FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

ImiMS, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc din suflet Soroc80

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

La noi erau 4 cu 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi: Cum e? Multa bafta!
soroco: Ce mai faci mamico!

Mergi la inceput

Gretta,uite alergam sa facem analize, o gramada. Pana acum e totul ok. Crestem, avem deja 850 de grame. Multumim ca te gandesti la noi. Numai bine iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Lori - Am citit postarile tale de la inceput si m-am intristat cand am aflat ca ai pierdut unul dintre ei. Ma bucur ca sunteti bine si sarcina fara probleme in continuare cu bebe sanatos la termen. Doamne ajuta!
Fiindca eu am pierdut o sarcina timpurie (5 saptamani si 4 zile) obtinuta printr-un FIV, plus o alta sarcina acum 10 ani, si aceea foarte timpurie, m-am hotarat sa fac pachetul de trombofilii. Dar, la fel cum spune si Goofitza, tratamentul indicat, atat ei cat si mie, desi avem mutatii diferite, este parca acelasi : Aspenter si Acid folic preventiv si pe durata sarcinii. De Clexane nici nu s-a mentionat. Oare de ce?
Bine ca totusi ai aflat la timp de analizele de trombo si ti le-ai facut cat de cat in termen. Eu insa anul trecut cand am facut FIV-ul, nici nu am stiut de asa ceva.Iti spun ca medicul ginecolog mi le-a recomandat asa cu o jumatate de gura dupa controlul post avort. De recomandat mi le-a recomandat pur si simplu endocrinologul. Ma tot intreb, de ce PK, cand l-am intrebat de ele, a zis ca nu e necesar? Oare considera ca si esecurile sunt o contributie in veniturile societatii respective, stiind ca de obicei persoana in cauza revine pentru un al n lea FIV?
E drept m-am cam intins, dar asa zic si eu: Fetelor faceti obligatoriu si profilul de trombofilii. Sa stiti ca e foarte greu sa stii ca ai avut Beta pozitiv, sa te bucuri din plin si pe urma sa se naruie totul intr-o singura zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

buna fetelor Azi a nascut GIa 1986 un baietel frumos cu 3140g sunt amnadoua bine, am facut fiv impreuna in iulie.
va doresc mult succes fetelor in focuri si nu numai
PAste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor

imi ma bucur ca ai ajuns cu bine , si esti bine , stiu ca acum esti singurica , sa ne scrii ca sa-ti treaca timpul mai repede . E bine ca ca respunzi la tratament si totul e in grafic , inca putin si scapi si te intorci acasa ....cu ochisori !

lorenaflore am citit postarea ta , si eu am o sarcina pierduta la 8 saptamani , exact nu se stie cauza , am si fibrom uterin embolizat , analize de trombo nu mi-am facut dar am sa-mi fac dupa operatia de scoatere a fibromului, mai ales ca urmeaza FIv dupa interventie . Vreau sa elimin cat mai multe cauze . Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin tot calvarul , dar ma bucur ca sunte-ti bine amandoua , va tinerm pumnii

soroco la si mai multe grame!

mona toata ma consum , inca nu mi-a venit CM si ma freca de numai , ma doare burta , sanii ma dor ca de obicei numai nu isi mai da drumul , poate si din cauza ca am facut histeroscopie luna asta si sa influenteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

gia 1986 felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS - Bravo tie si foliculasilor tai! Sa creasca mari si frumosi! Succes in continuare!
Gia 1986 - Sa-ti creasca feciorul mare si sanatos!
Olimp - Stii de ce nu-ti vine? Pentru ca te tot stresezi si-l astepti cu atata ardoare. Glumesc. Stiu si eu cand ani de zile, eu nu stiam ce inseamna ala CM regulat. Cand imi era lumea mai draga aparea asa pe nepusa masa, de obicei peste 35 de zile. Abia acum in urma tratamentului hormonal pt TSH si Prolactina, am reusit sa-l aduc la normal, vorba endocrinologului.
Simptomele le ai deja, nu? Asa ca nici o grija, vine el acus, acus. Uite-l ca-i la cotitura, si mananca o prajitura.

Mergi la inceput