Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Bubulina42 spune:
cu-cuuuu! hai va pup, pe toate, cu muuuuuult drag!
Deni,, care va sa zica imi confirmi, cumva, ca bubuliciul de la mine din burtica,cel care o lasa pe maica-sa sa se simta nesimtita la maximum e baietel:) Asa si cred, ca e baiat, numai eventualitatea ca ar fi doi ar putea sa imi schimbe convingerea:)Stiu si cum are sa il cheme, ca de, ajunge aproape de momentul cand stam cu sufletul la gura sa vedem ce pune Mos Nicolae in ghetute, insa la cum sunt de nebuna, cine stie ce o mai fi pana atunci:)
Eh, mie azi noapte mi-a fost rau o perioada si nu pot sa spun ca am fost prea fercita, fiindca ma durea si burta,asa, surd, dar m-au luat niste calduri ingrozitoare, de a plecat al meu si a deschis geamurile la maxim, insa curgeau apele de pe mine si chestia asta a durat asa vreo 20 de min, dupa aia am inceput sa mor de frig, zici ca eram asa, afara din mine... Dupa ce m-am pus iar in pat, iar m-a luat, asa ca vreo ora m-am distrat, pipi of course ca a intrat in hora de dans de noapte obisnuita si acum sunt fresh, n-am nici pe naiba si...e sambataaaaa! la voi a trecut deja juma de zi, insa la mine e noua dimineata:)
Almy, mama ta are dreptate, ce spui tu au incercat sa faca si cu fratele meu, le-au pus demisiile sub nas, a fost singurul care nu si-a dat-o si e un an de atunci si uite ca firma e inca ok, unele companii sunt conduse de un grup inchis de nemernici, unde valoarea umana conteaza prea putin, numai ceea ce produci pentru ei este important/
Tu stai cumintica si NU cumva sa te stresezi pentru niste tampiti.Nice chestia cu engleza pentru emigranti, e ceva ce ma bate si pe mine gandul, findca desi sunt intr-un loc in care FR e ceruta maxim si o vorbesc curent, pasiunea mea a fost intotdeauna engleza si mi-ar placea si mie sa fac ce te bate pe tine gandul, ca en e ca a doua limba materna pentru mine si imi place la nebunie!Sunt si foarte bine platite posturile asta si e si o chestie really really nice.So: revenind la sarcina.NU lasa nimicuta sa te afecteze, asculta ce spune mami tau, asculta-ne si pe noi si ai grija de tine si de pui si NU te mai enerva, ma auzi??
Parca nu am vazut (inca) nici urma de Popi pe aici, cred ca se da hutza prin magazine:), ia sa vii sa dai raportul unde ai fost, ai auzit? hi hi, eu vorbesc- ca acu plec si eu,- imediat dupa ce va scriu si va pup, e in continuare placut afara si e vichend tra la laaaaa
Valicutza[/b], si eu ma bucur sa te vad, fiindca am dat peste tine citind de zor Odiseea ns part 1 si m-am intrebat de ce nu te-am mai vazut pe aici, sa te pup si pe tine
Si mai sunt fete de aparut!! ia sa va prezentati la apel, cucuietelor!
Va pup cu mult drag pe toate si va doresc zile senine si la propriu si la figurat si dupa aia veniti sa dati raportul de weekend, ati inteles? Ca doar nu credeti ca scapati asa usor
Luciana, Alina, Cami
Kmy, am iubit intotdeauna melodiile Laurei..Multumim mult!
hai pe mai tarziu, burticoasele mele dragi
io.
adriana15 spune:
hmmmm ce va pasa voua, va plimbati pe asa o vreme frumoasa, nu ca altii care muncesc si dooormmm pe ei!
dar macar la noapte se da ora inainte ceea ce inseamna ca muncesc cu o ora mai putin
Vreau si eu parola contului comun pe PM, si eu sunt de parere ca linkul nostru in care vom pune pozici si alte alea ar trebui facut secret,de ce sa poata vedea oricine?dar ma rog,acum ziceti si voi.
Almy eu zic ca sfatul dat de mama ta e excelent asa ca "no stress". lasa bebele sa se bucure linistit in burtica.
Pe mine cu dusul la baie inca nu m-a luat asa tare, parca mai mult ziua, dar nu cred ca mai e mult.
Si fi-mea isi doreste o surioara, eu sincer parca tot fetita, dar sotul normal ca ar vrea baiat, ar oricum chiar nu conteaza pt noi ce va fi, important e sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
Deci sunt intr-o euforie totala, nu imi vine sa cred ca voi avea 2 copii, abia astept sa nasc....da, stiu mai e ceva timp pana atunci.
Hai ca fug pe aici, mai intru mai incolo daca ramane asa linistit.
POOOOP
Adriana, 5+, mamica de Raissa
adriana15 spune:
deci sunt complet nebunica..... ma bate gandul sa ma duc jos in camera de ecografie si sa imi fac singura una, abdominala, oricum nu ma pricep decat la eco normale de abdomen, nici pe departe ceva cu uterul sau alte alea, dar ma chinuie rau de tot curiozitatea...
cred ca pana la urma ma duc, va zic dc am facut sau nu.
deoc. tocami imi suna tel., am "2 clienti noi"
fug
Adriana, 5+, mamica de Raissa
pantazi10 spune:
Buna si de la mine!
Sunt o burtica in 7 saptamani si 3 zile. Este prima sarcina, nu am greturi, varsaturi sau pofte. Dar emotii am cu carul:) Mai nou, adorm inainte de ora 23.00, dar ma trezesc la 6.00, in fiecare dimineata - eu care, inainte, dormeam si pana la 8-9 dimineata (serviciul meu incepe la 12.00), iar in weekend dormeam pana dupa 11.00.
Saptamana viitoare este prima vizita la ginecolog. Am luat deja, de la medicul de familie, lista cu analizele gratuite.
Aveti idee care sunt primele analize pe care le da ginecologul si care este costul estimativ al acestora?
A.C spune:
Adriana,si la noi in familie se intampla la fel.Fiica-mea isi doreste o surioara dar sotul meu evident ca vrea baiat.Iar eu chiar n-am pretentii.Sanatos sa fie si sa trecem cu bine amandoi de aceasta experienta.Incerc sa ma obisnuiesc,ca si tine,cu gandul ca voi avea 2 copii.Si nasterea celui mic va culmina si cu mutarea in casa noua.Noi acum stam intr-o garsoniera dar ne-am cumparat un apartament pe care il tot renovam.Si deci toamna va fi bogata in evenimente.
Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
kmy_black spune:
fetelor am facut cap nou dar fiind un user nou si nu sunt scrise 10 mesaje de pe el inca nu apare mesajul cu Cap nou, treb mai intai moderat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
pantazi10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Buna dimineata, bulinici ! Referitor la simptome, imi dau si eu cu parerea ca tocmai ce-am trecut prin toata povestea super recent. - Am bifat greturi aproape zilnic, dar fara sa vomit; - am dormit lemn inca de la 8-9 in fiecare seara, in weekend dormeam si peste zi, de parca eram narcoleptica ; - am mancat mai pe sponci, am slabit cam 2-3 kg in primul trimestru ; - tzitzilii (atentie Popics, ca iar iti spun, ca sa nu te mai aud ca te stresezi!!!!!!!) mi-erau FLEASCA!! pana dupa sapt 8, cand au inceput sa se "revergoreze", nu au crescut ca Fat-frumos, dar ceva s-a miscat pe acolo. Plus ca au devenit sensibile si enervante. - intepaturi si crampe am avut destul de rezonabil, unele au fost puternice, dar de scurta durata. Cand simteam ca ma jeneaza burtica, ma asezam, luam no-spa si asteptam cuminte sa-si faca efectul. E perfect normal sa existe crampe, chiar si dureroase, mi-aduc aminte ca o zi chiar am avut contractii nedureroase, dar aparusera pentru ca eu exagerasem cu efortul. - bun... si toate simptomele mele : greata, somn, indispozitii, au disparut la fix 12 saptamani, initial m-am bucurat, apoi m-am speriat de lipsa simptomelor, evident . Cert e ca nu am avut motiv de ingrijorare, bebe e bine, e chiar mai mare cu 2 zile, deci greturile si alimentatia mai slabuta nu l-au afectat chiar deloc. Asa ca, va spun: e perfect normal sa va ingrijorati ba de una, ba de alta, dar nu lasati grijile sa va copleseasca, incercati pe cat posibil sa va canalizati atentia spre alte activitati ! Sarcini usoare si frumoase ! Bebe dragonel la bord ! |
Hei, multumim mult de sfaturi!
Noi, burticile incepatoare avem nevoie:)
Nu am retinut, acum in cate saptamani esti?
Ana
pantazi10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd pe aici dupa fostele mele aspirante Incepusem sa le "spionez" pe -ele mele sa vad ce mai fac iubitele, si uite-asa incet-incet am devenit dependenta de voi ca nu trece o ora fara sa va citesc. Bubu, Popica, Almy sunteti tari citindu-va rad de una singura in fata pc M-am abtinut de ceva timp sa va scriu despre simptomele, cu greturile si starile de rau si cele care sunt "nesimitoare". Asa cum deja va incurajeaza Bob si alte mamici, nu va stresati. Eu vreau doar sa adaug, sa amintesc ca poate deja stiti, simptomele voastre de tradeaza ce ascundeti in burtica Va citesc pe fiecare in parte despre simptome(greturi, voma, si simptomele lispa) si la fiecare in parte deja va "botez" ca purtatoare de ori de . Este aici pe DC despre aceste secrete, mituri, nu mai tin minte pe unde, ca citisem de mult un articol despre simptome sarcina si sexul copilului. Zice ca daca sarcina este grea cu greturi, voma, stare de rau toata ziua, etc- inseamna ca in burtica ascundeti fetita. Daca nu aveti nici un simptom- baiat. Sper ca nu am suparat pe cineva cu mesaj meu. Sanatate si sarcini usoare si la termen la toate va doresc P.S.ma ofer si eu la facut capitole noi pt voi cand nici una din nu poate Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
Ah, daca este cum scrii tu, atunci la mine sigur e baietel:))))
Doar o stare foarte usoara de greata, fara ameteli, fara pofta, fara constipatie, fara sani durerosi (putini mai mari, daca este sa tin cont ca ma mai incape ok un singur sutien). Si m-am trezit ca atat eu, cat si cei apropiati, care stiu despre sarcina, vorbim despre "el", numai la genul masculin.
Singura modificare - ma culc devreme, inainte de 23h, ma trezesc la 6.00.
Insa, orice ar fi, sa fie sanatos.
Ana, burtica in 7 saptamani si 3 zile