Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Bubulina42 spune:
Andie, ti-ai facut weekendul frumos si linistit! Bravoooo, frumoasa veste,uite asa ne mai creste si noua inima si, of course, ne cresc si sperantele
pup, som usor la fete, care inca nu dormiti
Aici e abia 3 p.m.:), cald, soare si frumos
IPopica spune:
Hai seara vesela, cucuitele! E vichend!
Looana, celalalt s-a ascuns, era rusinos, nu voia sa-i vezi codita. Cat despre soacra ...ce treaba ai tu cu ea? Ca te-ai maritat cu fiu-su' nu cu ea. (plus ca poate se astepta sa-i zici tu, nu domnu', la asta te-ai gandit? o fi ofuscata acu' doamna).
Oricum de retinut reactia mneaei; pe-a mea socrela o s-o anunt personal ca sa apuc sa-i zic ca l-am planificat, nu ca l-am facut sa-i agat baiatul ; plus ca mie-mi place sa ma dau bine pe langa ea, sa vada al meu c-o iubesc si pe ma-sa, ca in cazul in care doamna soacra are ceva de comentat al meu sa-i demonteze argumentele stiind ce dragalasa am fost io mereu cu mama-sa - strategie, dom'le, mami m-a invatat (doamne, ce rele suntem)
Geani, te-am actualizat.
Apropos, altcineva cu parola pe aici? Sau doritor de parola? Ca maine o sa cam alerg din stanga-n dreapta si sa nu se rateze schimbarea capitolului, acu' ca nu-i nici Cami.
Luciana, da' la varianta in care invata si domnii sa gateasca cate ceva nu te-ai gandit? Al meu e in training de o saptamana. Am inceput usurel: gratarel de pui cu salatica, paste, salata de fructe si salata bulgareasca. Maine invatam omleta si raioanele din Cora, ca daca o fi nevoie sa mergem singuri la cumparaturi?
Madalina, si io-s la fel de nesimtitoare (deci 3 nesimtitoare, da?)
Bubule, io-s mai rudimentara, il infig in paharel (sa mentionez ca mi-am achizitionat 2 tulumbe de paharele de unica folosinta odata cu testele?) (PS: nu mai citi toate cartile ca o sa ajungi sa ai senzatia ca esti bolnava nu gravida, la cate interdictii sunt)
Deci io chiar ma enervez. Tzitzile mele ce-au, frate, de nu se maresc? Sau astea invizibile se "incarca" mai greu?
Iau o pauza mica, pastile de ingurgitat, si apoi continui lectura, ca vad ca Bubu a dat din clape, nu gluma (am ramas la pagina 14)
gogoasa hormonizata
IPopica spune:
Bubule, io am o dilema cu geneticele. Cand iti faci timp (si chef) dai la fata mai multe detalii despre cum arata si ce presupun? Am vrut sa facem si noi dar ni s-a explicat ca rezultatele se dau intrucatva statistic si nu o sa ne spuna nimeni exact ce-o sa iasa din unirea cromozomilor nostri (ca-s tot felul de impreunari posibile). Pe PM eventual, sa nu plictisim si restul fetelor.
Alinaaaaa, dai apa la soricei? Sa-ti spun un secret: si eu .
Heeeeei, avem un bucata inimioara toc toc ! Felicitari, Luciana! Bine, sunt de-a dreptul invidioasa acum, dar recunosc ca ma hranesc cu ecografiile si senzatiile voastre. Pana pe 9 aprilie cand mai ajung eu la eco or sa mi se tot lungeasca urechile.
Citeste prospectul; tre sa scrie pe el cum le poti administra. Eu iau arefam si scrie foarte clar si pe cutie si in prospect ca le poti lua pe oricare din gaurici. Si-am preferat-o pe-aia rusinoasa, ca-si fac si mai bine efectul. Speli 'mumos manutele, te asiguri ca ai ungghiutele pilite bine sa nu zgarii ceva pe-acolo si s-o dai in alte emotii daca vezi ceva firisoare roz, mai speli o data manutele, treci la orizontala si a doua zi dimineata pregateste-te pentru o senzatie mirobolanta
Andie inca o ecografie Bagati fetele, bagati si varsati aici toate impresiile!
Bubule, aici sunt! Acu' sa vezi c-ai disparut matale, iegzact cand ma luase chefu' de barfa!
gogoasa hormonizata
IPopica spune:
Dap, disparurati tati ... Pai mame cuminti esteti voi? Umblati brambura vineri seara?
Si-n curand io nani, ca-mi joaca ocularii pe tastatura
gogoasa hormonizata
Bubulina42 spune:
Saluti, Popi nebunici, ce bine ca ai aparuuuut, zapacila, ca iti simteam lipsa!Eu credeam ca deja tragi la aghioase si cand colo, uite-o!
Miss, eu nu mai citesc deloc acum, dar atata am citit la sarcinile anterioare, ca a intrat la cap si mi-am zis ca daca tot sunt chestii pe care pot sa le evit, why not? Din cand in cand va mai spun si voua, uite asa, sa va bata si cineva la cap, nuuuu?
io nu mai sunt o pustoaica,asa ca tre sa fiu mai cu grija(ah, daca ati stii voi cat de nebuna pot fi, v-ati lua cu mainile de cap), dar uite ca acum sunt cumintica, oricum nu stiu nimicutza ce si cum e cu bobul de grau din interior, mai am pana la stirea oficiala, next week (aoleeeu, ce emotii...)
Popicica,ia spune si la fata care e treaba cu parola aia, adicatelea pentru ce e, la ce ne trebe?
cat despre hora cromozomiala, e simplu, tre doar sa semnezi ca le dai voie sa isi bage nasul in lanturile voastre colorate si se rezolva, iar pe rezultat scrie exact cum se "pupa"
hmmm si tu mai ai destul de asteptat pama la eco,pe 9 aprilie, dar stam noi pe capul tau si nu te gandesti la asta prea mult.Si nu iti mai studia atata tziti, ca ma innebunesti, la mine chiar daca au mai crescut, a intreb de ce parta roz nu se face maro, hai ca incet-incet innebunim toate
cat despre test, nu a mers cu infiptu', i-a placut mai mult cu picatura hi hi
hai va pup, somnoroasele mele
IPopica spune:
Pai ti-as zice cu parola, da' n-ai PM-ul activat E pentru actualizat fetele, in caz ca mai apar fie date, fie burti noi si pentru schimbat capitolul cand se fac 20 de pagini. Te loghez cu userul comun si urmezi instructiunile de pe prima pagina.
Si dupa ce activezi PM, te mai intreb si de cromozomi.
gogoasa hormonizata
Bubulina42 spune:
Cami, please, chiar vreau sa stiu:daca le zici la aia la aeroport ca esti gravi, poti sa scapi de portile cu radiatii si sa te controleze numai cu bastonul ala tampit?
Ca pe mine m-ar bate gandul de o vizita in tara, pe la 4 luni,daca totul e ok (azi m-am gandit)- fiindca dupa aia, cine stie cand mai ajung, cand e bb apt de drum...
Pls lamureste-ma sau lamuriti-ma care stiti mercic!!
Bubulina42 spune:
ok, Ionica nebunica, ma duc sa scotocesc care e treaba cu actualizarea casutei de primit mesaje, ca eram sigura ca e ok:)
IPopica spune:
Da mie un PM, ca mi-l iei din bara si io-ti raspund cu floricutze (promit)
PS: io am trei ceasloave din care citesc despre sarcina, si mai si subliniez cu creionul; plus internetul (mentionez ca una din carti se intituleste "tatal gravid", da' am verificat-o mai intai si i-am insemnat pasejele de interes - in special alea cu " trebuie sa-i oferiti confort si alinare partenerei, si sa-i faceti mici surprize in fiecare zi")
gogoasa hormonizata
Bubulina42 spune:
hihi, eu am si mai multe ceasloave, dar despre perioada asta pana in 3 luni am invatat chestiunile de le spun si in somn, daca vrei, ca pe poezie:)
vezi ca ti-am trimis PM
Am murit de ras la faza cu sublinierea, eu am fost mai "dura", am dat ca din intamplare peste ele si le-am citit impreuna.
Zambesc cu gura pana la urechi, ca sunt nesuferita acum, fiindca iubi meu ma rasfata intr-un mare hal, non stop,nu numai acum, doar ca acum pot sa ma si pisicesc intr-un mare stil:) si imi place de mor! Stiu ca abia asteapta sa isi tina un pui in brate, mai ales ca nu isi imagineaza cineva de cate ori l-am gasit eu prin magazine cu ghetute si alte nebunii de gagalici in mana, dar numai cand credea ca eu sunt la raionul sutiene si alte intimitatzuri, de unde greu ma mai scoate cineva:)
Uraaaaa, o sa incep sa imi schimb sutienele, tra la laaaaa, ce-mi place la nebunie, ca doar sutienele sunt pasiunea mea!
carti..revenind la ele, - o sa imi trimita sigur cumnata-mea din tara, cand o sa ii cer, cartea "mama si copilul", versiunea aia veche, ca prea e super nice ca sa nu o am aici:)
la culcare toata lumea!