FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dubinaus spune:

Druumm buuuuunnnn!!!!

Sa va intoarceti cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Alina, drum bun sa aveti, multa bafta si embrionasi lipiciosi

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Alina drum bun si lin si sunt sigura ca totul va fi bine si nu uita ca DD este cu tine

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Drum bun ALina! Sa ti se implineasca visul - sa te intorci graviduta!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

Sunt inca aici dar imi ling ranile, dureaza mai mult, am rani cam adanci!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

Sunt inca aici dar imi ling ranile, dureaza mai mult, am rani cam adanci!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Drum bun Alina sa fie cu noroc drumul si te intorci graviduta
Fetele io am fost la ecograf ,are 2 mm si vede numai un bb,al doile nu se vede Dr .zice ca si daca e acolo e prea mic. Ramane pe saptamina joi la urmatoare ecografie....sa vedem atunci ,deci embrionul care e vizib se dezvolta normal,inca batile inimi nu sau putut lua ,important e ca el este in evulutie .Aseara am singerat un pic circa sa zic asa o ora dar numai cind am fost la wc. a fost singe tulbure fara cheag si un pic de culoare rosu deschis ...dupa care sa oprit singerarea si durerile de burta la fel....azi nu mai singerez decit ma doare jos in burta.Dr mi-a zis ca e nomal un pic sa singerez si din cauza ca uterul trece prin niste deformari acuma,dar la ecografie arata bine in uter azi adica nu vedea ceva cheaguri sau ceva singe.Mi-a luat singe pt progesteron ,
Astea sunt noutatile mele,bune nuu
Brigit la tine sau vazut amindoi la prima ecografie?Dr zice ca am 5 saptamini si o zi dupa ecograf
Va las mai scriu eu pe aici
O zi frumoasa sa aveti.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Looana apa si rabdare
alina, cocolino, irilac multa bafta
roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Alina mult noroc si sa vii cu gemenuti
Loona conform calculelor cat tb sa ai? Dc sangerezi sa nu te duci la servici si evita statul in fund. Sa ne spui ce val ai la progesteron.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Sper am singerat aseara dar putin mai mult in vagin am avut urme de singe maro si rosu dar fara cheag.....a fost scurta sangerarea....acuma numai singeres ,sunt ok....progesteronul saptsmina viitoare il voi afla ci d ma duc la ecografie (joi dimineata)
De muncit nu muncesc,fac liber cind doresc eu (afacere privata) deci liber am crec ca pt urmatori 2 ani
Eu nu stiu cit am dar Dr a zis ca 5 saptamini fara o zi ,eu am zis ca am 5 si o zi,acuma nu stiu....poate stie cineva sa-mi spuna cum se calculeaza in cazul nostru virsta sarcini ,punctia pe 29 feb,Transfer blasto pe 5 martie....va rog cum crede-ti ca se calculeaza sarcina....devreme si pt inima sa se vada bataile ei la bb.Important e ca creste si se desfasoara bine evolutia lui deci arata bine la 2 mm .....
Este posibil intr-un sac sa fie 2 embrioni adica in cazul nostru ei find doi transferati,eu cred ca fiecare are sacul lui sau se poate sa se formeze un simplu sac si sa fie amindoi....
Roadetot i-mi pare atit de rau pt tot prin ce treci ,sper din suflet ca iti vei reveni si vei veni cu vesti bune in scurt timp....noi te asteptam cu drag....trebuie sa fii optimista si gindestete ca ai alti embrioni care te asteapta....

Mai revin sunt pe aici mi citesc,dorm
Fetele

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput