Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

va las si o melodie sa mearga cu cafelutza!!

ne mai tarziu!!!merg sa schimb Motanul, nu de alta dar se ofilesc si florile din bucatarie!!!
si sa mai pun ( ai spune k este spalatorie la mine, nici o zi fara spalat), la care mai adaugam cateva sporturi casnice gen:

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !
Referitor la simptome, imi dau si eu cu parerea ca tocmai ce-am trecut prin toata povestea super recent.
- Am bifat greturi aproape zilnic, dar fara sa vomit;
- am dormit lemn inca de la 8-9 in fiecare seara, in weekend dormeam si peste zi, de parca eram narcoleptica ;
- am mancat mai pe sponci, am slabit cam 2-3 kg in primul trimestru ;
- tzitzilii (atentie Popics, ca iar iti spun, ca sa nu te mai aud ca te stresezi!!!!!!!) mi-erau FLEASCA!! pana dupa sapt 8, cand au inceput sa se "revergoreze", nu au crescut ca Fat-frumos, dar ceva s-a miscat pe acolo. Plus ca au devenit sensibile si enervante.
- intepaturi si crampe am avut destul de rezonabil, unele au fost puternice, dar de scurta durata. Cand simteam ca ma jeneaza burtica, ma asezam, luam no-spa si asteptam cuminte sa-si faca efectul. E perfect normal sa existe crampe, chiar si dureroase, mi-aduc aminte ca o zi chiar am avut contractii nedureroase, dar aparusera pentru ca eu exagerasem cu efortul.
- bun... si toate simptomele mele : greata, somn, indispozitii, au disparut la fix 12 saptamani, initial m-am bucurat, apoi m-am speriat de lipsa simptomelor, evident . Cert e ca nu am avut motiv de ingrijorare, bebe e bine, e chiar mai mare cu 2 zile, deci greturile si alimentatia mai slabuta nu l-au afectat chiar deloc.

Asa ca, va spun: e perfect normal sa va ingrijorati ba de una, ba de alta, dar nu lasati grijile sa va copleseasca, incercati pe cat posibil sa va canalizati atentia spre alte activitati ! Sarcini usoare si frumoase !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineata! Ce fac fetele? Nu am ajuns inca sa citesc in urma, ca ieri am fost la plimbareala cu piticii, astazi continui cu curatenia, dar printre picatele mai intru sa citesc sa vad ce faceti.

Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

abia am reusit sa citesc toate paginile , felicitari pentru eco si inimioara Luciana , si bafta celor care trebuie sa faca in curand.
voi ati inceput sa faceti analizele de primul trimestru?

eu am luat ieri ultimele rezultate . analizele de sange impecabile, toate in intervalele de referinta, chlamidia absent,cultura din col negativa, microplasma +ureaplasma negativa , la profilul torch toti igm negativi si vreo 4 igg pozitivi - herpes, citomegalovirus, toxoplasma si rubeola, adica am anticorpi buni la aceste boli, urocultura buna , singura problema este la urina , acolo mi-au iesit leucocite, hematii si bacterii prezente in loc sa fie absente..nu stiu ce vrea sa insemne, ca vad ca infectie urinara nu am , si toate infectiile din col au iesit bune,,sa fie cumva de la rana mea de pe col si de acolo posibil si firisoarele mele roz pe hartie? si mai iau si arefam vaginal ..pana marti cand ajung la dr sa le interpreteze incerc sa stau linistita , sper ca e ok si nu e nimic grav

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

bob multumim de vizita, chiar imi era dor de tine sa vad cum mai esti, ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari.
si eu continui cu aceleasi simptome pe care le am dinainte sa aflu ca sunt insarcinata, sani durerosi si mariti, somn seara de la 8-9 , dimi la 5 sunt treaza , oboseala la servici, si eu spre deosebire de voi mananc, eu nu mancam deloc la servici ..si acum la maxim 10 trebuie sa mananc ca ma roade stomacul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

valicutza

pentru analize!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

pe aici dupa fostele mele aspirante
Incepusem sa le "spionez" pe -ele mele sa vad ce mai fac iubitele, si uite-asa incet-incet am devenit dependenta de voi ca nu trece o ora fara sa va citesc.
Bubu, Popica, Almy sunteti tari citindu-va rad de una singura in fata pc

M-am abtinut de ceva timp sa va scriu despre simptomele, cu greturile si starile de rau si cele care sunt "nesimitoare". Asa cum deja va incurajeaza Bob si alte mamici, nu va stresati.
Eu vreau doar sa adaug, sa amintesc ca poate deja stiti, simptomele voastre de tradeaza ce ascundeti in burtica
Va citesc pe fiecare in parte despre simptome(greturi, voma, si simptomele lispa) si la fiecare in parte deja va "botez" ca purtatoare de ori de .
Este aici pe DC despre aceste secrete, mituri, nu mai tin minte pe unde, ca citisem de mult un articol despre simptome sarcina si sexul copilului. Zice ca daca sarcina este grea cu greturi, voma, stare de rau toata ziua, etc- inseamna ca in burtica ascundeti fetita. Daca nu aveti nici un simptom- baiat.
Sper ca nu am suparat pe cineva cu mesaj meu.

Sanatate si sarcini usoare si la termen la toate va doresc

P.S.ma ofer si eu la facut capitole noi pt voi cand nici una din nu poate

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Neata,fetelor! Eu inca n-am facut niciun fel de analize.Astept semnalul doctorului.Iar in ce priveste simptomele si sexul bebelusului la mine a fost invers.La prima sarcina n-am avut greturi,stari de ra,de voma...nimic.Si am facut o mandrete de fetita.Acum ma simt la fel de bine .Sa vedem daca istoria se va repeta.
Va pup!

Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

fetelor voi incerca si eu sa ajut , daca sunt pe faza , astept si eu parola contului comun pe pm .

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Buna fetele...multumesc din suflet pentru urari
Sunt foarte fericita...."noroc cu greata asta care ma mai aduce cu picioarele pe pamant", dar lasa ca scap eu si sa vedeti ce mandrete de fetita fac eu( fetita mea in varsta de 4 anisori isi doreste o surioara)..sa vedem ce o fi numai sa fie bine.
va pup dulce si va doresc o sambata frumoasa

6+

Mergi la inceput