La Multi Ani!!! Fluturasi de mar-apr 2011 (139)
Raspunsuri - Pagina 13
ailed_dota spune:
da poti sa-i pui paracetamol sup in loc sa-i dai panadol, e vb de cant de substanta activa, care e aceeasi
cami_antonia spune:
irinuka da poti pune supozitor
da eu stiu ca ala e putin mai puternic si de da la 12 ore
nu mai retin pana la ce varsta
cami_antonia spune:
si la noi azi e frumos
ieri a fost ceva mai racoare
dar din pacate
de data asta mi-a racit petra
pentru prima data a racit ea
offfffff
si are niste muci care nu vor sa curga
si ii tuseste ceva
offffff
ma cam dispera situatia
si a facut si ceva febra
e drept ca are si ceva eruptie dentara
da cat sa imi strice cheful de plimbari
catank spune:
MAmici, I doarme de la 1.30...Se trezise pe al 14.30 si am adormit-o din nou, ....adica, m-am facut ca dorm linga ea si a tacut malc, ...Problema e alta, ca eu acum m-am trezit si ea inca doarme
Timp de smotru am avut doar o ora
Am atasat foto pana una alta, ca la noapte sigur nu mai dorm, am treaba
irinucahai ca or trece toate astea...uffffffff , vb madutzei, niciodata nu putem afirma ca am scapat de problm....unele genereaza altele si tot asa, ...ideea este sa vedem partea frumoasa a lor, adica...e nenorocita durerea de dinti, dar cand ne gandim ce fete frumoase cu dintisori om avea!!!
Cat despre prietenul tau...uffffff greu, f greu te inteleg perfect!
ailedmuncitorii si-ar fi facut treaba, dar soata mea scumpa si iubita, i-a sugerat sa inceapa lucrari in paralel ptr ca ...fiica d-nei respective este o buna amica cu noi si se invoise de la servici special ptr ...si cand a venit randul mamei soacre ....tot soata spune...hai ca e mama ...Si m-soacra sa ma ''consoleze''imi spune:''las ca daca vine la mine, termina si la tine''...
M-am suparat, mi-a trecut....acum e gata, numai bun de facut curat, ce sa fac?sa ma cert cu lumea?mai ales cu m-soacra?se poate?suntem in post nu e bine...nervii ne fac rau, asa ca ...mi-am canalizat energia spre alte problemutze
ailed_dota spune:
catank, atunci daca sotul a fost asa darnic cu datul muncitorului in dreapta si stanga ,eu zic ca merita premiu niste smotru la moloz
uff cami, asta-ti lipsea
ailed_dota spune:
ce idee misto!
http://depici.ro/arhiva/miracolul-sarcinii-in-90-de-secunde-uite-cum-creste-burtica-unei-gravide-in-9-luni-video/
burtici ati putea face si voi !
Miha02 spune:
multumesc pentru raspuns ,nu i-am dat banuiam eu ceva ca nu e asa bine dar nu stiam sigur asa ca am intrebat
noi tocmai ce ne-am trezit ,a fost marait ia-m luat temp. si avea 37,6 i-am dat putin nurofen si a facut nani acum e bine dipus,mergem la bunici...
irinuca05 spune:
38.7 si 38.9 pe 2 termometre digitale diferite (i.rectal)
i-am dat ibalgin acum 20 min.
bag jumatate de novocalmin sau mai astept??????
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota catank, atunci daca sotul a fost asa darnic cu datul muncitorului in dreapta si stanga ,eu zic ca merita premiu niste smotru la moloz uff cami, asta-ti lipsea mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
deja ''grosu'' l-a carat..ma ajuta musai, ca altfel doarme pe pres
Au noroc ca am eu un calm englezesc...ca altfel....daca eram leu ce se faceau?care din noi se muta la alta casa?
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 38.7 i-am dat ibalgin acum 20 min. bag jumatate de novocalmin sau mai astept?????? Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
verifica dupa 30 de minute, daca scade e ok, daca e in crestere..cred ca da, ..sper sa nu spun prostii