Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***
Raspunsuri - Pagina 24
novus spune:
Inapreda,pt fetita aleasa de mine eu am luat acum o pijama si un trening de fete pt ca m-am gandit ca in spital o sa aiba nevoie din pacate de asa ceva, o sa mai pun si un set sampon + gel dus + sapun + pasta dinti si periuta, un prosop de dus , o papusa , o carte si inca ceva jucarioare
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor nu stiu ce au avut copiii mei asta noapte, dar s-au culcat amandoi aproape de 3, ei care e obicei la 11, 12 dorm deja. Eu ma chinuiam sa-l adorm pe Leon si cristi pe David si nu ne iesea nici cum. Simteam ca turbez caci nu mai puteam de somn. Daca ma ridicam in picioare ma lua cu lesinul de oboseala.
Pe Leon il banuiesc de ce a plans...ieri nu a facut caca deloc si nici pana acum nu a facut, el care facea de f multe ori pe zi. O sun az pe pediatra sa vad ce ma sfatuieste.
Oricum m-am odihnit cat de cat caci abia la 9 s-a trezit, dar n-as vrea sa fie acesta noul program
olishka spune:
Ina poti sa trimiti ce vrei tu, caci noi de obicei mai completam , ca sa primeasca cam toti la fel. Data trecuta a fost f bine ce-ai trimis
Bianca esti tare!
novus spune:
Olga, in tabel m-ai trecut tu la cele 2 fetite ? ca eu o sa intru diseara pe mail-ul comun,mersi
inapreda spune:
Ce noapte, Olga?
Cum de nu aveti "ajutor"? Ma refer la o fata/tanti care sa vina zilnic la voi sa te ajute cu ce ai nevoie. Eu ma gindesc tot mai serios la varianta asta DACA va merge Ian la o gradinita pina la 12.
Ma bucur ca a fost bine ce am trimis; cind cumpar pentru un alt copil, cumpar ca si cum as lua pentru Ian, din aceleasi magazine si cu acelasi drag.
Novus, multam de sugestii; nu-mi vine sa cred ca DEJA ai cumparat Esti foarte tare!
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, multam de sugestii; nu-mi vine sa cred ca DEJA ai cumparat Esti foarte tare! |
Saptamana trecuta le-am luat doar , aproape toate din Real