Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Cami, Alina, asteptam cu nerabdare vestile de la voi!ne gandim la voi si va suntem alaturi, sa fiti curajoase si sa primiti vesti minunate!

of, fetele mele dorm la ora asta, eu abia ce am ajuns acasa(in Ro e aproape 3 am)si sunt moarta de foame.Acum o sa bag o salata cat mine de mare

Fetelor, intrebare: vi se intampla si voua, la inceputul de sarcina, sa obositi asa, la un drum scurt, de parca ati fi mers nu stiu cat? eu sunt o agitata de fel, o speedy, asa ca ma mira tare ca abia astept sa ma trantesc undeva pe un scaun/canapea etcZici ca nu sunt eu! plus ca am seri in care as dormiiiiiiiii cand ajunng acasaaaaa...
Oricum,recomandarea de baza a fost sa fiu mai linistita si sa le iau pe toate usor.Hm! usor de zis!Dar! daca trebuie-trebuie!
Va pup pe toate.
Fug sa-mi fac salata.
Pe curand, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza burtici!!!
va ofer un www.trilulilu.ro/imagini-diverse/ceai-pentru-bebe-edifice" target="_blank"> ceaiut la toate , ca este bun si pt raceala si pt relaxare si face bine si la bebei!!!celor care mai au verde ofer si o www.google.ro/imgres?q=imagini cafeaua de dimineata&hl=ro&biw=1024&bih=549&tbm=isch&tbnid=sJCMRIi-40xWJM:&imgrefurl=http://www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-2&docid=SHr1mIdMoueZSM&imgurl=http://fs69.trilulilu.ro/imgs/BLACKCEZAR/cafeaua-de-dimineata-2_2446d033b9a3b3.jpg&w=620&h=496&ei=4blqT-2wNq3O4QSGn4zwBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=367&vpy=133&dur=3187&hovh=201&hovw=251&tx=136&ty=96&sig=100019717136692222792&page=1&tbnh=112&tbnw=140&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0" target="_blank"> cafea
o zi buna dragelor!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineata si de la mine! Am trimis maimutelul cel mare la gradi, l-am hranit pe cel mic, acuma stau si eu la cafea....
O zi buna va doresc!

Laura mami de Rares, Tudor si 5+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hop si eu!

Am vazut ca se da ceai si cafeluta, asa ca ma bag si eu la o cafea

Numele meu este Lidia, mai am o fetita de 1 an, Diana, iar datele pentru aceasta sarcina sunt: UM 25.01.2012, DPN 07.11.2012.

Sa avem o odisee numai cu vesti bune!

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 6+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Ioana, asta am inteles, iar in cazul asta la mine s-ar schimba socotelile,nu? ar insemna, calculand de la data ultimei tra la la ca as avea vreo 4 saptamani si 3 zile..
ia te uita..Eiii si mie mi s-ar parea normal asa (of,as pierde locul din ghetute), insa as fi tare multumita sa fie mai maricel si la prima eco (pe 29 martie) sa aud o inimioara..Oare se aude deja, inimioara? Doamne, o sa mor, cred, de emotii...

Asa ca o inteleg perfect pe Alina.Iti tine pumnii pentru maine, scumpa noastra, ascunde nelinistea pe undeva, ca nu face bine si nici bebeului nu ii ajuta.Fii cumintica si increzatoare, are sa fie foarte bine, te asteptam cu vesti bune!

Sunt atat de fericita ca a venit primavara!
25 de grade azi in Montreal, mi-nu-nat!

Multumesc mult pt.incurajari.Azi m-am trezit altfel.Mai cu zambetul pe buze,as zice...Ma simt mai bine si astept cumintica ce-mi va zice in aceasta dupa amiaza.Va pup ,fetelor,va doresc o zi plina de voie buna !

Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata!

Bubulina, fiindca inca esti moderata mesajele tale apar mai tarzior. Sa dai din taste mai cu spor inca vreo 2-3 mesaje si o sa scapi. Aseara nu am vazut mesajul tau.
Si la noi tot prima sarcina este, deci sus-jos, sus-jos, cam astea-s miscarile moralului meu. De ceaiuri am citit si eu ca majoritatea fac buba la bebe; m-am reprofilat pe apa si suc de mere pasteurizat. Si da, lamaie fiarta + miere. Laptele nu prea-l suport decat rece si cu multe multe cereale. O sa incerc si "abureala" pentru ca deja imi vine sa ma tavalesc pe jos - respir numai pe gura si ma racaie si in gat. De simptome am mai zis ca n-am mai nimic. Cu somnul: la zece cel tarziu sunt in scutece, nu ma trezesc peste noapte, dar la sase dimineata fac salturi extreme prin casa sa nu care cumva sa ud pijamalutele.

Laura, Almy 3!?!?!?!?!?! Pfuai, sunteti foarte tari.

Lidia, bine ai sosit. Da stiu ca le comiti pe banda rulanta La multi ani! Dianei pentru ziua de ieri. Sa ne dai si noua tort!

A.C., Cami asteptam vestile

Kmy, saru'mana de tratatie!

Zi frumoasa fetele!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

AC succes azi la eco,ma gindesc la tine si sper ca azi sa-i vezi inimioara
Bine au venit fetele noi,viitoare mamici sarcini usoare la termen si bb sanatosi( nu va mai numesc ca sunt deja multe ,pina ma obisnuiesc cu nick-urile voastre)

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Lidia, bine ai sosit. Da stiu ca le comiti pe banda rulanta La multi ani! Dianei pentru ziua de ieri. Sa ne dai si noua tort!

Multumim pentru urare! Bineinteles ca dam tort si sampanie pentru toata lumea
Ce-i drept vroiam ca bebe 2 sa se nasca mai aproape de aniversarea de 2 ani a Dianei, dar asa s-a nimerit Nu pot sa zic ca imi pare rau. La Diana a durat cam un an pana cand am ramas gravida, asa ca ne-am apucat din timp de lucru si de data asta s-a prins din prima

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 6+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

bun venit gravidutelor noi , bafta azi cami la dr, sa vii cu vesti bune pt noi
eu pe la servici, azi ma simt mai bine, cred ca e de la vremea asta frumoasa , am primit si rezultatele de la analize , sunt bune , mai le astept doar pe cele de la culturi si marti sa merg la dr pentru interpretare.

o zi usoara

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Eu am venit acum de la dr ginecolog din localitate care mi-a dat concediul medical pt.sapt asta.Si trebuia sa mi-l prelungeasca.Dar nu stia in ce baza,ca data trecuta nu se vazuse nimic la eco.Si a hotarat sa-mi faca iar un eco si de data asta s-a vazut foarte clar sarcina.Exact 5- 6 sapt,cum stabilise si calculatorul de pe net ( muuuuultele calculatoare ).Eu stabilisem cu o prietena sa mergem azi la Galati la o clinica privata ,ca au aparatura mai performanta.Sa mai merg sau nu?Imi poate spune ceva in plus?Ar fi a doua eco in doar O ZI!!!
Ce sa fac?Dati-mi un sfat repede ca la ora 14 ar cam trebui sa plec.

Alina 5+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput