Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce viroza nashpa! Asa racita n-a fost Phiphi niciodata! Azi numa intre 38 si 39.2 a tinut-o!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, de ce nu il bagi pe sot la inaintare, in privinta spatiului pentru copii? eu nu as suporta sa pun copiii linga tomeroane, din motive de igiena... restul mai treaca/mearga; daca zici ca sint 16 adulti, poate ca ce face DnaR va avea succes la peroanele virstnice... daca tu ai pregatirile tale pt copii, ce treaba ai cu ce face ea? Crezi ca se vor baga copiii la mincarea facuta de ea? Si daca da, nu cred ca vor muri daca maninca o data chiftele cu ceapa prajita ori snitel facut cu ulei neschimbat (nu credeam ca se mai practica asa ceva... asta e de pe vremea impuscatului, naspa ca madama R n-a mai evoluat)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

ARIANA

Adee si tu ai cam dezertat de pe forum asa ca te asteptam inapoi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

la multi ani si de la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ce viroza nashpa! Asa racita n-a fost Phiphi niciodata! Azi numa intre 38 si 39.2 a tinut-o!

multa sanatate phiphilinei si nervi tari mamicii

Mergi la inceput

Aia vroiam sa-i zic si eu cuscrei: umfla haleala aia facuta de madam pe masa adultilor, doar. Poate mai sunt printre ei traditionalisti care le-ar aprecia. Scoate-te si tu cu niste vorbe de genul:"ce bine ca ati gatit pentru adulti, acum eu trebuie sa ma ocup doar de copii!"
Eu te inteleg tare bine ca te-ai enervat, si eu m-as enerva sa-mi strice cineva planurile Pe de alta parte mi-e si mila de femeia aia, asa-s cei mai in varsta, au impresia ca numai ei stiu gati si tre' sa-si arate maiestria cu orice ocazie...
Da' socru'to cu "ornamentul" e de groaza, de parca ar putea tine copiii departe de zona aia
Da' la catzel de ce pute?!:)))

Mergi la inceput

Chatonico, nervi tari am, desi si emotii. La 17 s-a bagat in pat pentru somnul de pranz, nici sa suga nu poate saraca, de mucii din nas; dupa ce s-a chinuit ce s-a chinuit s-a enervat si m-a dat jos din pat, m-a trimis din camera:))
Pediatra noastra numai luni se intoarce din oras. Am adus azi totusi pe una, mama unei colege de-a lui huzband, care m-a facut s-o apreciez si mai mult pe a noastra...Desi bine-intentionata, habar n-are sa se comporte cu copiii, a urlat Phiphi non-stop de cand a intrat in casa si ea o tot lua militareshte, de parca asta ar tine la Phiphi!:)))
Si cand a intrat si a vazut ca plange, cica:"i-ati zis ca vin?!"- ca altfel nu intelegea de ce plange. Imi venea sa-i spun:"fiindca esti o necunoscuta care i-a intrat brusc in casa si ea simte ca ceva urmeaza sa se intample!"
Cand a plecat (Phiphi tot plangea) cica la gradi cum e? Eu:"foarte bine, ii place!" "Aaa, deci nu e asa tot timpul?" Doamne, cum sa intrebi asa ceva, adica ma suspectezi ca am un copil bolund?!
No, in fine, astept sa lupte Phiphi cu virusu'. Oricum mai mult ca sigur mergem luni la pediatra noastra, sa fim mai linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pup fetele!

Anna

Ina, si eu zic sa le pui pe mese diferite, masa doamnei R o pui pe beton, masa aranjata de tine, pe iarba. Socrului ii spui ca nu poti risca sa lasi copiii pe beton, ca nu stii cum se impiedica si se lovesc.
Eu nu stiu ce a facut doamna R acolo, dar eu am salivat la tot ce-ai insirat, cu exceptia uleiului neschimbat.

Mergi la inceput

Ilinca, sper ca nu mai are Phiphi febra si aveti o noapte linistita!

Poze avem putine, poate mai facem maine cateva, cand vin niste amici la noi. Din tortul de ieri, a mai ramas un sfert, in care azi am pus iar lumanari si am suflat de n-spe ori. Maine iar o luam de la capat cu suflatul

Mergi la inceput

Ilinca, sper ca nu mai are Phiphi febra si aveti o noapte linistita!

Poze avem putine, poate mai facem maine cateva, cand vin niste amici la noi. Din tortul de ieri, a mai ramas un sfert, in care azi am pus iar lumanari si am suflat de n-spe ori. Maine iar o luam de la capat cu suflatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Iar ma grabesc dar am intrat sa ma pling ca sint un pachet de nervi si n-are cine sa ma asculte.

Pe scurt: fara sa ma consulte, dna. R s-a apucat ea sa-i organizeze petrecerea lui Ian. I-a facut asa: sarmale, snitele, chiftele, placinta cu mar, nustiuce cu brinza si cirnat.
Io simt ca innebunesc; aveam nevoie sa stea cu Ian in parc sa-mi pot vedea de ale mele. Nu am nevoie de "ajutor" din asta. Nu-mi palce cum gateste, nu-mi place cum le serveste si ce ornamentatii pune pe platouri. Cel mai nashpa e ca ea crede ca a facut o fapta buna si mie imi vine sa ma urc pe pereti. Mi-e jena sa-i zic ceva; mi-e jena si sa-i duc platori de ale mele; mi-e jena si sa-i spun ca "ornamentele" alea erau "pe val" acum 30 de ani; mi-e jena sa-i spun ca / copiii nu maninca placinta cu mar facuta cu untura de casa, nici chiftele cu ceapa prajita, nici snitele prajite in ulei neschimbat; mi-e jena sa-i spun sa nu puna cirnatul peste snitel etc. etc.

O sa ziceti ca sint sclifosita si nerecunoascatoare. Oi fi, nu zic nu dar urasc sa se bage cineva in treburile mele; si nu pentru ca "eu stiu mai bine" ci pentru ca e petrecerea copilului meu si VREAU sa i-o fac cum consider eu.
Mor de nervi!
Mor de oftica!
Mor de draci!

Colac peste pupaza: avem in curte un singur petec cu iarba; in rest, intr-un loc sint straturile, intr-ul loc sta catelul si pute si, in rest peste tot e beton. Pe iaba sint si niste pomi si aciolo voiam sa le pregatesc la copii masa, baloane, sa "aranjez" copacii etc. Ei bine, acolo nu se poate ca zice socru' ca "ala e de ornament" si tre' sa pun copiii pe beton. sub nustiuce acoperit, linga tomberoane la distanta de masa adultilor ca sa nu surzeasca, probabil!

Sa ma tempereze cineva ca mor!!!!!!!!!!!!

PS. Ilinca, am spus deja ca seara s-a descarcat aparatul; am ceva poze de la prinz si de pe tren. Aseara era imbracat cu un tricou cu Cars. Dar, azi a mai primit unul f. fishtent tot cu mashinutele din Cars si Ian e foarte incintat. Novus, multumim si pe aceasta cale.

Nu-sh daca e bine sa-mi dau cu parerea, ca pe mine kestii de-asta ma aduc la maxim de enervare si fac kestii distructive (adik renunt complet la diplomatie)... arunc/trantesc/ranesc... So, nu sunt buna sa te temperez, so tac!

Of! Cum am scapat ideea ca si Ian e fun Cars...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput