FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 4
eni0301 spune:
La maternitate, in sala de asteptare trei barbati asteptau cu sufletul la gura moasa. Iese femeia si i-l felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de a-l doilea tatic:
- Incredibil aveti tripleti!!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company!!!
Nu dupa mult timp din nou iese aceeasi femeie...cand o vede cel de-al 3 lea barbat cade lesinat...
- Ce s-a intamplat? intreaba moasa...
- Eu lucrez la 7up...
Buna seara fetelor...ma gandeam sa va inveselesc...am citit bancul acesta,si m-a facut sa zambesc:)
citesc si eu bancuri sa mai treaca vremea...mai am 1 zi de asteptare,duminica dimineata fac testul...fie cum o vrea Doamne Doamne.
va doresc o seara frumoasa
mona19 spune:
Buna de dimineata!
Olimp: Rezultatele analizelor pachetului de trombofilii il primesc in termen de doua saptamani. Bafta in continuare la restul analizelor si in continure la laparo!
Fetelor eu sunt ca batuta. Am fost ieri dupa-masa la tara si am tras ca salahoru de pe plantatie. Mi-am greblat si ars gunoaiele de pe gradinuta din fata, am purtat cu roaba si imprastiat gunoi pe gradinuta din spate (a si strigat un vecin ca asa da exemplu, eu de la oras vin sa-mi imprastiu gunoiu pe gradina), iar sotulica toata ziulica de ieri mi-a fost cu ditamai pompa de stropit in spate la stropit de pomi (la socru-sau, la noi, la mamuca, la sora-sa). Aseara dupa ce-am ajuns acasa, am facut amandoi un dus si direct in pat. Am dormit amandoi neantorsi si nemiscati, ca doi prunci. Dimineata ma durea capul si-mi ardea fata. Ma dor mainile si picioarele de abia le misc. Da, o sa-mi treaca! De cand scriu mesajul asta, parca mainile nu ma mai dor asa tare.
O zi faina in continuare si toate fetele!
Goofytza spune:
Buna fetele!
enibun bancul.Ce-am mai ras....Bafta la test duminica.
Eu ma pregatesc de drum maine de dimineata.Luni la 11 am intalnire cu PK si cu fibromul.Sper sa nu aflu mai multe vesti proaste decat am aflat deja ca nu mai suport.
Week-end placut tuturor
Cris_25 spune:
Goofytza, tinem pumnii pe luni! Doamne ajuta! Ti-am trimis PM... sper sa reusesti sa-l citesti inainte sa mergi. Puuup
LE: Eni, acuma vazui ca maine te testezi ... Doamne da sa vezi 2 liniute rosii!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
mona19 spune:
Eni0301: Mult succes la test! Apropo de banc:nu cumva si al tau sot lucreaza la 7up? Sa fie cu 2 liniute!
Goofitza: Drum bun pe luni si mult succes la intalnirea cu PK! Tinem puminii!
eni0301 spune:
ar fi bine sa lucreze la 7up...si sa avem 7 bebei deodata:)))
nu le-as refuza:))
va doresc o seara frumoasa
ma duc sa-mi fac bagaju....ca maine zbor
o sa va scriu de dimi rezultatul la rest
eni0301 spune:
off..nu am putut sa dorm toata noaptea;(
la 6 dimineata am facut testul...e negativ:(
dar miercuri dupa masa fac beta HCG-ul...poate poate....
o zi frumoasa tuturor
vb miercuri dupamasa pana atunci nu o sa am net