La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit si noi de afara pe la 17.30 cam zgribulite, bate un vant...nu stiu ce-i cu vantul asta, ma enerveaza... la voi bate vantul?

Anastasia vrea numai pe jos, imi arata din carut ca vrea pe jos, arata papuceii iar arata jos... si daca nu o pun maraie
a mers azi o groaza, am si filmat-o, pun imediat filmuletul.

strumphitza daaa, clar este sanatos cu par de aia este si lasat asa, are si el rolul lui. stiu o groaza despre chestia asta, am vazut un documentar despre rolul parului pe corpul uman, este super interesant.
cu toate ca imi place pielea fina si delicata, daca ar fi dupa mine nici nu ne-am mai epila as interzice epilatul eu ma epilez pe picioare doar de la genunchi in jos, sus nu m-am epilat, nici nu prea am par si ala care-l am este blond si nu se vede. pe maini nu m-am epilat niciodata si nici n-o s-o fac, am tot asa par blond si se vede asa fain cand bate soarele
ai niste floricele frumoase imi plac toate si o piscoata dulceee si iubareata cu tati, asa face si buburuza mea, ce mai mestereste ea peste tot, cauta, umbla.... se schimba pe zi ce trece...

viss poate fi ori de la dintisori, ori de la vaccin ori altceva. cred ca ar trebui intrebat pediatrul, nu? sau mai stai sa vezi cum evolueaza? multa sanatate si odihna , tare nasol ca ati dormit asa

ally daaa, chiar ce zisesi tu ca va merge si uite...asa dulce este cum merge, pun imediat si filmuletul. acum numai singurica vrea nici nu mai intinde manuta dupa deget
da,la 22 grade si mie mi se pare placut, nu cald sa stau in tricou, nici chiar asa. de la 26-27 grade in sus da, stau la tricou

alexina ce ma bucur ca v-ati mutat super, sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa petreceti clipe minunate in ea

bb_yasmi asa cald este la voi? oaaa zici ca esti in alta tara la voi nu bate nici vantul? fain asa

ailed la 22 de grade cred si eu ca puteti iesi asa la geaca subtire abia asteptam si noi caldura la noi nu-i chiar asa cald, abia daca au fost 12-14 grade zilele trecute si vant. la noi si vara este racoare cateodata

catank chiar nu mai ai timp sa intrii? ce de treburi ai.... super ca vine surioara la voi si apoi plecati cu totii, cred ca abia asteptati sa ajungeti acasa la voi in Moldova cand ai timp, te asteptam sa ne scrii

madutza saracutul Cristi....dar cum au zis si fetele, odata cu operatia scapa si de otite si de polipii care-l deranjau si de amigdalele care devenisera si ele o problema. deci va fi mai bine. doar perioada de dupa sa treaca repede si bine ca dupa aia o sa reintre totul in normal.
ailed cum adica dupa scoaterea amigdalelor poti manca inghe? cata vrei, chiar?

mary asa, nu te lua dupa soarele cu dinti tine haina pe voi ca este timp si de alea subtiri

mandreeac ma bucur ca ai mai intrat. succes in ceea ce faci, ca am vazut ca ai un proiect in desfasurare deja are 29 de saptamani sora ta? ce-a trecut tipul, mai este putin si naste

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

am pus 2 filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Roxy ce bine merge ANASTASIA, am pus si eu un filmulet cu Anda cum merde ca un pinguin, a mea merge pe distante inca nu are echilibru.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Salutare si de la noi...Long time no see dar mai frunzaresc si eu printre paginile astea....Ce mai fac copilasii?Cineva imi poate retrimite parola ?Cred ca s-a schimbat ...nu mai am acces...ce sa va povestim despre noi...a trecut un anisor din viata si cu bune si cu rele...cu niste raceli....una de 2 saptamani dar au trecut c bine...cu greutatea nu stam chiar stralucit ...avem doar 9 kg 400 cam asa ceva...dar mergem de la 11 luni spunem ma ma,na na,dadada,dai dai,aratam cu degetul ,facem pa pa,aratam ochisorii si nasucul la un ursulet,dam cu piciorul la minge,ne cataram peste tot ,ne urcam pe calorifer de ala de baie,ne urcam in pat...ca de dat ne dam jos demult...de pe la 6-7 luni..nu mai tin minte exact...batem din palme daca ne spune cineva bravo eiii si cate si mai cate.....pup pe toti dragalasii mititei din odisee

Si LA MULTI ANI tuturor celor care au implinit deja un anisor si celor care implinesc astazi!

Mami fericita de Sophie Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cu gandurile mele, am facut treaba pana la ora asta Am terminat toate dulapurile din bucatarie..wow cate nimicuri se stransesera peste tot De Craciun nu facusem asa constiicios treaba Sunt f multumita de mine.

delia, sper sa nu-l doara. Si eu stiam de la matusa mea ca dupa se da inghetata, dar dr nu a spus nimic. Ne-a spus sa avem la noi banane si piure..adik chestii moi...

picky, uite aici e exact invers, mai intai se op polipii si daca nu cedeaza otita abia apoi se gaba tuburi, care mi-a spus ca in timp pot fi respinse de organism. daca se intampla asta se reintroduce alt set de tuburi. Oricum noi nu facem op doar din cauza otitei, Cristi respira f greu pe nas, cateodata pare ca are nasul infundat cand vorbeste desi nu-l are, sforaie. Pe gurita respira ceva mai bine...dar una din amigdale aproape atinge omuletul. Eu chiar nu stiu cand au crescut asa mari ca doar nu stau sa ma uit mereu in gatul copilului...asta e...

mandreeac, u maine avem operatia, ci luni

roxy, si eu am stat toata ziua in tricou, este f cald si la noi 20 grd si nu prea bate vantul. Atunci cand bate e ceva mai racoare.Si eu o scot pe Cata in body, bluza si un puloveras subtire, fara caciulita, ii pun chiar palariuta ca bate prea tare soarele

rhynna, bine ai revenit!

ally, m-ai facut sa zambesc nu stiu cand spal geamurile. Ce ma sfatuiesti sa fac? sa le spal maine? sau sa astept coletul tau si apoi sa ma apuc de ele ? Pup eu un baiat dulce si sociabil. Ma bucur ca aveti multi copilasi in jur.

Strumph, am admirat si eu floricelele tale si piscoata iubareata Intotdeuna ma uit cu multa placere la pozele voastre

Maine dimineata vizionez si filmuletele. Acum ma bag in pat ca maine am muuulta treaba.
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Pentru Mary daca mai e de actualitate pentru tuse e bun Stodal sirop...este homeopat..

Mergi la inceput

neata fetele

haideti la cafeluta aromata

madutza ai fost tare harnicuta, bravo
deci si la voi este cald... ma oftic, la noi cand o veni caldura aia odata?

mary am vazut pinguinul mic si dulce ce scumpa este cum merge. dar merge binisor si buburuza ta poate ar merge si mai bine daca ar fi incaltata. Anastasia merge mult mai bine incaltata decat desculta

ryhana ma bucur ca ne-ai scris despre voi dar este bine 9,4 kg a luat exact dupa grafic 3kg, 2kg, 1kg deci 6 kg intr-un an, la fix asta este standardul. noi am avut la 1 an 9,3 kg si ne-a zis ca este foarte bine

chiar fetelor, bebeii vostrii cat mai iau in greutate pe luna? Anastasia a luat 160 grame luna asta. o fi prea putin? cu toate ca mananca destul de mult, mai mult ca inainte. dar se si misca mult mai mult. de acum cred ca nici n-o mai cantaresc (daca o sa rezist)

toate mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

eu azi m am trezit cu chef de smotru de pe la 7.30 deja am aspirat, spalat tot etajul si parterul
duc fata la gradi si vreau sa termin pana pe la 11 cand imi ajunge juniorul acasa!!

daaaa ally la 22-23 grade e super ok in tricou . deja vadca au trecut oamenii la sandale, balerini.

roxy, bate si vantul dar nu de speriat. L a luat 200 gr luna aceasta. vad ca de la 11 luni a inceput sa ia mai bine in greutate, dupa ce stagnase de la 9 la 11 luni.

mada, cristinelul. sa treaca usor peste operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cine imi raspunde si mie pls cand trebuie udat pamantul, dupa ce au iesit la suprafata firele verzi sau si acum (cand sunt semintele plantate)??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cine imi raspunde si mie pls cand trebuie udat pamantul, dupa ce au iesit la suprafata firele verzi sau si acum (cand sunt semintele plantate)??

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

pai si acum , sa le ajuti sa incolteasca sa iasa , nu ? daca e cald si umed , numai bine ies rapid si apoi le uzi si cand au frunzulite, ca sa creasca mari

Mergi la inceput