Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bubule, ti-am trimis o scrisoricaaaaaaa da' am uitat floricicaaa asa ca ti-o dau acilea

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Ipopica
te-as putea ajuta eu cu cap daca nu se ofera nici o fata, pana apare Cami!!!
in cazul in care esti in lipsa de oferte , poti sa-mi lasi PM , asta daca nu deranjeaza pe nimeni!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Kmy, cred ca ar fi minunat, vezi ce zice si Popi, fiindca eu pana invata care e treaba, imi scapa printre degete si nu vreau sa supar pe nimeni, ca eu iubesc pe toata lumea, iar in plus e si diferenta de fus orar si probabil eu dorm dusa cand aici incepe pagina 1, urmata de 2, 3 etc
Vedeti cum va gasiti timp si intre timp citesc si invat si eu.

Popicescu, am primit.To reply soon.Merci de floricica!

Mergi la inceput

daca mai stam oleak la ciaoce in sear asta, o punem d eun capitol nou inainte de rasaritul zorilor

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

am postat pe prima pagina contul comun pentru afisarea pozelor!!
daca vreti sa apaar link-ul ascuns , sa-mi spuneti sau o sa faca Ioana sau Cami modif!

parola prin PM!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

As vrea eu sa mai povestesc, da acu sunt ca Popi, nu mai am cu cine si acu sunt si eu home, ca oama normala.Eh, voi sforaiti de zor si sambureii vostri lucreaza cu spor sa se construiasaca frumusel in burtici, eu zgaiesc ochii pe ecran si rontai un colt de paine (ma omoara de placere mirosul de paine calda!)si zambesc din cand in cand cu gura pana la urechi, fiindca ma gandesc ca e weekeeeeeend!Maine daca vremea e tot asa, o nebunie de frumos, ne ducem sa ne plimbam in portul vechi, locul nostru preferat..E tare frumos..

Cami, parizianca noastra, oare cand se intoarce?

somn usor, burtici, deja imi e dor de voi.
Va las si ma duc sa ma masor.Daaaa, alta nebuneala,- de cand am aflat vestea, pun centimetrul pe mine in fiecare zi, sa vedem ce se schimbaDeocamdata doar tziti:)
Va doresc un weekend linistit si frumos tuturor si unul fara stari de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumesc, Raluca!

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

va ajut eu:
deasupra la chenarul in care scrieti , la mesajul pe care vreti sa il copiati , apare in coltul de sus din partea dreapta o coala in miniatura ( ultima din rand)
Apasati acolo si va apare reply with quote.
apoi scrieti sub el mesajul vostru si trimiteti

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Cred ca doarme toata lumea. La mine e 10:15, la voi 4 dimineata.

Felicitari pentru ecografii.

Am tras super emotii azi cu scarbiciul meu cu tot, m-a intepat burta toata seara, acum s-a mai calmat... Dupa ce eram calma si-mi doream sa ma dea afara, sa aplic eu fromos de somajel, aflu ca ntz...ntz...NU e asa simplu. Neshte nemernici, ne schimba turele cum vor ei, ne fac conditiile imposibile, ca sa ne oblige mai mult sau mai putin sa demisionam noi, iar atunci nexam somaj, nexam compensare. Tot mama (desteapta femeie!) m-a calmat si a zis: "Nu mamica, nu dai nici o demisie, zici ca ei si faci ca tine. Accepti ce shit iti ofera (bine, n-a zis ea "shit") si apoi ceri concediu medical. Ca n-au ce sa-ti faca. Si ai si tot dreptul, la cat de rau iti e." Asa ca m-am calmat si eu si s-a linistit si burta mea si uite cum scriu de nebuna singura in noapte!

In alta ordine de idei, BRANZA FETA CE ARE? Eu stiam ca aia cu mucegai e naspeta, dar Feta nu-i un fel de telemea? Bine, nu ca m-as atinge de ea acum, ca paine prajita cu apa rece pot, atat.

Apropo de greturi, am tot citit ca acupunctura ajuta si e si total inofensiva. Sa intreb pe doctorita mea daca imi da o trimitere. Daca zice nici sa nu ma gandesc, stau in banca mea. Dar am citit review-uri ca ia cu mana greturile, efectiv...

M-am intins ca o lunga zi de post! Va pup, voi dormiti acum, ma culkez si eu. Maine am scoala de la 10-2PM. Invat sa predau limba engleza la noii emigranti.

Weekend placut si cu vesti bune!

Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Ma bucur ca suntem mai multe in clubul de burtici "nesimtite"
Dar ce vorbarete sunteti seara, eu am adormit la Romanii au talent, pe la 8-9 nici nu mai stiu cat era ceasul. Adorm asa repede seara dar dimi la 5-6 sunt fresh :)

In rest daca dorm noaptea mult pe o parte si ma intorc pe cealalta ma dor sanii asa ca la febra musculara (nu aveam treaba asta inainte)

In rest, nimic nimic

Abia astept eco de joi, la 9 sapt.

Incerc sa ma linistesc cu gandul ca daca ma simt bine si bebe e bine, sau ? Adica daca ceva nu este ok, ma gandesc ca ar trebui sa ma simt mai rau, sau scurgeri etc. Ok sunt paranoia stiu, dar bebe a aparut dupa 3 ani de tratamente si nebunii, si exact pe ciclul dinainte de FIV

Pupici fetele

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

8+

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor!!!o , un ceai?
madalina, nu te nelisnisti ca agiti samburelul!!!

Mergi la inceput