Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Anaan: te imbratisez cu drag, stiu prin ce treci, nici tatal meu nu a apucat sa vada baietii

Multa sanatate lui Sophiphi

Novus
: stiu ca e greu, dar eu va urez distractie placuta

Inapreda
: petrecere frumoasa, sa iasa asa cum va doriti

Si eu cred ca oamenii sunt frumosi si nu asa rai precum par

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bonjour.
Intai de toate inca o imbratisare pentru Anaan, m-am tot gandit ce cuvant de consolare ai putea avea intr-o asemenea situatie, dar e tare greu
Apoi ma bucur ca Ian si Keutu au petrecut frumoasa lor zi foarte fain! Neaparat vreau poze; cuscra, is adormita, n-am inteles bine: ai macar o poza de ieri? Ca vreau musai sa vad cum i-a placut ginerelui meu sa-l imbraci! Chatonel, la voi la gradi nu au facut poze?
Sa vedeti ce noapte am avut noi. Copchila a adormit pe mine, sugand, in alta camera, unde io si huzband ne uitam la un fim (care si pe ea a atras-o, n-a comentat sa-i punem altceva, cred ca i-a placut baietelul din rolul principal "Hugo" se numeste filmul). Asa ca am ramas sa dormim acolo. Pe la 3.30 s-a trezit, ca avea nasul tare nfundat, nu prea putea dormi...s-a uitat la mine si a inceput sa rada (a inceput cu chicotit apoi ras in toata regula). Va rog sa ma credeti ca pentru cateva secunde m-am gandit ca are febra mare si delireaza Buuun, io lesinata de somn m-am straduit s-o fac sa doarma inapoi. Pe la 4 dimi, se ridica ea hotarata:"gummy!"
Tufete, nu mai rezist, a facut o fixatie pentru gummy asta si piesa "I love you", numa pe aia o asculta Stiti ca gummy asta avea trecere cand aveau pruncii sub un an juma, atunci i-a placut si ei si apoi la revedere, nu s-a mai uitat 1 an juma!! Amu iar a apucat-o.
In orice caz am trimis-o la tac'su sa-i puna gumy pe laptop si io am ramas sa dorm. Bai, dar auzeam cum joaca fotbal, fratiuc, cred ca vecinii proaspat mutati nu au fost prea fericiti...nu-i bai, ca si ei si-au carat mobilele pe scari si aranjat prin casa la 11 noaptea, acum 1 luna...In fine, ce era sa-i fac la capra?!
La un moment dat (probabil dupa cel putin o ora) a venit langa mine si a adormit. S-a trezit fresh si foarte vesela pe la 9.30

PS: asta era mesajul meu scris pe la 10 pe care nu l-am gasit ulterior pe nicaieri, da' am tot dat "back" si am dat de el:))
Is eu oarba, a mai aparut azi postat cumva?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nu a mai aparut mesajul, ilink!

ai incercat sa ii faci spalaturi in nas domnisoarei (cu apa de mare, de ex)?

nu stiu daca s-au facut poze la gradi, tre sa intreb... e inca cod rosu acolo si nu avem acces noi parintii, asa ca e mai greu de discutat la usa, cind alti parinti isi astepta rindul sa recupereze copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru repede ca nu am nici timp, nici curent in prize.

La medic a fost totul bine. Adica, copil perfect normal, cu o usoara deformare a picioarelor diag fiind picor plat bilateral. Adica, mai pe scurt patfus. Nimic in clin si maneca cu diagnosticul primit l aBraila. recomandarea a fost totusi sa cotinui cu Vit D3 (vigantolul) pe lunile de iarna pana la 4 ani. E bine ca am dat Osteocare. La ghete mi-a propusa sa renunt la modelul asta (desi nu eu am decis asuipra lui) si sa caut unul care sa tina doar calcaiul si sa aiba talonet moale.

Mi-a recomandat multa miscare pt intarirea musculaturii. Per total copilul este bine, cu mici si usoare imperfectiuni care se pot remedia in timp.

ies ca imi cade bateria.

Revin cand voi mai aavea spatiu si timp.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Intru cu intarziere sa spun LA MULTI ANI! tuturor ghioceilor sarbatoriti pana acum si mamicile sa se bucure de inocenta lor si de bucuria lor de viata.Mi-a placut cum v-ati sarbatorit ghioceii si absolut toti sunt niste dragalasi.Annan, te imbratisez cu drag!Floric, bine ca Rares nu are nimic care nu se poate corecta.V-am mai citit de la servici, dar nu prea pot scrie ca sefa e chiar langa mine, nu are copii si nu prea intelege anumite lucruri.Va multumesc pt urarile de ziua mea si a lui Theo.Eu am fost la niste cursuri, program prelungit la servici si Theo un pic cam bolnavior. Dar acum ne-am revenit, mai ales ca a venit si primavara.Ziua lui Theo i-am facut-o acasa cu cativa prieteni, s-a simtit foarte bine, i-a placut.Va imbratisez pe toate si va urez week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am revenit si noi de la plimbareala, am fost la locul de joaca cu nisip, apoi am facut o plimbare prin oras si am mers la o cafea la alt loc de joaca tot in aer liber, a fost tare placut sa stai la terasa sub razele soarelui ! Acum pescuim pt ca am fost si la shopping si am luat un set de pescuit, Ada e ff incantata de el

Ilinca, bine ca e ok Sophihi !! Am tot vrut sa te intreb: cum au iesit cizmele dupa spalare ? sper ca sunt ca noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ARIANA

Adee si tu ai cam dezertat de pe forum asa ca te asteptam inapoi

Mergi la inceput

FLORIC, ma bucur ca totul e ok cu Rares !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Iar ma grabesc dar am intrat sa ma pling ca sint un pachet de nervi si n-are cine sa ma asculte.

Pe scurt: fara sa ma consulte, dna. R s-a apucat ea sa-i organizeze petrecerea lui Ian. I-a facut asa: sarmale, snitele, chiftele, placinta cu mar, nustiuce cu brinza si cirnat.
Io simt ca innebunesc; aveam nevoie sa stea cu Ian in parc sa-mi pot vedea de ale mele. Nu am nevoie de "ajutor" din asta. Nu-mi palce cum gateste, nu-mi place cum le serveste si ce ornamentatii pune pe platouri. Cel mai nashpa e ca ea crede ca a facut o fapta buna si mie imi vine sa ma urc pe pereti. Mi-e jena sa-i zic ceva; mi-e jena si sa-i duc platori de ale mele; mi-e jena si sa-i spun ca "ornamentele" alea erau "pe val" acum 30 de ani; mi-e jena sa-i spun ca / copiii nu maninca placinta cu mar facuta cu untura de casa, nici chiftele cu ceapa prajita, nici snitele prajite in ulei neschimbat; mi-e jena sa-i spun sa nu puna cirnatul peste snitel etc. etc.

O sa ziceti ca sint sclifosita si nerecunoascatoare. Oi fi, nu zic nu dar urasc sa se bage cineva in treburile mele; si nu pentru ca "eu stiu mai bine" ci pentru ca e petrecerea copilului meu si VREAU sa i-o fac cum consider eu.
Mor de nervi!
Mor de oftica!
Mor de draci!

Colac peste pupaza: avem in curte un singur petec cu iarba; in rest, intr-un loc sint straturile, intr-ul loc sta catelul si pute si, in rest peste tot e beton. Pe iaba sint si niste pomi si aciolo voiam sa le pregatesc la copii masa, baloane, sa "aranjez" copacii etc. Ei bine, acolo nu se poate ca zice socru' ca "ala e de ornament" si tre' sa pun copiii pe beton. sub nustiuce acoperit, linga tomberoane la distanta de masa adultilor ca sa nu surzeasca, probabil!

Sa ma tempereze cineva ca mor!!!!!!!!!!!!

PS. Ilinca, am spus deja ca seara s-a descarcat aparatul; am ceva poze de la prinz si de pe tren. Aseara era imbracat cu un tricou cu Cars. Dar, azi a mai primit unul f. fishtent tot cu mashinutele din Cars si Ian e foarte incintat. Novus, multumim si pe aceasta cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- Faceti bufet?
Pune 2 mese... la distanta.(daca se poate)
Pe una sa-si insire minunile, cum are ea chef.
Pentru masa no 2 tu organizezi, cum vrei tu.
Faceti totalul la resturi si poate asa se si calmeaza de aici incolo.
E bine cu sila, dar n-ai de face....Decat tambalau, mai bine sa vada singura cum sta treaba.

Mergi la inceput