FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

eni

FELICITARI !!! ma bucur nespus pentru tine ! de parca sa fi eu in locul tau ! inaca o data FELICITARI !

Mergi la inceput

buna fetelor sa va pun ce am rezolvat pe acolo !
va multumesc la toate pentru urari !
toate sunt bune

- analizele cardio au iesit bine , am avut ceva emotii dar totul e ok
- cu medicul anestezist s-a desfasurat si mai bine , era romanca din Odorheiul Secuiesc asa ca m-am inteles de minune .
- cu dr Torok am luat legatura si trebuie sa astept sa-mi vina ciclul ceea ce va fi de 4 aprilie asa ca de 11 sau 12 in functie de cum imi vine ciclul se va face si operatia si scap de monstru !
- interventia se va face laparosopic !

vreau sa spun ca toti medicii cu care am discutat sunt extrem de amabili si draguti , asa ca mai am putin si scap .

Goofytza apropo ca stiam de situatia ta ( adica de fibrom ce necesita miomectomie ) mi-a zis ca refecerea dupa operatia laparoscopica cat si cea de miomectomie depinde de cat de rapid sa vindeca pacienta , nu se da o data exacta dupa ca se poate trece mai departe, zicea ca avut paciente care au facut miomectomie clasica si dupa 2-3 luni au ramas insarcinate , iar altele care au facut laparascopie s-au videcat mai greu , totul depinde de organismul fiecareia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Eni...felicitari din suflet!!!!!

Olimp...deci in continuare merge totul ca pe roate!Bravoooo!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

da imi se pare ca DD vrea sa ma ajute sa scap cu bine !
sunt consvinsa ca si in cazul tau ca si eni o sa ne dai vesti bune , cand tu vei fi la punctie si la ET eu voi scapa de fibrom !!!! URA ....si mai astept cateva luni si ....sa speram ca beta va fi mare si la mine !

fetelor va pup imi este asa de somn ca ma tarai ca o rama prin casa , vreau sa dorm azi dimineata ne-am trezit la 4 si simt ca sunt farnta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

eni:FELICITARI
olimp:Bafta multa si Domane Ajuta
imi: Hai ca mai e un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Hei....buna dimineataaaaaaaaaaaaa!!!

O zi frumoasa fetelor, va pup pe toate!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

eni acum am vazut.
sarcina usoara, la termen si 2 gemeni frumosi, destepti si fertili iti doresc

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !

gretta
multumesc de urari ! sa ai bafta si tu in ce iti propui !
va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Eni,felicitari pentru minune. Sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine la capat si sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Eni felicitari si sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput