FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12
Raspunsuri - Pagina 8
miracol11 spune:
Buna fetelor
va scriu si eu putin de pe tel
alina_alba drum bun iti doresc si sa gie cu noroc. sa aduci acasa cu tine doi puiuti minunati.doamne ajuta.
looana bravo pentru micutul din burtica important e ca se dezvolta normal.poate ca sunt doi bebei unul e in spatele celuilalt si fiind mai mic ca cel din fata nu se vede la eco. dar daca intradevar e numai unul,celalalt cum l-ai eliminat daca nu ai sangerat ca apalina?fazele astea nu le prea inteleg...oricum sarcina inca e micuta mai sunt sanse sa fie doi.
va pup pe toate.
Looana spune:
Miracol un bb e acolo,creste e bine asezat in uter,uterul e ok....sta la caldurica,creste mare cu optimismul lui mami lui ...asa ca DD ne are ub veghea lui si noi ne rugam sa fie bine,daca e si al doilea puiut il primim si pe el cu aceasi caldura sufleteasca si cu optimis dublu
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Dubinaus spune:
Dragele mele
Va salut pe toate si va spun
Sotul mi-a promis sa ma scoata in afara orasului, asa ca ma intorc duminica acasa. Nu voi avea conectare la net.
Alina, gindire pozitiva, mamico!
Looana, hi hi hi, cit ma bucur ca ti/ai vazut copilasul. Abia de imi imaginez ce sentimente frumoase te incearca stiind ca sub inima bate o alta inimioara. Cu putere si incredere inainte.
Roadetot, nu ne cunoastem dar sa stii ca ma gindesc la tine. Am toata increderea ca vei gasi puteri sa mergi inainte.
Ilriac, Sper, Miracol, Apalina, Amalia, Bichi, Brigit, Cocolino, Teli, 5abina, (iertati/ma daca am uitat pe cineva) va multumesc ca m/ati primit alaturi de voi si pentru cuvintele de incurajare.
Abia astept sa ne revedem duminica.
D
lalad spune:
Looana, uite calculator functie de ziua punctiei.
http://www.ivf.ca/duedate.php
Bafta tuturor!
cocolino2010 spune:
Buna fete dragi!
Si mie mi-a fost dor de voi, dar motivul este ca am fost la Praga 4 zile (unde m-am plimbarit- irilac ). In hotel aveam net doar la receptie si nu prea am putut sa stau la "vorba".
Dubinaus , si eu te-am "citit" citeva zile danubius,
te imbratisez cu drag si iti doresc ca impreuna cu miracol11 sa aveti parte de miracolul absolut sa faceti bebeii cu outzele voastre. Sansele voastre de 5-10% sunt imense, eu am avut atit la 38 ani cind am putut sa merg la primul FIV. Ultima incercare as fi facut-o acum si cu 1% daca mai puteam.
Multumesc Domnului ca am varianta asta si ma rog sa reusesc.
Amaliaro
Irilac bafta multa la eco. Iti predau stafeta undeva pe drum, eu ma intorc spre casa cind iti faci tu bagajele. Aveai o intrebare in leg. cu schimbul banilor, nu am putut sa-ti raspund in timp util, dar spun acum poate sunt alte fete interesate: nu am schimbat coroane la Buc,se facea doar la comanda, am folosit cardul la restaurante, magazine, farmacie etc., am scos coroane de la bancomat pentru platile mici (tichete de transport sau cumparaturi din piata.Voi vedea acasa daca au fost comisioane.
Alina_alba iti urez drum bun si cu folos . Daca mai citesti la Cluj, vremea este calda-calda 17-21 grade. (eu am venit pregatita de 0-10 grade). Vorbim miine la tel, eu stau la hotel Voronez, ne putem vedea la restaurantul hotelului, stabilim miine.
Looana sa-ti traiasca si sa-ti creasca ce ai tu in burtica
Pup burticile cu vechime si bebeii nascuti (Mami)
cocolino2010 spune:
Dupa pupaturi si imbratisari, eu am intrat cu o "treaba" pe la voi (dubinaus ce dependenta?
Raportul este pe toata saptamina:
ziua 1: 9 oute recoltate, 7 mature
ziua 1: 6 oute fertilizate
ziua 2: 3*4 cel, 1*3 cel, 2*1 cel
ziua 3: 1 morula, 2*8 cel, 1*7 cel, 1*6 cel, 1 oprit din evol.
ziua 4: nu se masoara dar cresc frumosi
ziua 5: transfer 2 blasto la mama lor care ii iubeste si ii asteapta cu drag.
rodica.marin spune:
Buna fetelor!
Am fost convinsa ca mesajul meu nu a aparut. Astazi am avut imp sa reaiau mesajele pe care le pierdusem zilele trecute.
In primul rand vreau sa fac si eu urarile de implinire a visului care ne-a reunit pe acest forum, tuturor fetelor(vazute si nevazute)
Looana spune:
Cocolino sa fie cu noroc si sa lipeasca cei 2 ,sa-i tii pina la sfirsitul anului.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)