Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
almy spune:
Hahaha, ca o gurita in plus nu se observa oricum!
Sau le spui razand ca mai astepti un copil si ii si avertizezi: sa nu cumva sa-mi stricati bucuria!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Asa, las ca vorbesc si singura, nu-i problema Eu mi-s racita; de fapt sinuzitata, ca sa fiu corecta. Respir numa' printre dinti si ma dor pana si ochii. Singurul remediu la care am curaj sa ma infig = o lamaie fiarta si neste miere. Daca aveti si alte solutii, subsemnata va ramane profund indatorata pentru ele gogoasa hormonizata |
bine te-am regasit in casutza noua(vai ce dor imi este si mie de odisee)!!si eu am petrecut sezonul rece , din timpul sarcinii gravidutza si singurul lucru pe care l-am luat a fost ceai din 3 lamai fiete in 500ml apa timp de 15 min indulcit cu miere de albine!!!
se poate lua cate un paracetamol simplu(fara sinus) sau mai sunt niste pastilute hemmeoate(osccilum coccilum- parca)!!
ps: foarte simpatica semnatura( desi la aspirante nu apare)
multa sanatate
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
IPopica spune:
Mai bag si eu putin nasul pe aici; oricum in curand o sa sforai suav; imi pica ochii in gura.
Eu in continuare foarte putine simptome, in afara de pipilica; da-l mai pun si pe seama faptului ca ma straduiesc din greu sa beau macar 1,5l apa pe zi. Nu stari de rau, nu dureri de burta. Sanul stang ma sacaie putin in laterala exterioara si cam atat. Nu s-au umflat neam; si cat as vrea sa se umfle sa-i vad si io stand tepeni
Al meu mi-a declarat acum la masa, ca din punctul lui de vedere sunt ambalajul lu' fi-su si el tre sa se asigure ca mananc ce trebuie si cat trebuie (in opinia lui "cat trebuie" = portie tripla daca s-ar putea). Si ca dupa pop-out o sa mai am suficienta putere sa-l scot si din pampersi p-ala micu'; "si dupa aia mai vedem noi ce iti mai dam de facut". Dragut, nu?
Fetele, tre sa facem si un cont de poze pe undeva; sa ne minunam de fasolicile noastre ; o sa cercetez problema daca am nitel timp maine (daca nu, in week-end)
Asteptam impresii de la ecografii!
de voie, fetele!
gogoasa hormonizata
IPopica spune:
Kmy, vrei sa te "contagiezi" de la nooooi!
La aspirante nu-i frumos sa-ti etalezi "gogoasa". Nu vreau sa intristez fetele de-acolo. (dar cred ca de cateva ori am uitat sa scot semnatura )
gogoasa hormonizata
kmy_black spune:
citat din mesajul lui laura1713 Alma, e grozav asa. Eu traiesc cu "groaza" momentului cand va trebui sa spun si restului poporului. Chiar ma gandeam sa nu zic nimic, poate nu observa nimeni Laura mami de Rares, Tudor si 5+ Doamne ajuta! |
knd incepe sa se observe burtica iei si tu o expresie de mirare gen: vai nici nu am bagat de seama kimi creste burtica!
scz daca deranjez cu raspunsul meu!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui IPopica Kmy, vrei sa te "contagiezi" de la nooooi! La aspirante nu-i frumos sa-ti etalezi "gogoasa". Nu vreau sa intristez fetele de-acolo. (dar cred ca de cateva ori am uitat sa scot semnatura ) gogoasa hormonizata |
daaaaaaaaaaaa!!! poate knd nasteti voi raman eu cu "ochosori" !!!!
nu imi aduc aminte sa fi vazt semnatura aceasta personalizata pe acel forum!!!
laura1713 spune:
Kmy, cum sa deranjezi? Abia ce ma mai amuz si eu de situatie (asa, in liniste, ca tocmai am adormit maimuta cea mica, ca daca nu ii dau sa suga e vai si amar de mine).
Alma, inca nici nu stiu ce sa zic, nu ma asteptam la bebe3, dar e drept ca nici ceilalti doi nu au fost facuti la program, asa ca... dupa ce duc la bun sfarsit si misiunea asta tre sa o cos sau sa iau ceva masuri... Si ii pun si sotului interdictie sa mai intre in dormitor in luna februarie
Laura mami de Rares, Tudor si 5+
Doamne ajuta!
almy spune:
Cunosc, Laura, eu i-am alaptat pe fiecare pana la 2 ani si ii adormeam numai la tzatzica. Eu nu stiu sa adorm bebei altfel, pe bune.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Camitu spune:
Laura 5 saptamani am vrut sa zic.Oboseala de azi si emotiile de maine isi spun cuvantul
Fetelor sunt asa fericita ca avem o odisee asa activa........
Sunteti toate foarte vorbarete si asa sa ramaneti pana la sfarsitul odiseei.
Va pup, noapte buna si maine cum ies d ela medic va scriu....
CAMITU 5+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Looana spune:
Camitu succes maine la Dr. si sa vii cu vesti bune,maine vezi mai multe ca a crescut un pic bb.Eu merg vineri ,asa ca mai m o ziAbia asteptttttt
Noapte buna la fete
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)