FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 7
olimp spune:
goofytza am inteles , deci miomectomie clasica , sti ca in tara astea te taie de numai de aceea nu am vrut nici eu sa merg pe mana lor , si eu puteam sa fac interventia la dr Butnaru dar prefer in Debrecen mi-au spus ca recuperarea este de scurta durata comparativ cu ceea ce se practica in tara , aici ar fi mult mai invaziva interventia. oricum va fi bine daca alegi intre Buda si Debrecen , eu iti tin pumnii si sa scapam amandoua cat mai repede de fibroamele astea pacatoase ca mare durere de cap ne dau.
eni te asteptam maine cu vesti bune
pety - sa fie cu lipici mititeii !
imi inca un pic si treci la acupunctura , succes
mona te asteptam cu vesti bune de la analize
- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza operatiel laparoscopica de indepartare a fibromului si ulterior ....
- urmeaza FIV la debrecen
olimp spune:
ma duc sa ma pregatesc , la noapte ne punem la drum , trebuie sa ma retusez , stiti voi cum este , sa-mi pregatesc analizele si toate cele necesare ... va pup si ne auzim cand ma intorc
Cris_25 spune:
Goofytza, bine ai revenit de pe meleaguri starine ... si multumesc inca o data ca mi-ai cumparat Merionalele Sa nu-ti faci griji ca au fost mai scumpe ... tot sunt mai ieftine ca Menopurul! Pupici
Eu zic sa mergi la unguri pt operatie, ca sa fii mai linistita si sa-ti revii mai repede! Nu cred ca e foarte imp daca e Budapesta sau Debrecen! Pupici ... hotaraste-te repede ... si sa te vad ca te apuci de FIV un-doi ...
Olimp, spor la bagaje, drum bun si Doamne ajuta!
Imi, ai inceput injectarea? Cum esti?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
olimp spune:
cris multumesc de urari ! sa fie cu succes !
ImiMS spune:
'Neatza fetelor...o zi frumoasa sa aveti!
Cris25...inca nu m-am apucat...sambata incep!
Olimp...drum bun,te asteptam cu vesti bune!
Mona19...mersi de urari si de galerie...chiar o sa am nevoie!
Eni...te asteptam azi cu vestea cea mare!!!!!
Pety1981...tinem pumnii in continuare!!!
Gretta
Pooooooooooop!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
mona19 spune:
Buna de amiaza!
Eni: Hai odata cu vestile bune! Tin pumnii stransi in continuare!
Olimp: Cred ca tu ne vei povesti maine ce ai facut azi. Ziua de azi sa-ti fie plina de colaborari pozitive.
Cris 25: Observ ca nu mai ai mult si incepi un nou FIV. Multa bafta in tratament si sa fie un FIV din care sa rezulte cel putin un .
ImiMS: Sa stii ca mie-mi place cand ne dai Buna dimineata! Succes in continuare!
ImiMS spune:
Uffffaaaaaaaaaaa...azi am intrat de dimineata, apoi nu am mai putut incarca pagina...cred ca se lucra ceva la forum,altfel nu-mi explic
Eni...muream de curiozitate sa vad daca ai scris ceva...unde esti??????????????????????
Mona19...pai eu obligat fortat dau buna dimineata,ca la 7 vin la birou si pana-mi beau cafeaua, citesc noutatile!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
loretta76 spune:
Imi si eu am patit exact aceeasi chestie...n-am apucat sa citesc nimic pana acum
Eni hai nu ne mai fierbe!
Goofytza spune:
Bine ca si-a revenit forumul!
Imi, mona multumesc de incurajari
Olimp sa vii cu vesti bune.
Cris-25 sa-ti fie de folos fiolele si totodata ultimele Merionale din viata ta.Intr-adevar cred ca sunt mai linistita la unguri.De cate ori am mers la ei psihicul meu nu a fost fara stres.Si stilul lui PK de a aborda orice tip de problema ma face sa am incredere.Nimeni nu te repede,nu uita de tine pe coridoare in timp ce-si bea cafeaua, nu trebuie sa impingi plicuri, nu pleci fara sa intelegi ce ti se intampla....Acum sa vedem si costurile interventiei la Buda dar cel putin pentru comfortul psihic cred ca merita cativa banuti in plus.
Va pup si sa aveti o dupa-amiaza placuta in continuare!
eni0301 spune:
Buna seara fetelor
am ajuns in aeroport la ora 3..de acolo directia Bioclinica,nu mai puteam de nerabdare...
azi dimineata am facut iara testul...mi-a iesit a doua liniuta f pal si f subtire...
dar acum mi-au venit rezultatele de la Boclinica si e 672
nu mai pot de fericiresotul meu sare intruna
oricum simt o fericire imensape care doresc s-o simtiti si voi cat mai curand
imi pare rau ca v-am tinut in suspans..dar de-abia acum mi-au trimis rezultatele