Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am nevoie repede de o parere.
Miine e ziua fetitei nasei Ilincai.
La ziua Ilincai nu au venit pt ca fetita era virusata de la gradi.
Miine suntem invitati la un loc de joaca dar am fost pusa in tema ca fetita e pe sf unei viroze, iar ceilalti copii - toti colegi de gradi cu ea - sunt si ei mucosi.
Voi v-ati duce...?

Eu nu m-as duce

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara,Urez si eu la ceas de seara La Multi Ani sarbatoritilor nostri, unul mai special ca altul , sper ca s-au distrat pe cinste astazi si ca o sa o faca in continuare tot weekendul! La Multi Ani, Simona!!!Pisigri, nici eu nu m-as duce la locul de joaca, dar as aprecia gestul de a fi avertizata, imi si inchipui cu ce nervi m-as fi intors daca as fi mers acolo si as fi gasit toti copiii muciosi!Noi suntem intr-un haos major, ne apucam de camera Evei, alergam dupa mobilier, covor, usa etc, iar maine ar trebui sa plecam la Bucuresti sa aducem o masina, nu prea ne mai ajung banii si nu stim cum sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani plini de bucurii ghiocei dragi!

Iulia Alexandra,ghiocel de Doranna
Ian Alexandru,ghiocel de Inapreda
Alexandru Raul,ghiocel de Carla28
Izia,ghiocel de Chatonel
Ana Miruna,ghiocel de Claudela
Mara,ghiocel de Dannnah
Medeea,ghiocel de Uali

La multi ani mami ghiocica Simo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ilinca, sper ca Sophiphi sa nu mai faca febra si sa aveti o noapte linistita.

Eu am terminat acum cu meditatiile, de la opt azi-dimineata am functionat la turatie maxima si nici week-endul nu va fi unul prea linistit si vesel. Maine dimineata avem parastas pentru tata, luni se implinesc trei ani de cand nu mai e langa noi.

Doamne, greu trebuie sa-ti fi fost cand era Andrei asa de mic... Macar a apucat sa-si vada nepotul, nu? :(

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Nu, nu l-a vazut - asta-i una dintre marile tristeti ale vietii mele - si nici pe mine nu a mai apucat sa ma vada dupa ce am nascut.

Eu nu-mi gasesc cuvintele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri eu m-as duce Mai ales ca este boala pe sfarsite. Mai ales daca Ilinca isi doreste sa mearga, clar m-as duce.

Mergi la inceput

Va multumim din suflet pentru urari, sa ne fie copiii sanatosi si sa le putem oferi tot ce-i mai bun!

Mie mi se cam inchid ochii, a fost o zi plina, dar faina, copilul s-a simtit bine, ceea ce e cel mai important. Bine, a reusit sa sara peste somnul de pranz si din cauza asta a mai tras si niste maraieli, dar in mare a fost ok. Pana la urma rudele au venit azi, in doua etape, dar m-am scapat de ele, maine am liber.
Am mers cu baietelul de 5 ani si mama lui, la un loc mare de joaca de langa Frankfurt. Au venit seara si verisorii la Keut, asa ca a avut destui copii in preajma.

Ma duc sa-mi fac ceaiul pana nu adorm! Daca nu adorm pe drum, revin.

Pisigri, eu nu m-as duce.

Curea si fiu-meu a facut ca trenul intr-o perioada, cam in urma cu vreo 4 luni, dar eu am presupus ca din cauza lui bebe. Se arunca pe jos tipand, iar eu intai il tineam sa nu se loveasca, il lasam cateva secunde sa se zbata si apoi il spuneam sa vina la mine in brate sa ne pupacim , se mai zbatea de vreo 2 ori si se linistea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, o imbratisare mare

Novus, un pupic si pentru tine; sa nu fii suparata

Pisigri, eu nu m-as duce; dar as cumpara un cadou si as face in asa fel incit sa-l primeasca la spatiul unde-si sarbatoreste ziua de nastere.

O noapte fara febra Sophiei.

Anca ma enervezi ca pui INTOTDEAUNA poze putine. 41 nu se vad si nici nu se simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, ma bucur ca ati avut o zi frumoasa si plina !!

Inapreda, nu sunt suparata, sunt doar nervoasa si iritata ca nu si-au facut niste idioti treaba la timp , taman azi si-au gasit sa intarzie !! In fine, norocul lor ca e tarziu acum altfel le stricam seara putin, asa pana luni imi trece
pt Ian !!

Chatonel
, la voi cum a decurs dupa-masa ?

Asteptam poze de la toti sarbatortii !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Si am uitat sa spun ce era mai important(tot pt curea): am incercat sa-l distragem de la jocuri ce-l agitau sau oboseau, plus scos din program calculatorul si tv-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dimineata nu am facut poze pentru ca am uitat, fiind prinsa cu tot felul de activitati. Am din a 2-a parte a diminetii si de pe tren. Seara, s-a descarcat aparatul dar si telefonul. O sa fac mai multe poze duminica. Sper!

Inca nu stiu ce vor minca musafirii. Anaan, multumesc de sugestia cu "congelatele"; o sa merg sa intreb daca mi le pot livra simbata seara, preparate dar necoapte. In rest...mai vad. Ca de obicei, pe ultima suta de m.

Ian a fost extraordinar azi. N-am avut nici o problema cu el. A fost happy de dimineata pina seara. Si acum este. E linga mine; se joaca / cu consola; nu vrea sa doarma si, cum inca e ziua lui, ii dau voie sa stea treaz. Si fericit.

Seara mi-a spus prim oara ca-i place cum l-am imbracat. Cumva, am facut-o intentionat pentru ca stiam ca o sa-i placa lui, desi nu e chiar stilul care-mi place mie la copii Si acum e imbracat "de oras", desi stam in pat

Nu mai stiu ce sa va pove'.
A, la examen a fost ok, desi mi-e ciuda ca doar azi am aflat ca puteam sa-mi echivalez nota de la cealalta facultate. De ala de miine nu mi-e frica -marketing- dar urmeaza mate' si drept.

Pup.

PS. Astept sugestii pentru petrecerea lui Ian. Pentru mine nu e tirziu sa ma organizez miine.

Mergi la inceput