La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Neatza si de la noi...suntem ni ni ni de dimineata ...in traducere ...nimic nu-mi convine...cred ca dintii or fi de vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Eu nu ma simt prea bine din pacate, ieri am ridicat piscoata in sus si ma jucam cu ea, sus jos pa in tavan si ea radea si chicotea, si m-a taiat odata in spate de am cazut cu ea in brate pe canapea ca nu mai stiam ce sa fac, ma blocasem pentru un moment , am crezut ca am sa cad din picioare cu ea in bratem-a ducut rau spatele atunci vreo ora de nu mai puteam nici sa o iau in barte, noroc ca era Diana la mine fata de la curatenie si mi-a adus-o ea sus in pat si am pus-o sa suga si sa faca nani m-a luat rau o durere de cap dupa aceea si nici acum nu m-a lasat, aseara cand m-am culcat am vrut sa iau o pastila ceva si Nick imi spunea sa iau macar un Ibuprofen si eu am spus ca trece pana dimineata si vad ca nu a trecut si mi-s chiauna rau , plus ca ma doare inca spatele acum de dimi mi-a fost cam greu sa o iau sa o ridic din patut si apoi sa o car sus jos pe scari ca am fost sa imi fac o cafea si am luat-o cu mine

Madutza sanatate multa lui Cristi si vezi partea buna , va respira mai bine si nu va mai face atatea otite si restul asociate cu astea, eu m-am simtit multttt mai bine dupa operatii Spor la treaba si la ce ti-ai mai propus, sper sa nu iti ajunga prea curand pachetul de la Ally

Yasmi, asa de dimi dai cu aspiratorul si pui flori ? aleo, eu dupa cum spuneam nu vad bine in fata ochilor de chiauna sunt si te invidiez pentru tricou, si eu ieri am iesit in balerini si cardigan dar dupa vreo ora de soare si frumos, chiar foarte cald, s-a racit, a inceput vanticel si imi venea sa ma intorc acasa dupa cizme si haina mai groasa

Roxy am admirat-o pe Anastasia mergand , ce scumpa e imi plac culorile de pe geaca ei, ce fel de hainuta e aia, speciala pentru vant si ploaie? mi-a placut cum striga dupa pisica si a mea face asa, chiuie si chicoteste si alearga in 4 labe sa le prinda

Mary ce scump pinguin ai tu abia astept sa mearga si piscoata, dar a mea nici in picioare sa mearga nu e amatoare, eu o iau sa o plimb in casa sa o sustin de manute si face cateva ture, nu multe si oboseste si se pune jos si nu o mai ridici de acolo, o ia repede la sanatoasa in 4 labe ubeste prea mult sa mearga in 4, nu stiu cand o sa vrea sa mearga de mers pe langa pat si restul, merge mult si de mult, dar sa dea semne ca ar vrea sa se desprinda nu prea ...deh, mai e timp, nu o sa mearga ea mereu numai in 4 labe nu ?

Alexina, hai mami cu noi la povesti, sa ne spui cum va acomodati, cum e cu pasarelele din padure, gradinita casei, nu aia de copii... de astea sa mai visam si noi, si poate te induri sa ne arati si ceva pozici

Alina06 sunteti bine? nu ai mai scris de ceva timp, vreo 2 zile si ma gandesc la voi

Ally mi-a placut de Duracell, asa declaratii de amor hahaha... pai sa stii ca poate sa vina la Londra s-o peteasca, deh.. doar sunt nascuti in aceeasi zi si an , cum sunt ai mei parinti, aceeasi zi/luna/an hai te astept la o cafea

Ma duc pana dincolo ca o aud pe donsoara facand nebunele, cred ca imi rupe cartile iar

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

yasmi, ce matinala ai fost Cat mai sta mami tau?

roxy, f frumos a inceput sa mearga Anastasia Gata ai fata mare, ca maine merge la gradi . Eu nu am mai catarit-o de mult lunar pe Cata. Eu nu-mi fac pb ca nu ia in greutate, ci doar sa nu ia prea mult Sunt obisnuita cu Cristi mai subtirel, iar Cata e pufoasa bine, ii sunt stramte hainutele de 18 luni si unele bluzite i se ridica pe burtica . Am emotii ca in ianuarie am luat 3 bluzite superbe de vara de 18 luni si nu stiu daca va mai apuca sa le poarte

mary, ce dulce e pitica. Si ea merge f frumos, face opriri, se opreste daca se dezechilibreaza , imi placeee

Am ceva treba pe la magazine si apoi ma intorc la smotrul meu. Mereu am spus ca eu sunt ca o pasare de noapte...dimineata ma trezesc f greu, dar seara/noaptea am spor la tot ce vreau sa fac.

Puici fetele!

Mergi la inceput

...studiaza piscoata cartile mele de pe noptiera, si-a tras una , a pus-o pe pat si o rasfoieste cfeluta ii lipseste ... citeste cum sa se comporte cred, cartea e despre bebelusi cand am auzit-o ca e iar la carti i-am strigat sa nu mi le rupa si ea de dincolo : aa ga gaa gaaa, ma cearta sa nu o mai cert Diana ii spune Lady Gaga ca numai gagagga face mi-e asa drag de ea cum imi raspunde inapoi cand o cert ca face prostioare si da din manute ca si cum ar spune, lasa-ma mai mami ca stiu ca am facut prostioare

mai da ce ma doare capu asta eu o pun pe seama durerii de spate ca m-a luat la cateva ore dupa ce mi-am rupt spatele in doua , sa ma bag sa iau o pastila, cred ca un ibuprofen ca nu mai tine gluma

e cald si soare si frumos afara, sa scot piscoata in parc easa frumos, magnoliile infloite, superbe pe strazile din cartier sunt asa de multeeeeeee si eu vreau sa imi cumpar sa imi pun in gradina, mi-as pune in fata casei dar am gard viu, eu l-as da jos si as planta flori dar Nick nu vrea, cica e mai bine cu gard viu in parc sunt multe narcise, campuri intregi , frumos tare si lalelele incep acum sa infloreasca.... abia astept sa iasa si ratele si gastele pe lac cu boboceii , sunt asa simpatici cum merg dupa mamica lor in sir indian

Va pup, ma duc sa mananc si sa iau o pastila si apoi ne pregatim sa iesim afara

PS: Va multumesc de aprecierile floricelelor mele, si celor de afara dar si din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, imi pare rau ca te doare spatele. Tu nu poti face nici un tratamet pentru spate? Stiu ca mereu ai avut dureri din astea. Poate niste masaje medicale te-ar ajuta. Cand eram in liceu avea scolioza (poate o mai am si acum) si nu puteam sa stau cu spatele drept mult timp pt ca ma durea rau. Am facut si ceva gimnastica medicala si muulte masaje medicale, in spital. Ma simteam extraordinar de bine si au avut efecte pe termen lung..adik de atunci nu am mai avut asa dureri. decat daca am exagerat cu ridicatul de greutati..deh ca orice om..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata mamici!Ce zi frumoasa se anunta si un sf de saptamana si mai frumos. Abia astept.
Lidia felictari pentru bebe! Multa, mula sanatate si sarcina usoara!
Madutza m[ulta sanatate lui Cristi. Sa treaca cu bine peste operatie. Ce bine ca poate sa se duca sotul cu el.
Strumph ai grija cu miscarile astea asa spectaculoase mai ales cu bebe asa mare. Esti datoare pentru fratiori lui piscotel sa ai spate bun. Eu pe Miriam nu prea o mai iau in brate, cu toate ca asa-i de dulce, dar si 11 kg is dulci.Ne-a spus instructoarea de inot sa-i lasam sa mearga cat mai mult singuri.
Relativ la epilat: eu m-am epilat definitiv acum vreo 4 ani si e foarte bine, cel mai bine. Nici in sarcina nu trebuia sa-mi fac toaleta. Foarte igienic, comod si calitatea pielii creste. Eu m-am epilat cu IPL care ajuta si pielea sa devina mai sanatoasa. Te-ar ajuta si pentru taietura.
Miriam merge bine si urca singura scarile la topogan. Cred ca si lectiile de ino o ajuta foarte mult.Se catara peste tot. Plus ca mai nou vrea sa manance si ea cu noi la masa numai de pe scaun de oameni mari. La inceput mi-a fost frica, dar vad ca are echilibru foarte bun.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA SI DE LA NOIIIIIIII

scuzati lipsa da s-a stricat laptopul si am fost fara net 2 zileee

strumph vin-o in eforie la un sanatoriu particular si faci ceva tratamente cu namol de techirghiol

mada multa sanatate lui cristi
da voi de unde ati aflat de otitele astea nedureroase?
banuiesc ca sunt periculoase
stiu pe cineva in odiseea lui antonia care are tubulete in ureche de mic
dar e in america
ca tubuletele se baga in timpan
si acu i s-au infectat iar si trebe schimbate
deci sper sa va ajute Dumnezeu sa se rezolve prin poperatie
pupam un baiat curajos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daa strumf m am trezit mare viteaza astazi sa treacaspatele/.

mada pe 10 mai pleaca mami.....dar deja mi-am facut "lista de incurajare" iunie sper sa plecam in concediu in sicilia la socrela , in iulie avem o gramada de evenimente in august e ziua mea si concediu nr 2 si la inceputul lui septembrie vine mami uite ce repede trece timpul

merg sa termin treaba....mai am doar faianta din baia de jos si papica este si ea gata si in jumatate de ora ajunge juniorul si iesim la plimbareala in parc si neaparat o inghetata la care salivez de 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Nu-mi da nimeni parola din nou ?PLIZZZZZZZZZ vreau si eu sa vad copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Nu-mi da nimeni parola din nou ?PLIZZZZZZZZZ vreau si eu sa vad copiii

Mami de fetita Sophie Elena(10.02.2011)

draga mea, am sa iti spun eu acum punctul de vedere , nu vreau sa par uracioasa sau rea sau mai stiu eu cum sunt vazuta deja de unele persoane de pe aici... dar siner, hai sa ne gandim asa un pic...

vii dupa un an si o luna si din primul mesaj ceri parola la contul picasa, tu care nu ti-ai gasit timp deloc sa ne saluti un an si o luna, da deloc, macar un mesaj pe luna, nu cer unul pe saptamana sau pe zi, acum vii si te rogi ca vrei parola sa vezi copiii... da copiii astia un an si o luna au fost aici, de ce nu ai venit sa ii vezi macar o data pe luna ??? ... si da trebuie sa o spun pe aia dreapta acum, ma super enerveaza acest gen de persoane care cred ca li se cuvine pentru ca ne cunoastem noi, da , de mult... de anul trecut, ai aparut inainte de a naste cu vreo 2 saptamani, dupa ce te=-ai suparat pe odiseea de ian februarie ca nu ti-au dat parola sa vezi copilasii lor si ti-au spus ca respectul se castiga nu se acorda din start ??? corect ??????? eu zic ca ceva mai corect de ata nu exista??!! deci draga mea tine cont de asta si gandeste-te la ce ti-am spus?? Unele mamici care au albume pe picasa tin la intimitate si nu vor sa imparta poze cu strainii pe net, pentru ca tot pana acum esti cam straina de aceasta odisee?? corect ? cate mesaje ai scris pana acum aici ??? nici unul pana aseara de cand ne-am mutat la bebelusul- primele 365 zile din viata lui !!! eu nu am problenme de genul asta, dar stiu cateva mamici care sunt mai retinute din acest punct de vedere, plus ca ne-au disparut si au fost modificari de poze si albume pe aici , tot de la niste "straini" cred care au scris cateva mesaje si apoi au disaprut in ceata .... dupa ce am schimbat parola gata, s-a rezolvat problema pozelor si albumelor disparute!!!??????

ar mai fi multe de spus, dar sincer nu mai am timp si chef de dezbatut, dar am simtit nevoia sa iti spun asta!

hai ca m-a luat mai tare durerea de cap acum!!!

Mergi la inceput