Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Bubulina42 spune:
Luciana, te-ai linistit,ai avut, deci, prima "conversatie" cu bebele, a "ticait" pentru tine
Felicitari, ma bucur mult cand citesc astfel de vesti!
Alma, multumesc mult, asa sa fie pentru toata lumea.A trecut, au trecut toate, acum speram si ne rugam si fie totul bine si sa ne vedem puiul sanatos, atunci cand o vrea el sa faca cunostinta cu noi, dar nu mai devreme de 9 luni
Ce pacat ca nu esti mai aproape..Si la cat drum faci tu pana la job, banuiesc ca nu esti usor de gasit..
Si noi am avut o casa la 60 km de Montreal, dar innebuneam pe drum,mai ales iarna si cand erau lucrari, asa ca am renuntat, chiar daca era o minunatie, un adevarat paradis, de flori, verde si aer curat.Nu cred ca puteam sa fac tratamentul si toate cele la halul de oboseala in care eram cand stateam acolo..
Alina, hormonii sunt de vina, pentru starile tale sus-jos, sa nu te sperii si sa iti pui si barbatul in garda:)Eu nu m-am schimbat in nici un fel, dar inca mai am timp
Luciana, pastiloaiele alea de folosit intravaginal..bleah, nu se topesc complet nici daca stai o ora in pat, asa ca sa ai intotdeauna tampoane la tine, la greu.Nu mi-au placut de-loc!
Din fericire, eu iau progresteron gel si asta, pe langa faptul ca e mult mai nice sa il pui asa, ca si cum ai pune termometrul, nu curge aproape nimic in timpul zilei.
Pana sa ajung la Crinone am facut progesteron injectabil si am facut alergie, la un moment dat, asa ca dr m-a salvat de la intepat uraaa!
va pup!
PS asteptam strumfitza timida sa se inscrie la apel, suntem prietenoaseeeee si vorbareteeeeeee, o sa iti treaca timiditatea imediat!
Bubulina42 spune:
Multumesc frumos, Oana.
Cat despre optimism, am si de dat, e in mine un izvor nesecat!!
fetele mele, mare grija la branzeturile moi, ziceti-le bye bye, ok? NU FETA, deloc, nimic branza de capra, oaie,-ci numai branza de vaca,dulce sau telemea, fiindca la inceputul sarcinii bunaciunile astea moi=listerie, sunt periculoase, ma-re grija!
Looana spune:
Bubulina asa ai dreptate legat de brinzeturile astea moi,eu am mincat acuma o saptamana brinza de oie din tara , dar asa un pic cit o lingura de pofta....eu tot caut cind fac cumparaturile iaud pasteurizat si gasesc ,decit probiotica scrie pe ele.Eu vreau negru pe alb,cindva erau prin magazine dar nu mai stiu de la ce firma erau ,acuma nu mai gasesc....si mie iaurdul simplu i-mi place cu cereale amestecat.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
almy spune:
Cum se introduce un citat de la altcineva in raspuns? Ca nu ma dumiresc!
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
[quote]citat din mesajul lui almy
Cum se introduce un citat de la altcineva in raspuns? Ca nu ma dumiresc!
Almy, stai ca incerc eu, sa vad daca merge asa:)
daca apare cum trebuie citatul tau, atunci trebuie sa apesi pe "reply with quote"-ultiul icon, imediat dupa PM, sus, deasupra mesajului.
Ok, trimit si vedem daca iese cum trebuie si daca da, da-i bataie!
Bubulina42 spune:
nope, nu e bine, help! Alina, Luciana, unde sunteti?
si chiar, Popi, ce faci, mami, esti la nani deja? hai pe la noi, ca ne lipsesti, zapacila!
ralucaneagu spune:
va ajut eu:
deasupra la chenarul in care scrieti , la mesajul pe care vreti sa il copiati , apare in coltul de sus din partea dreapta o coala in miniatura ( ultima din rand)
Apasati acolo si va apare reply with quote.
apoi scrieti sub el mesajul vostru si trimiteti
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
adriana15 spune:
yupyyyy Luciana!!! felicitari pt inimioara. sa dea Domnul sa fie totul bine si de aici incolo.
Bubu cutremuratoare povestea ta, dar ai sa vezi de data asta este cu noroc, mai ales ca ati depistat problemuta. Bravo!
nasol cu sistemul medical acolo, de asta duc si eu dorul ca macar in Romania poti merge de cate ori vrei la eco,etc, chiar si daca la privat.
Am ajuns acasa,bag cupchilul la dus,apoi pe mine si in pat,poate reusesc si eu sa vad un film.
eu alaltaieri am visat ca nascusem si era baiat si avea deja 6 luni.semana atat de mult cu fi-mea.stiu ca visele sunt o aiureala,ca nu trebuie sa te iei dupa ele,eu sunt si mai superstitioasa de fel...ma rog,incerc sa nu ma gandesc la ce visez.
Pupici multi si somn usor.Week-end placut burticoaselor!! rasfatati-va la maxim.
Adriana, 5+, mamica de Raissa
almy spune:
Merci, Bubulina. Ne-o dumiri careva
Intru intr-o sedinta, ca ne-a cumparat alta firma si urmeaza sa dea afara aprox. 10% (zic ei, eu cred ca mai multi). Nici nu stiu ce sa-mi doresc, ca eu vreau sa stau acasa, sa ma odihnesc. Ca ne da package, salariul pe cateva luni bune si ceva in compensare...Plus ca eu de cand am aflat ca ne cumpara, m-am apucat de o scoala sa devin profa, asa ca oricum am alt drum...
Hm...revin!
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
andie_n spune:
Buna fetelor! Tocmai m-am intors si eu de la eco, a fost extraordinar sa vad punctuletul, pana acum totul e bine, trebuie sa mai merg peste 2 saptamani la eco sa se vada mai bine (si sa-i aud si inimioara). E putin mai mica sarcina dupa ecograf decat dupa ciclu, 5s si 3 zile fata de 6s, dar a zis ca asta e ok. M-am mai linistit un pic, m-a linistit si cu mutatiile (o sa merg si la hematolog, dar m-am mai calmat un pic, ca mi-a explicat cu care analize de sange se coreleaza mutatiile, si alea mi-au iesit bine). Sunt super fericita acuma!
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png