FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

pety:Tinem pumnii!! Doamne ajuta!
Eni: Cum esti? Ti-ai facut testul?
Imi: Bafta multa iti doresc si tie!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stiu ca e traziu , dar nu reusesc sa adorm schimbarea asta de ora ma cam da peste cap ....

Hamza am citit din urma si am vazut ce ai scris despre spermograma sotului tau , vreau sa-ti spun ca si spermograma sotului meu facuta in tara a fost gresita , l-au scos cu oligospermie si am repetat-o la Debrecen sa aflam ca de fapt sotul nu are probleme ...deci se poate ca rezultatul sa nu fie concludent .

raissa , ylenia , ank
ce mai face-ti pe unde sunte-ti ?

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza operatiel laparoscopica de indepartare a fibromului si ulterior ....
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

greta succes , am inteles ca la inceputul lui aprilie mergi la clinica Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata!

Pety1981,ma bucur ca totul a decurs bine!Sper sa fie la fel si pe mai departe,iar in weekend sa te mandresti ca ai doi puiuti in burtik Doamne ajuta!

Gretta

O zi frumoasa tuturor!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor !
pe toate sa aveti o zi minunata cu bucurii si impliniri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Am revenit pe meleaguri romanesti dupa o calatorie de doua zile la Buda.Ne-am plimbat foarte mult pe o vreme superba aproape de vara.
Intalnirea cu PK mi-a confirmat ceea ce deja stiam: fibromul trebuie scos.In rest toate bune, functia ovariana foarte buna si ea.Histerosonografia a decurs incredibil de usor,nu am simtit absolut nimic nici in timpul ei si nici dupa.Acum trebuie sa iau o decizie privin locul unde va avea loc "operatiunea".Ar cam fi 3 variante:
1. Cluj la gine I-Dr.Cruciat
2. Debrecen (ca e mai aproape de casa decat Buda)la dr.la care merge Olimp
3.Buda la dr.Laszlo Ungar recomandat cu mare caldura de PK, acesta fiind unul dintre colaboratorii lui.Mi-a zis ca e specializat in UK si are multa experienta pe acest gen de problema.
Tot PK mi-a zis ca dupa ce vor trece 2-3 cicluri de la operatie sa iau legatura cu el si vom putea sa demaram procesul FIV.L-am intrebat de doua ori "dupa numai 2-3luni?" si mi-a zis ca da.Acum insa nu stiu in ce consta acest demaraj pentru ca nu mi-a detaliat.Fibromul este acum prioritatea.
Eu in continuare ma tem de anestezie de orice fel dar cred ca generala se face la miomectomie, de tromboze,de complicatii ale interventiei(PK m-a linistit zicandu-mi ca la aprox.1% apare hemoragia masiva ce duce la scoaterea uterului cu totul) ,de recuperare, de tot ce tine de operatie.Mentionez ca inafara de o masea nu am operat nimic niciodata.

Acum las sa treaca luna aprilie cu Pastele,luna mai in care am ceva programat de rezolvat si dupa aceea merg la "taiere".

O zi buna tuturor si va multumesc ca v-ati gandit la mine aceste zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Goofytza...ma bucur ca a decurs totul bine la Budapesta. Toate ne temem de cutit, sa nu crezi ca nu, dar pana la urma ce nu facem noi ptr bebe????????????? Hai bafta multa si curaj!!!

Fetelor, cele care merg la Szeged: dna de unde am eu cazarea mi-a zis ca este langa pensiunea ei o casa care inchiriaza camere mai ieftine...adica sunt trei camere, iar bucataria si baia sunt pe hol...deci la comun.Atat ar fi singurul inconvenient, ca baia si bucataria sunt comune la cele 3 camere, insa pretul este mai mic decat la o pensiune sau la o casa de oaspeti...si este tot asa fff aproape de clinica. Daca este cineva interesat, sa-mi lase un PM si va pun in legatura cu doamna!!!Scuze de off topic...

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

buna goofytzaam vazut ca te-ai intors pe meleaguri autohtone , ma bucur ca ti-a trecut histeroscopia cu bine , ce ti-a zis doctorul ce fel de fibrom ai , unde este situat , poti face operatia laparoscopica ? sau trebuie sa faci miomectomie clasica?

eu maine dimineata la 8 trebuie sa fiu la debrecen sa stabilesc data operatiei , si cred ca va fi inainte de pasti asa ca am sa pot sa-ti dau detalii cum s-a desfasurat totul , in cazul in care doresti sa faci interventia la dr torok peter. Eu cred ca va fi cu anestezie totala dar inainte de asta se fac investigatii cardio si anestezice . joi am sa pot sa0ti dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Olimpfibromul meu este intramural si din pacte se poate scoate numai prin miomectomie clasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Goofitza: Multa bafta in continuare! Indiferent de locatia care o vei alege pentru operatie, sa fie reusita cu refacere rapida. Banuiesc ca vei alege intre Budapesta si Debrecan.
Olimp: Drum bun pe maine la Debrecen! Sa vii cu vesti bune!
Pety1981: Mult succes la ET si in continuare! Sa fie cu !
Eni: Asteptam vesti bune pe maine! Sa ne anunti ca ai un Beta mare! Succes! Testul de urina e clar ca l-ai facut prea devreme si nu te poti lua dupa rezultatul respectiv.
ImiMS: Mai este un pic si incepi cu intepaturile, nu? Tin pumnii in special pentru prima injectie pe care ti-o vei face singurica! Bine, o sa-i tin si in continuare, dar prima injectie in procedura FIV e mai speciala, mai aparte.
Numai bine tuturor! Va pe toate.

Mergi la inceput