Gravidute cu tromobofilie -cap 16-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

spitalizarea tripletilor a costat cam 12000 euro.
au mai avut un caz la maternitatea asta, cu o fetita de 1500 gr la nastere pe care au salvat-o. acum are 9 luni si ii merge f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brigit, a fost mai mult de 2500 per/ bebe, fiindca au avut si ceva medicatie speciala. 12 000 a costat fara nastere. nasterea a mai fost vreo 3000, ca mami a vrut rezerva single.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Balanta, ti-am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

am vazut ca ti-a raspuns Brigit dar iti spun si eu nu-i bai
la 22 desapt au vazut retardul de 3 sapt
de pe la 27 incolo se marea
3 sapt si 3 zile
3 sapt si 5 zile si tot asa
la final nici nu mai stiu cate era (mare oricum)

stiu ca nu ai cum sa stai linistita, eu am mai spus-o : am invatat asa bine sa ne doftoricim singure, sper ca ai nostri copii sa poate intelege treaba asta cand vor fi mari

Citat:
citat din mesajul lui Musette_1982

Danezza . Spune-mi te rog daca nu te necajesc prea tare, bebe al tau ramanea in urma si ca si crestere, atunci cand s-a intamplat nenorocirea?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + Fragmin 2500(dimineata),
3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter
in 29+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

offff mai fetelor-mama ei de bajbaiala- e drept ca fiecare medic este cu parerea lui si tu pleci mai nedumerit decat te-ai dus...
m-a prins la fundeni d-na viorica(ma dusesem cu o prietena) si mi-a recoltat si mie pt anti FX-a-spunand ca nu trebuie decalata injectia-mi-a iesit 0.17-si mi-a spus ca este ffffff bine.eu inainte decalam...ceata totala.
cred ca si ele sunt ffff aglomerate si nu stau de vorba strict individual sa analizeze cazul.
alex-la mine- cu artera subclavie dreapta aberanta-deocamdata astept morfofetala-sa vad ce-mi mai spune,apoi m-am programat si la dr Pop,si apoi mi-a spus dr U sa merg sa-mi recomande un cardiolog pediatru din fundeni sa avem o discutie.cel puti la testul fish-am eliminat sindromul down-acum asteptam cariotipul.
mai este o fata din iasi la odiseea unde mai scriu-cu aceeasi problma si i-au spus sa stea linistita daca nu se coreleaza cu trisomii.linistita....asta nu stiu daca au spus doar pt ca nu stiu cu ce se manaca,sau asteapta sa se vada cum evolueaza copilul dupa nastere....
mai avem drum lung.....si-mi pare asa de rau ca nu putem sta linistite sa ne bucuram de minunile noastre.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+19 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Musette, nu se pun problema ca nu se igienizeaza, ti-am zis ca la Athena e plin de dozatoare dintr-alea, ci nu o sa-si puna nimeni manusi pentru fiecare bebelus, de asemena nu o sa poarte masca asistentele si masa de infasat au una singura si la privat, nu poate nimeni sa stea sa se gandeasca unde sunt manusile pentru bebele x. Oricum infectii in spitalele private nu prea exista si oricum nu e bine sa cocolosesti copilul de la inceput, lasa-l sa-si formeze si el anticorpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

unde faci morfofetala?
eu una am facut-o la Iosup si alta la o alta d-rita din Elias care e beton, super specializata pe eco - din cate am inteles e intr-un program pt detectarea SD. La mine s-a uitat super atent, cel putin la partea cu inima. Daca vrei, iti dau pe PM datele de contact.

FETELOR, ma tot tin sa va spun
am o cutie de clexane 0.6 si daca aveti nevoie si nu gasiti, dati PM, ne intalnim si vi le dau.

Citat:
citat din mesajul lui valy27

offff mai fetelor-mama ei de bajbaiala- e drept ca fiecare medic este cu parerea lui si tu pleci mai nedumerit decat te-ai dus...
m-a prins la fundeni d-na viorica(ma dusesem cu o prietena) si mi-a recoltat si mie pt anti FX-a-spunand ca nu trebuie decalata injectia-mi-a iesit 0.17-si mi-a spus ca este ffffff bine.eu inainte decalam...ceata totala.
cred ca si ele sunt ffff aglomerate si nu stau de vorba strict individual sa analizeze cazul.
alex-la mine- cu artera subclavie dreapta aberanta-deocamdata astept morfofetala-sa vad ce-mi mai spune,apoi m-am programat si la dr Pop,si apoi mi-a spus dr U sa merg sa-mi recomande un cardiolog pediatru din fundeni sa avem o discutie.cel puti la testul fish-am eliminat sindromul down-acum asteptam cariotipul.
mai este o fata din iasi la odiseea unde mai scriu-cu aceeasi problma si i-au spus sa stea linistita daca nu se coreleaza cu trisomii.linistita....asta nu stiu daca au spus doar pt ca nu stiu cu ce se manaca,sau asteapta sa se vada cum evolueaza copilul dupa nastere....
mai avem drum lung.....si-mi pare asa de rau ca nu putem sta linistite sa ne bucuram de minunile noastre.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.

Mergi la inceput

morfofetala-o fac la promed-unde am facut fiv-ul si apoi la dr pop.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, te bat, zau. Nu am scris sa nu va lasati impresionate si sa decalati intervalul? Ce daca a zis? Atat timp cat nu vad negru pe alb care sunt valorile normale, eu fac analizele cum trebuie, ca sa pot verifica si eu daca sunt OK. Trebuie sa ii zici ca asa vrea dr. tau ca nu stie sa interpreteze altfel.
Tinem pumnii la morfo!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

alexacum ce sa mai zic.i-a recoltat prietenei mele si m-a intrebat si pe mine daca vreau.....si eu "amatoare de injectii",n-am refuzat.nu mai inteleg-nu respecta si ele un protocol??
acum o sa ma duc in aprilie-si o sa decalez injectia la 4 ore cum am facut pana acum.
iti tin pumnii in tot ce vei face mai departe

_

Mergi la inceput