FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor, va rog sa ma ajutati (din nou) cu sfaturi: am terminat si saptamana 12 si cei din Ungaria mi-au zis ca doar pana in saptamana 12 trebuie sa continui tratamentul dat de ei (Dimineata: Crinone gel,1 femibion, 2 rutascorbin, 1 vitamina e , 1 magnerot; la Pranz: un utrogestan de 200, 2 rutascorbin, 1 vitamina e , 1 magnerot; Seara: un utrogestan de 200, 2 rutascorbin. Pot asa brusc si dintr-o data sa intrerup tratamentul?
Oricum ii voi suna maine sa ii mai intreb odata; parca imi e cam frica daca a mers atat de bine pana acum sa inrerup brusc dar nici nu vreau sa iau vitamine in exces daca nu e cazul sa nu fac rau bebelusului. Din cate am mai citit utrogestanul nu e niciodata prea mult in sarcina si nici nu e indicat sa il intrerupi brusc. Ginecoloaga mea a zis sa merg pe mana celor din Ungaria. OFFFFF !

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 12 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

norma,eu stiu ca toate fetele au renuntat la tratament treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

norma, eu nu vad nici un motiv pt care sa renunti la femibion, utrogestan si magnerot.
femibionul este f f util lui bebe, si trebuie ca din trim II (sapt 13) sa treci pe femibion2.
utrogestanul ia-l macar pana in sapt 16. e ok cred sa scoti crinone.
magnerotul relaxeaza uterul si ajuta la prevenirea contractiilor - ai nevoie restul sarcinii de magnerot (eu iau 4/zi).
despre rutascorbin si vit e nu stiu ce sa zic; nu am avut in schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor...e din nou luni,iar eu sunt tare adormita din cauza ceasului...dar imi place ca se intuneca mai tarziu!!!

Olimp...multumesc ptr urari, bafta si tie azi,sa reusesti sa vb cu dr!
Cris25...sa inteleg ca te-ai hotarat? Sa fie intr-un ceas bun!
Goofytza...bafta azi la PK, sa primesti numai vesti bune!
Eni...asa cum ti-am zis si vineri, testul ala de urina inca nu inseamna nimic.Te asteptam cu rezultatul beta miercuri!

Eu azi termin cu AC, apoi imi astept zana, sa dau bataie de sambata cu injectiile.Doamne ajuta!

LE: Pety1981...azi m-am trezit cu gandul la tine!!! Bafta multa azi la punctie, sa gaseasca tot ce-i mai bun la voi amandoi!!!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Eni: Succes la Beta de miercuri!
Goofitza: Sper ca totul a fost bine? Cum a decurs intalnirea cu PK?
Va pe toate si numai bine! Am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor am revenit cu vesti proaspete !

eni testul de urina se pozitiveaza in mod normal doar dupa perioada care trebuie sa iti vina ciclul in mod noraml , nu te lua dupa el , sincer si mie la sarcina am facut testul dupa 10 zile de la asa zisa zi de de fecundare si a fost negativ , cand l-am reluat in ziua cand trebuia sa-mi vina ciclul s-a pozitivat usor abia sesizabil deci ...asteapta analiza beta ,... si tinem pumnii sa fie cu ochisori.

norma eu stiu ca in mod normal orice tratament de genul acesta se scoate treptat din folosinta , in orice caz magnerotul se poate lua cat timp vrei tu , eu iau magnerot zilnic pentru problemele cardio pe care le am si pentru stres si stiu ca el este chear foarte indicat in sarcina

goofytza bafta pentru azi sa vi cu vesti bune !!!

Sa o iau de ;la inceput , am sunat si m-am programat miercuri la 8 trebuie sa fiu la Debrecen pentru consultul cardio , anestezistul etc. si tot miercuri urmeza sa discut cu dr Torok Peter despre data operatieie propriuzise. Sunt curioasa cand ve fi dar nu cred ca tare departe sper ca pana la Pasti sa fiu operata si scapata de fibrom.

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

multumesc imims si salutari la toate fetele.astazi am facut punctia.am avut doar 2 ovocite din 5 foliculi.cele 2 ovocite sunt foarte ok,dupa cum a spus doctorul.maine o sa merg la clinica sa vad ce fac outzele mele.am ceva dureri dupa punctie insa nu sunt foarte mari.de astazi imi pun si ovule utrogestan 2x 3 ori/zi.embriotransferul o sa il fac vineri sau sambata.sunt happy si presimt ca fericirea asta o sa ma tina.poop si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sami, ce mai faci?
n-am mai intrat de ceva vreme pe forum din lipsa de timp ... cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

pety sa fie cu lipici ! sa te ajute DD , tinem punmii !!

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo...io-s bine.
racita dar in rest bine.
nu prea mai scriu pe aici...m-am retras la babutze...ca deocamdata-s fara apartenenta la vreo clinica/medic...asa ca bat campii cu gratie pe acolo.

Mergi la inceput