom minca afara si toata lumea e fericita.
De poimiine incolo cred ca va trebui sa trec iar la programul pe care-l aveam cind era mic: gateam de la miezul noptii pina pe la 2, 3 sau 4 Sper, totusi, sa nu fiu nevoita.

PS.Azi, la tata, am avut "flashuri" din alea ca-n filme: auzeam, la prpriu, risetele noastre de cind ne adunam cu totiifericiti; si era si mama. Ian a tinut neaparat sa se joace in patutul pe care il pregatise mama pentru nepoti. Am si poze.

PPS. Anaan, cum esti? Ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Nu stiu ce a avut netul meu zilele astea, dar n-am reusit deloc sa intru.

La multi ani dragi ghiocei Luca, Vladimir, Amalia si Razvan!!! Sa fiti cu totii veseli si sanatosi!!!

Alexandra sper ca este bine Amalia

Phiphi cum se mai simte?

Ina felicitari pt petrecere Mie mi-a placut cum ai aranjat, mi-a placut atmosfera, dar cel mai important s-a vazut ca Ian a fost fericit (si voi pe langa el)

Novus spor la curatenie. Si eu m-am apucat, dar la mine cred ca mai dureaza zile bune

Noi am fost aseara la concert la Brenciu. Foarte, foarte fain spectacolul, a facut show adevarat si chiar ne-am distrat. Singura problema a fost ca a inceput la 9 seara. Credeam ca o sa tina maxim 2 ore, dar a tinut 4 A fost f fain doar ca noi habar n-aveam ca o sa tina atat asa ca mama s-a cam chinuit cu picii aseara, in special cu David care incepuse sa planga pe la 12. Eu simteam ca-mi plesnesc sanii si aveam senzatia ca nu se mai termina. N-am putut sa ma bucur pe deplin caci eram tare stresata, dfesi imi placea mult ce vad si aud imi doream sa se termine mai repede sa ajung la copilasi. Dar a fost totul bine pana la urma

Leon este un pic racit sau doar fornait, nu-mi dau seama. De 2 zlle doarme cam mult, nu stiu daca este bine sau nu...da parca asa dorm bebeii nu?

Si lui David aproape i-a trecut raceala. Nu mai face cize mari cand iesim din casa, doar se smiorcaie. Suntem pe drumul cel bun

Mergi la inceput