FIV in Ungaria 158

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor,ce faceti?

Eu acum m-am intors acasa, am facut azi o plimbare lunga sa vizitam orasul, este fff frumos.

Raissa...mie mi-a cerut 8000/noapte, 2 persoane, camera+bucatarie utilata+baie.Nu stiu daca nu stateam mai mult de 10 zile cat era...mie mi-a convenit pretul si faptul ca e fff aproape de clinica si de centru.

Hamza...ma bucur de vestile bune...si ca ati ajuns cu bine acasa/Si eu ma bucur ca te-am cunoscut,esti o fata super simpatica...si sotul tau la fel.Va pup pe amandoi si bafta multa in ce v-ati propus.

Pupici tuturor fetelor,merg si eu sa mananc de amiaza.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Mona19 intradevar la aceste mutatii nu se da clexane, insa eu am avut o colega de salon care a pierdut 3 sarcini la varste mici 6-8 sapt, iar ultima oara i-a zis medicul (la care sunt si eu, recomandare a Adinei) i-a zis ca in momentul in care afla ca e gravida sa inceapa clexanul, indiferent daca hematologul spune sa ia doar aspenter. Si a nascut la 38 de saptamani o fetita superba si sanatoasa.
Tratamentul meu, in momentul de fata, este de Clexane 0,6 si 1 aspenter o zi da una nu. Plus Femibion II, Biomagneziu, Utrogestan si Cetebe 500 (cate unul pe zi).
Fetelor, eu am vrut sa trag un semnal de alarma asupra faptului ca trombofilia poate fi o cauza de pierdere a sarcinii sau a altor complicatii date de insuficiente placentare. Plus ca sunt foarte multe cazuri de FIV-uri cu probleme din cauza trombofiliei...

Olimp, iti multumesc pentru gandurile bune si mult succes in ceea ce ti-ai propus! (sa fie cu ochisori)

Raissa_L eu am facut la Budapesta protocolul scurt cu Menopur. Am cunoscut fete care au facut si tratamenul lung, insa acesta nu creste numarul de ovocite ci calitatea lor. Poate au o inclinare spre protocolul scurt, dar cred ca e si in functie de istoricul fiecareia. Fetelor la prima incercare nu prea le da protocolul lung, decat poate cand datele (analizele hormonale, varsta) justifica acest lucru.

Soroco, sa-ti creasca mare fetita si sa vina sanatoasa pe lume!

Gia sa-ti traiasca baietelul, sa fi sanatos si norocos!

ImiMS, Hamza, Olimp va tin pumnii si sunt alaturi de voi!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

ImiMS, scuze ca intervin, imi poti spune te rog unde te-ai cazat? In curand voi ajunge si eu la Szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Lori - Ma bucur, ca mai intri pe forumul asta si ne mai dai si noua celor cu un FIV sau fara nici un FIV in urma, niste indrumari. Sincer imi plac fetele care isi spun tot of-ul, incercarile bune sau rele prin care trec. Adevarul e ca fiecare din noi, destainuindu-ne realitatile prin care ne este dat sa trecem, ne ajutam reciproc.
Da, asa este. Mutatiile trombofiliei pot determina o serie de pierderi de sarcina si multe, multe complicatii. Datorita acestui forum am aflat despre ele. Doamne ajuta sa duci sarcina la termen fara alte probleme! Daca si numai daca voi reusi la un nou FIV, pentru care ma pregatesc deocamdata moral, sper sa gasesc tratamentul adecvat pentru mutatiile de trombo pe care le am. Despre Clexane i-am pus niste intrebari la dr. Militaru si astept raspuns. Se refereau exact pentru un tratament FIV si mentinerea unei sarcini.
In continuare, mai asteptam noi vesti frumoase despre tine si mica ta printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Hamza - Bine ati revenit pe meleaguri natale. Ma bucur ca ai primit vesti bune. Succes in continuare!
ImiMS - Sa-ti fie de bine mancarea ce ai papat-o! Succes!
Olimp - Ce mai faci? Cum esti? Vine?
Raissa - In Ungaria se aplica atat protocolul scurt cat si cel lung, in functie de o serie de criterii bine stabilite in aplicarea lor. Nu suntem identici si nici protocoalele, indiferent ca sunt ele scurte sau lungi, sunt un pic adaptate de medic in functie de modul in care organismul fiecaruia dintre noi raspunde la stimulare.
Soroc80 - Sarcina usoara in continuare!
Dragoste 777 - Ce-ti mai fac printesele tale? Sa cresteti mari si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

lorenaflore muntumim ca ne esti alaturi !

imi te invidiez ce vreme frumoasa este pe acolo , aici e innorat sa nu mai zic si ce stare imi da ! timen pumnii in continuare si daca nu gresesc sa ai "Sarbatori Fericite " daca gresesc scuzele sa fie bine primite !

mona ce sa fac il tot astept , ma doare burta , sanii s-au innmuiat deja doar ca nu-si da drumul , ma tine in sah ....si ma dispera sa nu mai zic ca am o stare de "draci " ca in zilele acelea ! Vreau sa scap !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

OLIMP...nu gresesti,eu sunt catolica si acum voi avea Pastile...dar si cele ortodoxe le tin, ptr ca sotul meu este ortodox...asa ca sarbatorim de doua ori.Multumesc de urari.Azi a fost o zi splendida,nici un nor pe cer,am umblat de mi-am rupt picioarele.Am gasit si un Mall,foarte aproape de noi.
Maine la 7 merg la sange,apoi vreau sa gatesc ceva usor,fara carne,ca maine e vinerea mare...apoi merg la eco,vreau sa ma si spovedesc...si dupa masa as vrea sa ajung la Szeged Plaza...sa vedem,depinde de ce-mi va zice maine Zadori.Sa-mi tineti pumnii.Va pup

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

imi asa de tare am sa-tin tin pumnii incat au sa te doara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Imi tin pumnii stransi maine.O sa vezi ca intr-o zi sfanta ca vinerea mare nu poti sa afli decat vesti bune

Olimp sa-ti fie cat mai scurta asteptarea si sa te linistesti

O seara faina tuturor!!

Mergi la inceput

goofytza stiu ca trebuie sa ma linistesc , rationamentul mi-o impune dar ..... sti tu cum este ...mai greu .
tu cum mai esti ? sau astepti sa treaca sarbatorile si apoi demarezi in tromba !

Mergi la inceput