Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Uitai sa precizez ce e batut in cuie:
-ora: 10 dimineata
-locatia: la noi in curte
-lista de invitati
-tematica: CARS
-tortul: Fulger (cam "chinuit" dar asa e la tara )
-animatorul: Motanel
In rest, orice e posibil; doar sa-mi spuneti
Va multumesc anticipat
inapreda spune:
Tocmai am primit o declaratie: 'amica mea daga abec pina a nuna, a steie, pina apoi. ( = mamica mea draga, te iubesc pina la luna si pina la stele si inapoi)
chatonel spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui olishka
Eu nu-mi gasesc cuvintele... Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Anaan, ma alatur si eu grupului si te imbratisez tare-tare.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Eu nu m-as duce www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
nici eu nu as merge
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Uitai sa precizez ce e batut in cuie: -ora: 10 dimineata -locatia: la noi in curte -lista de invitati -tematica: CARS -tortul: Fulger (cam "chinuit" dar asa e la tara ) -animatorul: Motanel In rest, orice e posibil; doar sa-mi spuneti Va multumesc anticipat "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Distractie placuta Ina!
Declaratia de dragoste este
pisigri spune:
Neatza si saru-mina de pareri. Si Motanul a zis ca parerea lui este sa ne gasim altceva de facut azi, si l-am ascultat. Bine, stiu cine s-a suparat pe noi.... ca am avut si o discutie in contradictoriu acum citeva zile ca de ce chinui copilul si ii refuz gradinita Ma rog...
Anaan, imi pare rau, trista situatie....:((( Eu imi amintesc cu jale ca bunicul meu a apucat sa vina la noi sa o vada pe Ilinca, apoi a suferict AVC-ul si de atunci...:(((( nu pot fi linga noi cind ne adunam cu totii la mine acasa pt a o sarbatori pe Pisilinc. Imi inchipui ce e in sufletul tau...!
Sper sa aveti un weekend placut si sa va distrati cit mai bine !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata si de la noi !!!
Nu ne-am trezit doar acum dar am lenevit in pijamale si tare bine a fost ,acum am mancat si iesim afara la joaca, apoi noi o sa plecam la petrecerea nasei, mi se strange sufletul deja cand ma gandesc ca va fi prima noapte fara Ada, pe unii sigur i-ar pufni rasul dar pt mine e ceva
Anaan, sunt cu gandul alaturi de tine
Sper sa ne vedem wkd viitor
Pisigri, am uitat sa zic, ca eu m-as duce la locul de joaca unde se tine petrecerea fara Ada dar cu cadoul , am mai procedat si eu asa doar ca motivul era raceala la noi si nu la sarbatorit
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, nu stiu ce idei de petrecere sa iti mai dau ...imi place ca o sa fie in curte si sunt convinsa ca totul va fi la superlativ !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Buna dimineata!
La multi ani fericiti ARIANA
Ade: multe si te mai asteptam pe la noi!
Va multumesc frumos pentru urari Nu-mi vine sa cred cum au trecut anii,ma uitam la Sebi aseara ca-mi vine pana la umar deja, eu inca copilaresc
Am petrecut tare bine, o ora si ceva am stat cu fetele la pizza, apoi am recuperat si copiii, care s-au jucat o gramada cu copiii prietenelor, am ajuns tarziu acasa, al meu sot ne-a dat disparuti ca nu am mai intrat sa vorbim pe mess.
Maine mai am o runda cu familia, petrecem cu un peste cu mujdei
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)