DR.BADIU ALEXANDRU

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Ma scuzati ca ma bag in vorba: da' doctoru' asta nu v-a facut o fisa??? Daca vi se intampla ceva si aveti nevoie de o interventie de urgenta cine ii mai turuie toata poezia si mai ales cand??

Maria - 26+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by tatiantudor

Salut tuturor,
Am vazut ca se tot vorbeste de Dr. Badiu.
Eu sunt poate o femeie pretentioasa, de vreme ce nu mi se pare acest doctor decat unul din Evul Mediu.
L-am ales la recomandarile tuturor mamicilor, si am ramas la el, pentru ca vedeam ca la consultatii are numai gravide. Si mi-am inoculat faptul ca e un bun doctor. Dar a fi doctor nu inseamna sa fii cautat de lume, asta tine de reclama si atat. Ca sa fii doctor trebuie sa te implici, sa iti pese, sa cauti o rezolvare la o solicitare a unei paciente (care pana la urma iti baga banul in buzunar)
Niciodata nu stia: cum ma cheama, cati ani am, daca am mai avut nasteri sau avorturi, ce RH am, ce grupa de sange, etc. Toate aceste detalii i le spuneam ca pe o poezie de fiecare data cand ma duceam la consultatie. Nu mi s-a parut normal, dar de ce sa mint, e vina mea ca am acceptat aceasta situatie si nu am renuntat din timp la el.
Fiind prima nastere i-am solicitat epidurala.Mi-a raspuns: " Sigur, e prima nastere, nu mai suntem in Congo, se face cu epidurala, in cazul tau."
La nastere nici macar nu s-a obosit sa vina. A venit dupa ce a iesit capul copilului si asistentele tipau:"Nu stiu sa o tai. Chemati doctorul." El era in spital , ca doar el m-a internat, numai ca "a avut treaba" A ajuns sa ma taie, dupa care nu a mai venit la mine.
A venit a doua zi, sa-si ia pretul.
Numai ca mie mi se umpluse paharul si in loc sa primeasca ceva, Dl. Badiu a primit o gramada de reclamatii, si scandal in tot spitalul si la clinica Unirea.
Nu i-am dat nici un leu si nu-mi pare rau.
Ca sa se razbune, a inceput sa zica la toata lumea din spital, inclusiv familiei mele :" ca am probleme cu controlul superior"

Nu va recomand sa aflati ce poate fi la gura lui, asa simpatic cum il vedeti, se ascunde o mare scorpie in spatele aparentelor.

Mi-a parut bine ca l-am lovit acolo unde il doare mai tare: la punga.In alta parte n-ar fi simtit nimic. Mentionez ca n-a vrut sa-mi ia banii inainte de nastere , a zis:" asta o rezolvam dupa"

Pot sa ma laud ca am nascut ca in Evul Mediu, fara sa mi se ia tensiunea, fara sa se monitorizeze copilul (noroc ca facusem ecografii multe si stiam ca e OK copilul - cu esarfa in jurul gatului, nu cordon,dar OK)

Dupa ce a vazut ca fac scandal, si ca nu il las sa se apropie de patul meu, mi-a semnat externarea la 36 ore dupa nastere.
Pot sa va spun ca nu mi-a dat nimic, dar nimic, nici un tratament.
M-am dus a doua zi dupa externare la o alta doctorita pentru alefii si Ergomet si tot ce se mai da, cand ai dureri si mai si trebuie sa alaptezi.
Ati trecut toate pe aici si stiti cum e.

Daca nu ma credeti, am martori, care sa confirme tot.
Nu bat campii, doar imi pare rau ca am fost "chioara"
Nu stati lanaga un doctor care nu stie cum va cheama. Stati pe pielea voastra. Lor nu le pasa.

Am un deosebit respect pentru meseria de doctor, dar pentru doctorul acesta, cel mai mare dispret.

Cu drag,
O mamica ....facuta fericita...e ingerasul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

....
si cred ca sughite de cateva zile Badiu si nu stie de ce...

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Salutare tuturor,
Din mesajele scrise de voi, cred ca Andra l-a caracterizat (printre altele)cel mai bine pe Dr. Badiu: neserios.
Sa imi tina minte numele, poate fi considerat neimportant, de aceea m-am dus la el in continuare.Numai ca a fost greseala mea, ca am continuat sa ma duc la consultatii o data la doua saptamani.
Intrebarea este: de ce am aflat asa de tarziu ca exista doctori care imi pot tine minte numele, adica doctori care pot fi si medici si oameni in acelasi timp, care au o fisa si o citesc repede cand intri in cabinet (nu am pretentii sa tina minte toate fisele pacientilor)
Acum am gasit o astfel de doctorita, si cred ca am gasit-o pentru ca am cautat-o cu ochii deschisi.
La Dr. Badiu m-am dus ca "la pomul laudat".
Poate ca l-am prins in toane proaste in ziua aia, si mai ales l-am enervat cand am inceput sa impart reclamatii in stanga si in dreapta, si mai ales atunci cand am decis ca nu merita nici un leu. E normal sa se poarte cum s-a purtat, pana la urma toti ne tragem din maimuta.
Numai ca, daca toate am spune ce ne doare, oricat de mica ar fi acea durere, poate s-ar schimba ceva pe lumea asta.

Fisa pentru paciente, Dr. Badiu nu tine, ma duceam cu dosarul in brate la fiecare consultatie si ii scoteam ultimele analize. El completa intr-un registru tot ce spuneam eu ca pe o poezie si atat.
Dar vreau sa va spun ca exista si doctori care cer fisa pacientului de la clinica inainte ca pacientul sa intre in cabinet. Dr.Badiu e prea ocupat si asaltat sa produca bani din cat mai multe mamici.Nu are timp sa ceara fise.

Nu am nici cea mai mica intentie sa sperii pe nimeni. Fiecare isi conduce viata cum doreste si dupa pricipiile si pretentiile pe care le are.

Eu stiu doar ca ii multumesc numai lui Dumnezeu, ca m-a ajutat sa imi aduc baietelul pe lume sanatos.
Apoi mai am sa-i multumesc unei asistente, care atunci cand a vazut ca imi dau ochii peste cap, mi-a adus o masca de oxigen si a inceput sa-mi toarne apa cu cana pe frunte si pe fata, si pe unde nu mai stiu.
Eram pe masa de nastere, iesea capul copilului, dar doctorul nu venise, si acea singura asistenta si-a dat seama ca aveam nevoie de ceva (eu nu stiam de ce...stiam doar ca nu mai am aer)

Cand a venit doctorul, a tinut copilul care a cazut la el in maini.
Asa ca o sa va rog sa-mi spuneti ce a facut doctorul acesta pentru mine, din punctul vostru de vedere? Poate eu sunt subiectiva ca am fost acolo.

Mi-ar placea sa cred ca am invatat ceva din experienta asta: acum stiu cum sa-mi aleg doctorul, trebuie sa fie "om".

Voi veti invata din experienta voastra.
Sper din tot sufletul sa fie de o mie de ori mai buna.
Dar daca nu va convine ceva, orice, spuneti, macar sa faceti un bine celor care vin dupa voi.

Cu drag,
Liana si Robert

PS: tatiantudor - pt.adresele de e-mail: k.ro sau yahoo.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Draga denis, daca nasti in perioada cand dr Badiu este plecat din Bucuresti, vei naste cu dna dr Grigoriu Corina (varianta feminina a lui Badiu).Ei doi se recomanda si se completeaza unul pe celalalt(fac si garzi impreuna).Eu am fost in situatia inversa si Badiu a stat in sala de nasteri cu mine pana a ajuns doctorita(erau amandoi de garda).Ei sunt un fel de medici-gemeni daca exista asa ceva, si amandoi sunt pregatiti de dr.Anca.Stai linistita!Eu ii cunosc pe toti dar am ales femeia pentru ca mi s-a parut mai apropiata de sufletul meu.
Onorariul cred ca este intre 100 si 200 de euro pentru nastere(mai mult spre 100 la nastere normala si mai spre 200 pentru cezariana).
Nastere usoara!

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru informatii.

Insa, incepe sa mi se faca frica. Nu stiu ce parere sa-mi fac despre Badiu. Foarte buna nu pot....am si eu retineri, pentru ca intr-adevar nu mi se pare ca-si aduce aminte de mine la consultatii (aici poate e si gresala mea, sunt ok si-l vizitez cam rar). Dar prietena mea care a fost o perioada rezidenta lui mi l-a recomanday cu toata increderea, spunandu-mi ca e bun atat ca om cat si profesional..
Acum, citind ce-ati scris voi...nu mai stiu ce sa cred. Probabil totul se reduce la "cum ne-o fi norocul.."
Va pupic si sanatate maxima voua si BB-ilor.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mie mi se pare inacceptabil ca un medic sa nu tina o evidenta a pacientelor, un istoric al afectiunilor lor... iar povestea spusa de tatiantudor nu poate decit sa demonstreze ca este un "robot" (dar ala are memorie, totusi). mi se pare atit de superficial... chiar sa fii nevoita sa ii spui de fiecare data datele tale? dar fisele de ce exista? el de ce este platit? ca sa zimbeasca, sa spuna glume, sa fie vesel? multumesc frumos, atunci inseamna ca si sotul meu este bun sa fie medic ginecolog, mai ales ca ma cunoaste mult mai bine.

vorba cuiva: daca ti se intimpla ceva cu tine, acolo, ce faci? stai cu fisa in chiloti, ca sa fii sigura ca o ai mereu la tine? oare cind va invata lumea in romania ca ARE DREPTURI? oare cind se va satura sa accepte umilinta? dragele mele, voi PLATITI pentru acele consultatii! nu mai pun in calcul si banii de "cadou". AVETI DREPTUL sa pretindeti serviciile pe care le platiti! e anormal ca el sa-si ia si alti bani, pe linga salariul de la angajator, desi nici macar pentru salariul ala nu stie sa fie uman! nu trebuie sa iti stie zodia, dar macar sa citeasca amarita aia de fisa, sa fie pregatit! asa i-as face o reclamatie, daca as constata ca e atit de superficial si numai cu gindul dupa bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Draga Aida,
Ce spui tu, e ideal, asa ar trebui sa se intample, fiecare viitoare mamica sa isi ceara drepturile.
Numai ca poate din obisnuinta, poate din rusine, poate de teama, poate din educatie, am invatat "sa tacem si sa inghitim".

Reclamatie la un spital de stat, degeaba faci. Nu se uita nimeni nici la tine, nici la ce reclami. Te cred "nebuna". Li se pare anormal sa ceri ceva in plus. Chiar doctorul mi-a spus, dupa ce am facut reclamatie la spital ca "am probleme cu controlul superior". Astea sunt conditiile, si gata, altfel nu se poate. Ti se spune ca trebuie sa te obisnuiesti cu aceste conditii de spitalizare si de tratament, pentru ca doctorii sunt foarte ocupati. Si la urma urmei daca eu eram singura care m-am revoltat, de ce le-ar pasa. Singurul lucru pe care il fac, e sa le faca scandal la asistente. Ca sa nu zici ca n-au facut nimic. E ca la mahala. Pentru spitale, suntem o gloata, o multime si atat.

Daca povestesti ce ti s-a intamplat la o clinica particulara (acolo unde ma duceam la consultatie o data la doua saptamani), aici se schimba situatia. Esti bagat in seama, te intreaba ce s-a intamplat, te lasa sa le povesteti, si apoi de fiecare data cand te intorci la clinica te tin minte. De ce? Pentru ca aici e vorba de bani si de clienti. Pentru o clinica particulara suntem clienti si apoi pacienti. Si relatia buna pastrata in timp, se stie ca aduce profit.

Si cu toate astea, as accepta tot ce se intampla, si nu m-ar deranja sa dau spagi la doctori in spitale, dar sa isi faca treaba.
Ce ma revolta e ca, unii doctori (nu toti) au facut din nasterile noastre afaceri profitabile. Pentru unii doctori aceasta meserie a devebit o afacere din care trebuie sa iasa bani. Si nici aici n-ar fi nici o problema. Dar nu fac nimic in plus pentru banii astia pe care ii dam noi, si cateodata nu fac nici ce le impune meseria.

Vreau sa cred ca lupt sa imi pastrez demnitatea si vreau sa cred ca poate odata o sa ajungem sa fim toate respectate ca mame.

V-am pupat
Noapte buna
Liana si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu intentionez sa ii iau apararea, insa, din cate stiu eu, dr Badiu are colaborari la mai multe clinici particulare, in afara de spitalul unde lucreaza.
Unde ar trebui sa fie fisa? Sa care dupa el fisele tuturor pacientelor? Chestia cu tinutul minte...hai sa fim seriosi; cand ai sute de paciente...Sa refuze paciente din cauza asta? Pana una-alta, nu cred ca a avut cineva din paciente de suferit (medical) din cauza asta!
Si eventual, la nastere, ce sa faca? Sa traga o fuga la clinica sa ia fisa si apoi sa alerge la spital sa asiste?!
Eu ce am auzit despre el este ca intr-adevar, este foarte bun profesional, ceea ce e cel mai important, zic eu.
Intr-adevar, dr mea este ALTFEL; chiar tine minte multe probleme pe care le-am avut pe parcursul sarcinii, chiar am o fisa la una din clinicile unde lucreaza (desi controale am facut si la spital - asta nu inseamna ca am pretentia sa actualizeze fisa de la clinica cu controlul de la spital!!!). Dar chiar daca nu ar fi fost asa, nu stiu daca ar fi un motiv de nemultumire, intrucat este un om deosebit si foarte sufletist si nu as schimba-o pentru nimic in lume.

Adina+BB38W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buldan Maria spune:

Draga TatianTudor sunt pacienta a dr Badiu de 2 ani iar anul trecut am nascut cu el,chiar ieri s-a implinit un an.Dupa cum am mai scris fetita mea a trait doar 3 zile din cauza unei malformatii de cord si cu toate astea nu am ce sa-i reprosez dr. Badiu. S-a comportat mai mult decat omeneste,pot spune ca datorita lui am reusit sa supravietuiesc 3 zile de chin in spital.A stat in sp. alaturi de noi multe ore peste garda si el s-a ocupat de tot chiar daca nu mai era teritoriul lui ci al celor de la neo-nato.
Cred ca in primul rand tu nu ai stiut sa te comporti cu el.
Ai asteptat prea multe crezand ca este un supraom dar nu ai stiut sa colaborezi cu el.
In relatia pacient-dr trebuie sa depui si tu un pic de efort nu sa astepti totul pe tava.
Cat despre fisa? Mi e pare o aberatie. Mare lucru sa raspunzi la cateva intrebari. Si, sa presupunem ca iti facea o fisa de gravida si din cauza emotiilor o uitai acasa sau crezi ca cei care te interneaza iti citesc vreo fisa?
Asa ca , cred ca ar trebui sa te mai gandesti inainte sa scrii atatea despre un dr

Mergi la inceput