FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 22
olimp spune:
mona ai dreptate , sa sti , de ca ma stresez de aia isi bate joc de mine ,intradevar simpotomele le am doar ca nu vrea sa-si dea o data drumul .... imi vine sa-l iau la palme. Ironic pana acum ma rugam sa nu imi vina si acum ma rog sa imi vine ! Ce treba domnule
Gretta spune:
olimp: Nu te mai stresa relaxeaza=te si vei vedea ca in 2 - 3 zile vine si ciclul.
imi: Doamne ajuta! Bafta in continuare!
Hamza: Bafta
soroco: Sa creste-ti mari, frumosi si sanatosi!
olimp spune:
buna dimineata !
greta ai deptate dar mi-e greu sa ma coordonez mai ales cand stiu ca daca imi intarzie cateva zile , imi pica perioada optima de interventie in weedend si nu as vrea sa mai aman o luna !
Raissa_L spune:
Fetelor care ati facut fiv ,in Ungaria se practica la stimulare protocolul lung sau scurt?Auzisem de la cineva ca ei nu merg pe protocol lung,de aici si numarul mic de ovocite.Am observat pe aici ca se vorbeste de Merional mai des si nu de Menopour?Merionalul se prescrie mai des,daca e asa e f.bine pt ca am inteles ca e mult mai ieftin decat Menopur.
imiMS muuulta bafta sa ai productie buna si sa se lase cu
olimp,poate nu mai vine cm
olimp spune:
raissa ce bine ar fi , dar imi cunosc asa de bine corpul incat stiu ca nu este ceea ce as vrea eu , ci doar o amanare ...., simpotomele sunt (fizice si comportamentale) plus ma gandesc ca si interventia de histerografie poate ca imi imfluenteaza , am facut-o luna aceasta chear dupa menstra si mi-a prelungit sangerarea inca cu 4 zile deci e posibil....sa fie din acest motiv.
Raissa_L spune:
imiMS cat te costa cazarea pe perioada cat stai acolo?Se face o reducere daca stai un numar mai mare de zile?De ce trebuie sa stai atat,te monitorizeaza des?
samira33 spune:
raissa,nu stiu de la cine ai auzit insa te-a informat gresit.
iti garantez.
in Ungaria se merge si pe protocol scurt si pe protocol lung.
hamza spune:
Buna fetelor
Am ajuns cu bine acasa, cam tarziu dar drumul mi s-a parut mai scurt deoarece ma intorceam acasa cu vesti bune si plina de optimism.
Consultatia a fost OK, analiza sotului si mai OK, ne-a surprins pe amandoi rezultatul, tratamentul prescris de dl doctor a facut minuni.
Acum voi incepe cu AC si la sfarsitul lunii mai voi fi la Szeged pentru FIV.
Imi ce faci? esti bine.... ma bucur ca te-am cunoscut. Ai un PM.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune si incurajarile voastre.
olimp spune:
hamza ma bucur ca ai primit vesti bune , ce mai este pana in mai putin si te apropii cu pasi rapizi spre scopul tau ! Bafta in continuare si sa ne dai numai vesti din acestea !