DR.BADIU ALEXANDRU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by doxi

Buna, stie cineva daca dl.dr.Badiu poate fi gasit si la alt cabinet in afara de Centrul Medical Unirea unde este foarte aglomerat? Multumesc anticipat. Sanatate tuturor!

La Diagnosis...http://www.diagnosis.ro/ Dar nu stiu daca e mai putin aglomerat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cred ca peste tot e aglomerat omul asta! Si noaptea cred ca-i aglomerat, ca este sunat de paciente si cand doarme! Dar, asta e, bine ca face fatza! Daca fimeile il doresc

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Sorana, nu cred ca ai fost la Badiu. Toata sarcina am fost la el intr-o gramada de vizite si niciodata nu am asteptat, am intrat cu sotul meu, chiar a stat de vorba si cu sotul fara nici o problema, intotdeauna politicos si atent. Cat despre consultarea a doua femei deodata, asta nu cred in ruptul capului, este un doctor cu mare respect pentru paciente, si in al doilea rand nici nu ar fi avut loc unde sa consulte 2 paciente o data. Cat despre bani, pentru conditiile oferite nu mi se pare exagerat. 400 000 la CMU sau 250 000 la AlphaMed.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu am numai cuvinte de laude ptr. Dr. Badiu. Rar gasesti asemenea medic care sa iti inspire atata incredere si profesionalism. Mai mult, totdeauna este zambitor si amabil si are un cuvant de incurajare. Eu voi naste tot cu dansul probabil zilele viitoare. Pe tot parcursul sarcinii nu am avut ce sa ii reprosez si am putut suna la orice ora si pentru orice nelamurire. Sotul meu nu a mers la toate consultatiile, dar atunci cand a mers Dr. Badiu i-a explicat personal care sunt problemele.

E adevarat ca mi s-a intamplat sa astept la CMU si o ora in plus desi aveam programare, insa dansul a intarziat pentru ca intervenise o urgenta la spital. Si sa fim sincere, toate ne dorim ca atunci cand nastem dansul sa ne fie alaturi chiar daca este in detrimentul consultatiilor.

Cat despre primirea a doua paciente in acelasi timp - NO WAY! Nu se poate!

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Spre mare mea mirare, ultima data am intrat imediat...nici nu era coada!!!
Asa ca ma surprinde ce aud!
Dana, nu-l mai lauda atat, intram la banuieli.....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Fetelor, care ati nascut de curand cu dr. Badiu.
Va rog, spuneti-mi si mie catre este "cotizatia" pentru o nastere normala. Eu urmeaza sa nasc cu el in aprilie si vreau sa stiu cat trebuie sa contribui.
Recunosc ca el nu cere, dar nici nu refuza. Ori de cate ori am fost la el la Municipal la consultatii nu a refuzat "onorariul" de la mine. Asa ca, vreau sa me trateze OK, mai ales ca mi-e teama sa nu nasc in perioada de Paste. Daca-i plecat atunci intr-o scurta vacanta??
Deci, care e "tariful" lui si cat se mai da in jur la asistente, si la care anume...???

Merci mult
Denisa - 30 sapt. si bb Cosmin din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Va intreb si eu din partea unei colege care e pacienta dr. BAdiu si va naste cu el. Ea merge la consultatii la CMU si se intreaba daca mai trebuie sa ii dea si lui ceva separat, pe linga costul consultatiei. Voi cum spuneti ca e mai bine? cum ati procedat?
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Salut tuturor,
Am vazut ca se tot vorbeste de Dr. Badiu.
Eu sunt poate o femeie pretentioasa, de vreme ce nu mi se pare acest doctor decat unul din Evul Mediu.
L-am ales la recomandarile tuturor mamicilor, si am ramas la el, pentru ca vedeam ca la consultatii are numai gravide. Si mi-am inoculat faptul ca e un bun doctor. Dar a fi doctor nu inseamna sa fii cautat de lume, asta tine de reclama si atat. Ca sa fii doctor trebuie sa te implici, sa iti pese, sa cauti o rezolvare la o solicitare a unei paciente (care pana la urma iti baga banul in buzunar)
Niciodata nu stia: cum ma cheama, cati ani am, daca am mai avut nasteri sau avorturi, ce RH am, ce grupa de sange, etc. Toate aceste detalii i le spuneam ca pe o poezie de fiecare data cand ma duceam la consultatie. Nu mi s-a parut normal, dar de ce sa mint, e vina mea ca am acceptat aceasta situatie si nu am renuntat din timp la el.
Fiind prima nastere i-am solicitat epidurala.Mi-a raspuns: " Sigur, e prima nastere, nu mai suntem in Congo, se face cu epidurala, in cazul tau."
La nastere nici macar nu s-a obosit sa vina. A venit dupa ce a iesit capul copilului si asistentele tipau:"Nu stiu sa o tai. Chemati doctorul." El era in spital , ca doar el m-a internat, numai ca "a avut treaba" A ajuns sa ma taie, dupa care nu a mai venit la mine.
A venit a doua zi, sa-si ia pretul.
Numai ca mie mi se umpluse paharul si in loc sa primeasca ceva, Dl. Badiu a primit o gramada de reclamatii, si scandal in tot spitalul si la clinica Unirea.
Nu i-am dat nici un leu si nu-mi pare rau.
Ca sa se razbune, a inceput sa zica la toata lumea din spital, inclusiv familiei mele :" ca am probleme cu controlul superior"

Nu va recomand sa aflati ce poate fi la gura lui, asa simpatic cum il vedeti, se ascunde o mare scorpie in spatele aparentelor.

Mi-a parut bine ca l-am lovit acolo unde il doare mai tare: la punga.In alta parte n-ar fi simtit nimic. Mentionez ca n-a vrut sa-mi ia banii inainte de nastere , a zis:" asta o rezolvam dupa"

Pot sa ma laud ca am nascut ca in Evul Mediu, fara sa mi se ia tensiunea, fara sa se monitorizeze copilul (noroc ca facusem ecografii multe si stiam ca e OK copilul - cu esarfa in jurul gatului, nu cordon,dar OK)

Dupa ce a vazut ca fac scandal, si ca nu il las sa se apropie de patul meu, mi-a semnat externarea la 36 ore dupa nastere.
Pot sa va spun ca nu mi-a dat nimic, dar nimic, nici un tratament.
M-am dus a doua zi dupa externare la o alta doctorita pentru alefii si Ergomet si tot ce se mai da, cand ai dureri si mai si trebuie sa alaptezi.
Ati trecut toate pe aici si stiti cum e.

Daca nu ma credeti, am martori, care sa confirme tot.
Nu bat campii, doar imi pare rau ca am fost "chioara"
Nu stati lanaga un doctor care nu stie cum va cheama. Stati pe pielea voastra. Lor nu le pasa.

Am un deosebit respect pentru meseria de doctor, dar pentru doctorul acesta, cel mai mare dispret.

Cu drag,
O mamica ....facuta fericita...e ingerasul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

"Tatiantudor"... zici sa nu stam langa un dr. care nu stie cum ne cheama! :))))
M-ai facut sa rad!
Ce este mai important: sa stie cum te cheama sau sa fie un dr. bun, care cauta sa-si faca meseria asa cum stie el mai bine?!
Si nu cred ca dr. are obligatia sa-ti retina tie rh-ul, cate kg. ai, ce nr. porti la pantof...etc...etc.
La nr. de pacienti care il are de regula un dr., ar fi imposibil de retinut aceste detalii!
Cam atat am avut sa-ti scriu.
Pa pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna dimineata, m-ati speriat! Eu merg tot la dr. Badiu, ce-i drept am fost numai de 2 ori pana acum. Eu nu sper sa-mi tina minte tot istoricul, de aceea merg cu dosarul dupa mine dar macar la nastere sa fie langa mine si sa aiba si grija de mine! Pana in Septembrie mai e cale lunga dar m-ar ajuta daca as mai auzi si alte pareri.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput