DR.BADIU ALEXANDRU
Raspunsuri - Pagina 2

Andra_ spune:
Incep sa cred ca dr. Badiu are o problema cu apreciatul dimensiunii unui bebe... citind cele de mai sus.
Eu am nascut la sfirsitul lui iunie cu el, un bebe de 4.450 kg, dupa ce am incercat o zi sa nasc natural mi-a facut cezariana ptr ca bebe nu cobora deloc. Dar..... nu e doar asta. Am fost la Badiu din luna 3-a, cite o data pe luna + de citeva ori in ultima perioada, de fiecare data am contribuit, chiar daca plateam si onorariul la UMC (500,000 + 200,000 la UMC), iar la nastere i-am dat initial 150 ptr ca eram pregatita ptr nastere naturala, apoi inca 1,5 milioane lei inainte de externare. Problemele insa au existat mereu:
- la fiecare vizita trebuia sa-i spun tot istoricul ptr ca el habar n-avea cine sint si ce vreau, iar la prima vizita dupa nastere a fost la fel; inteleg ca e super-ocupat dar sincer asteptam mai multa consideratie tinind cont de contributie
- mi-a recomandat un antibiotic inainte cu 2-3 saptamini de nastere pe a carui instructiuni am citit clar ca scria ca nu e recomandat gravidelor!
- am fost la control la el cu citeva zile inainte si nu mi-a spus: "vezi femeie ca ai un bebe mare, tu (1.60 m) nu poti naste natural!"
- in ziua cind m-am dus la spital ptr ca depasisem termenul si decisese sa imi provoace nasterea nu a venit la mine decit la 23:00 noaptea: asistentul lui m-a internat, m-a consultat, mi-a facut injecti,mi-a pus perfuzie etc. ptr provocarea nasterii, si, desi nu aveam contractii si nu stiam ce se intimpla n-a venit macar sa vada ce fac si sa ma calmeze (ca aveam nevoie!)
- nu a trecut pe la mine la spital decit in ziua in care m-a externat
CONCLUZIE: eu una imi caut alt doctor pe viitor!
Altfel: e simpatic, tinar, amabil, vorbaret, neserios...

cbobica spune:
Incepusem sa intru la idei: credeam ca sunt eu cam cusurgie, tinand cont ca toate comentariile despre dr Badiu erau pozitive. Multumesc, Andra.
Camelia si bebe Andrei

SIMONABB spune:
Buna
Vi-l recomand cu caldura pe Dl Dr ANCA , tot la Municipal.
Consultatia costa 500.000 lei, are cabinet particular (tel: 2246631)
E foarte rabdator si mai ales vine la spital cind ai nevoie, nu cind poate.
Am nascut cu dinsul acum 7 sapt, prin cezariana si m-am refacut excelent.
SIMONA

Adina spune:
dr badiu este un mare om,din punctul meu de vedere.am fost sub supravegherea lui toata sarcina,am nascut cu el intr-o joi:)) cind era de garda,a fost pentru mine nu numai un medic in care am avut deplina incredere,l-am simtit aproape,deschis,comunicativ.ma ajuta sa imi linistesc toate temerile fara aere de superioritate si sa fiu sigura ca voi avea un bebe sanatos.si asa a si fost.cit despre bani,cu o seara inainte de a naste(cezariana programata in noaptea lui de garda datorita prezentatiei pelviene si a celor 40 de saptamini implinite)cind mi-am exprimat dorinta de a-i multumi,m-a refuzat.eram numai eu cu dumnealui,stiam ca a doua zi dimineata voi naste.asa ca i-am dat "multumirea"dupa ce am nascut.

sorana spune:
Eu nu am nascut cu dr. Badiu. Am fost la o singura consultatie la el, nu mi-a placut, mi-am cautat pe altcineva (si am gasit!!!). Deci - am insistat pt. o programare cat mai tarziu (avea program pana la 8 seara) si mi s-a zis ca nu se poate - la 17.00 maxim. Ok, ne invoim cu greu de la serviciu, ajungem acolo si .... surpriza - COADA mare! Intram in cabinet pe la 18.00. Il da afara pe sotul meu (pt. noi crima de neiertat, sotul meu a fost la toate celelalte consultatii cu mine si a asistat la nastere) - pentru ca el CONSULTA 2 PACIENTE DEODATA!!!!
Iar tarifele sunt total exagerate. La medicul cu care am nascut (si care pierdea cate 1-1 1/2 h cu mine de fiecare data, inclusiv echo) - 200.000 vizita! (la cab particular, cu echo inclusa!!!).
Mie nu mi-a placut deloc - sotul meu a facut spume ca s-a invoit ca sa fie dat afara, deci - "La revedere!".
Dupa mine nu poate fi sub nici o forma comparat cu dr. cu care am nascut eu, super atenta si draguta.
Monica si Sorana

Adina spune:
ma mira foarte tare ce spui,de cite ori am fost la control la dr badiu(la doua cabinete diferite),niciodata nu am asteptat mai mult de 15 minute,conform programarii si DE FIECARE DATA sotii intrau cu sotiile in cabinet daca asa doreau!si niciodata nu m-a consultat cu o alta pacienta.si la alfamed unde mergeam eu de cele mai multe ori plateam consultatia plus ecografia 250 mii lei,cu chitanta data la iesire.niciodata nu i-am platit lui.si in plus mergeam mereu pe la 19-20 seara.

danat spune:
Sorana, esti SIGURA ca nu faci o confuzie de nume?!?!?! Nu te supara, dar eu am fost la zeci de consultatii la dr Badiu si am vazut cum se comporta nu numai cu mine, ci cu toate pacientele care asteapta la el...e foarte deschis, prietenos si acorda multa atentie fiecareia. Intr-adevar nu stai cate o ora in cabinet, pt ca nici nu vad ce ai putea face in atita timp, dar daca iti faci listutza de intrebari el te lamureste cu calm si amanuntit, astfel incat pleci de fiecare data foarte multumita.
danat
http://community.webshots.com/user/danateu

teo1970 spune:
quote:
Originally posted by danat
Sorana, esti SIGURA ca nu faci o confuzie de nume?!?!?! Nu te supara, dar eu am fost la zeci de consultatii la dr Badiu si am vazut cum se comporta nu numai cu mine, ci cu toate pacientele care asteapta la el...e foarte deschis, prietenos si acorda multa atentie fiecareia. Intr-adevar nu stai cate o ora in cabinet, pt ca nici nu vad ce ai putea face in atita timp, dar daca iti faci listutza de intrebari el te lamureste cu calm si amanuntit, astfel incat pleci de fiecare data foarte multumita.
danat
http://community.webshots.com/user/danateu
asa e, cum zic fetele, si danat si adina!
si eu am nascut de 2 ori cu el, l-am recomandat unor persoane apropiate si nimeni nu mi s-a plins vreodata de el!

Buldan Maria spune:
Nu cred draga Sorana ca ai fost la Badiu. In timpul sarcinii cred ca am fost la cel putin 15 consultatii si nu mi s-a intamplat niciodata sa astept mai mult de 10 min.
Este un super om si super dr.
Eu am avut o problema cu fetita mea la nastere,dupa cum am mai scris fetita mea a avut o malformatie de cord si am pierdut-o dupa 3 zile, iar dr Badiu a stat de garda in loc de 24 ore 34 ore si nu pot spune ca i-am platit un onorariu mai mare decat altii.
A fost mult mai aproape de mine si a incercat in permanenta sa ne incurajeze.El s-a ocupat de dr, de analize, de tot.
Mai spun inca o data este un SUPER DOCTOR SI UN SUPER OM.
O singura data l-am asteptat la cabinet vreo 30-40 min,acum de curand pt ca a avut o nastere,dar nici una din paciente nu s-a plans ca intarzie iar 2 dintre ele asteptau a nasca din zi in zi.

doxi spune:
Buna, stie cineva daca dl.dr.Badiu poate fi gasit si la alt cabinet in afara de Centrul Medical Unirea unde este foarte aglomerat? Multumesc anticipat. Sanatate tuturor!