Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
luciana2008 spune:
Buna.m-am intors.....sunt super fericita!...Am vazut strumful..si am iam auzit si inimiarace senzatie unica!
Dupa eco am 7 saptamani.....sa vedem mai departe .Ma chemat peste 3 sapt sa vedem cum evolueaza
5+
luciana2008 spune:
Fetele...lamuriti-ma si pe mine cu ceva: sapt trecuta mi-a dat domnul doctor utrogestan pastile si mi-a zis sa iau una la 8 ore. Nu am putut sa continui cu ele deoarece ma simteam foarte rau(aveam ameteli mari)...si azi mi-a zis domnul sa le bag jos in uter...si am intrebat Pastilutele sau cumpar altceva? si mi-a raspuns ca pastiluta aceea sa o introduc in uter odata la 8 ore....Voi ce stiti? Este ok asa? eu am crezut ca pentru uter sunt alte forme de utrogestan...nu stiu
6+
almy spune:
Bravo Luciana, ce frumos!!!
Sa fie intr-un ceas bun!!!
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
luciana2008 spune:
Am gasit un prospect si intradevar scrie dubla administrare...dar mie tot mi se pare ciudat:''Compozitie
1 capsula moale contine 100 mg progesteron. Excipienti: ulei de arahide, lecitina din soia. Capsula: lecitina, glicerol, dioxid de titan (E 171)''.
30 de capsule moi cu dubla administrare, orala si vaginala.
asta am gasit
6+
luciana2008 spune:
Multumesc din suflet Almy sa de-a DD sa fie bine la toate si sa auzim numai de bine..
Citat: |
citat din mesajul lui almy Bravo Luciana, ce frumos!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
6+
kmy_black spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Fetele...lamuriti-ma si pe mine cu ceva: sapt trecuta mi-a dat domnul doctor utrogestan pastile si mi-a zis sa iau una la 8 ore. Nu am putut sa continui cu ele deoarece ma simteam foarte rau(aveam ameteli mari)...si azi mi-a zis domnul sa le bag jos in uter...si am intrebat Pastilutele sau cumpar altceva? si mi-a raspuns ca pastiluta aceea sa o introduc in uter odata la 8 ore....Voi ce stiti? Este ok asa? eu am crezut ca pentru uter sunt alte forme de utrogestan...nu stiu 6+ |
utrogestanul -este o pastiluta de culoare alba, parca e gumata la exterior, ma refer ca nu este k o pastila normal tip (care se face praf cand o farami), se ia atat oral cat si vaginal
felicitari pt inimioara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
luciana2008 spune:
Multumesc din suflet...inseamna ca este ok...in seara asta incep operatiunea...te pup si iti multumesc pentru informatie
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
utrogestanul -este o pastiluta de culoare alba, parca e gumata la exterior, ma refer ca nu este k o pastila normal tip (care se face praf cand o farami), se ia atat oral cat si vaginal felicitari pt inimioara!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
6+
Looana spune:
Luciana,felicitari pt samburache acuma te-ai linistit ,deci gata cu gindurile rele ca e acolo ti-a arat primul semn din inima ,asa ca felicitari iar Utrogestul se baga acolo jos cit poti de atinc,dupa cel asezi bine stai si tu linistita o jumate de ora sa se topeasca si sa nu iasa imediat afara. Ai nevoie de el jos sa-l faci bb mare
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
A.C spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna.m-am intors.....sunt super fericita!...Am vazut strumful..si am iam auzit si inimiarace senzatie unica! Dupa eco am 7 saptamani.....sa vedem mai departe .Ma chemat peste 3 sapt sa vedem cum evolueaza 5+ |
Ce ma bucur,Luciana!Eu inca nu i-am auzit inimioara !Data viitoare!
Va doresc un week-end linistit dupa emotia ecografiilor!
Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
Looana spune:
Bubu felicitari pt hatarirea care ai luat- o de a face Fiv,la virsta noastra este chiar pretios fiercare jumate de an ,nu mai zic de an....am ramas complect mirata de povestea ta ,dar acuma nu mai conteaza bine ca ai gasit in primul rind unde era problema cu polipul si ai eliminat-o ,asa ca acuma de aici incolo trebuie sa te bucuri de fiecare moment fumos din cele 8 luni inainte .Te admir,esti plina de optimism si i-mi place de tine,asta te ajutat mult si la fel si de aici inainte.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)