Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
joana2672001 spune:
Cuchi , pompa nu stiu cat este insa este la acelasi pret ca pe net . Adica nu au redus nici macar un leut. Vezi la Sensiblu , iti faci card pt mamici, si ai reducere 12% si in mod sigur iesi mai ieftin:D E pontul de la Ionel:D.
Pupici
Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +
AMR +6 Saptamani
joana2672001 spune:
Dragelor, eu merg la IKEA acum, sa iau ultimele lucruri si sa duc inapoi o gramada de chetii inutile pe care le am luat:)).
Vreau sa va spun ca astazi am fost atat de emotiva, si mi am dat seama ca mai avem putin si ne tinem comorile in brate. M am cam speriat...insa parca m a lovit realitatea nu stiu cum sa va spun:)
Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +
AMR +6 Saptamani
mirela77a spune:
ziua buna,
cum ma asteptam, ieri am ajuns la 00.10 acasa, de fapt azi
din pacate nu am reusit sa ajung la intalnire, pentru ca dupa ce am iesit de la dr a trebuit sa merg cu sotul la un alt service, ca la primul nu avea timp de noi, iar astazi, cam intr-o ora, trebuie sa plecam la craiova
am stat in service vreo 4 ore, de mi s-a urat si masina inca nu e bine, dar e ok pentru un drum asa scurt. insa marti, cand ne intoarcem trebuie sa o duc iar in service sa o puna mai bine la punct
la doctor a fost o vizita scurta si fara prea multe indicatii
mi-a facut controlul s-a uitat pe analize si mi-a zis ca ar fi preferat sa fiu hetero nu homozigota, dar asta e. mi-a zis ca trebuie sa merg neaparat la fundeni sa ii arat rezultatele si dr uscatescu ca sa imi dea un tratament, cat mai curand posibil. iar din mai avem liber la incercari de a planta samburei.
acum va pupicesc si fug, pana marti, nu cred ca o sa mai am cum sa va scriu, pentru ca sunt in deplasare, avem laptop-ul cu noi, dar cand am venit de la vs, ne-a trebuit net pe masina si apoi am ratacit modem-ul, o fi cazut pe undeva cand am facut popas...
un weekend minunat
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
alina_gabi spune:
Neata fetelor,
Noi astazi ne-am trezit mai tarziu. De-abia acum am terminat de baut capucino care nu se compara cu cafeaua cu cofeina de dinainte de sarcina.
Alma, ma bucur tare pt vestile bune. Foarte tare clinica unde mergi tu. Pe mine ma termina de bani. Desi am un card clasic la Medlife, nu ma ajuta cu mare lucru.
Ma duc sa calc in continuare pt bebe ce mi-a ramas de ieri ca acum ne miscam in reluare si facem totul esalonat.
Alina cu bebelusa 32+
virgiL spune:
ALMA,IONELU,primesc ZEN de la oricine!Multumesc si va pup tare si pe voi, si pe comorile din burtici!.N-am eu nici o treaba cu statul la orizontala...dr.m-a incurajat mereu sa fiu activa,dar fara a face eforturi deosebite.Campioana noastra la stat la pat e ELLY,care chiar nu stiu cum rezista!Ii trimit si ei un gand de ZEN.
ALINA_GABI, eu n-am mai calcat nik ieri....poate ma invrednicesc azi!
IOANA te inteleg perfect cu emotiile...eu am inceput sa visez cezariana,noaptea.....Chiar ceva frica in sufletul meu...Doamne si eu nu-s deloc asa....am avut vo 2 interventii chirurgicale la viata mea,si n-am avut nici un stres...da acu ma incearca niste chestii....Am imbatranit...
MIRELLA,spor la treaba!Si spor la plantat samburei!...Vezi ca tre sa se intample ceva bun si pt tine in mai-iunie,daca tot esti la odiseea minunilor de mai -iunie?Ia-ti tratam cat mai curand si da-i drumu la treaba cu maximum de relaxare.
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana
2liniute spune:
off is asa dormita, desi azi dim m-am trezit sa ajung la intalnire dar fiind inca obosita am adormit la loc , bine ca au contribuit si mineralele, mie de la farmacie mi-a spus ca sa pap doar dupa jumatate de ora dupa ce iau tardyferon, iar elevitul imi provoaca greata mereu... asa ca stand in pat sa astept 30 de minute am adormit...
din cate am citit si fetele care au fost ieri la plimbare au obosit si am inteles ca nu a mai fost nici o intalnire azi...
poate ne vedem mai multe cu o alta ocazie
eu am fost ieri la targ dar nu stiam ca o sa intrati si la cumparaturi si de aceea am ales sa fac cumparaturile mai intaii si apoi sa ma vad si cu voi fara sa stresez cu nerabdarea mea de a merge la shopping
de asta ieri dim la 10 si ceva eram deja la targ dar se facuse si 3 si eu tot nu terminasem de luat tot de pe lista heheh
ma bucur ca v-ati distrat si data viitoare vin eu cu aparatul foto sa va fac poze :)
Anca 28+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
Mirina5 spune:
buna, burtici!
Nu am apucat sa citesc ce-ati scris, am fost ff ocupata zilele astea.. am intrat doar sa raportez 2 lucruri: Azi avem 34 de saptamani si al doilea lucru e faptul ca azi am avut orasul si l-am luat , deci acum ma laud cu un carnet complet
pupici
Irina 33+ cu Kinder surprise
AMR 7 saptamani!!
2liniute spune:
am vazut ca s-a intrebat de pompa pentru san, am cumparat eu pe langa alte produse, scriu aici preturile:
pompa san manuala avent 192 ron (eu gasisem pe net cel mai ieftin la 216)
termometru pentru baie si camera avent 109 ron (pe net l-am gasit la 171)
set termometre suzeta si pentru fundulet cu cap flexibil + o suzeta identica ca sa se obijnueasca bebe si sa nu o refuze pe cea cu termometru, setul tot de la avent 145 ron(pe net gasisem la 227)
set recipiente pentru stocarea laptelui, sunt niste pahare cu capac care se pot pune si la congelator, tot de la avent 34 ron ( pe net era la 68)
biberon 125 ml avent 24 ron ( pe net 30)
biberon 260 ml avent 27 ron ( pe net 31)
si sterilizator pentru cuptorul cu microunde avent 104 ron ( pe net era 126)
(tetinele de la biberoane, popmpa, set stocare lapte si de la suzete sunt din silicon)
eu sunt foarte multumita de ce am cumparat de la avent, am cheltuit 635 ron si am economisit 234 ron fata de preturile de pe net, in farmacii nu stiu cat costa, nu am intrebat
si am mai cumparat si niste comprese pentru sani raniti tot de la standul avent la pretul de 32 ron, spunea vanzatoarea ca sunt foarte bune si ca nu-s toxice pentru bebe si nici nu-i nevoie sa ma spal dupa ce le folosesc, pot direct sa-i dau san la bebelus
cam atata cu aventul
Anca 28+ cu
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/
blanca000 spune:
Ioana :))) esti haioasa..stati sa vezi cand te loveste cu adevarat realitatea prin mai asa....ce te stresezi de acum? vezi la momentul acela cum sa reactionezi..eu zic cu calm si cap pe umeri..
Mirina felicitari pentru carnet.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Anca dar ai cumparat nu gluma, esti sigura ca le folosesti pe toate ? Ai cheltuit destul..
Norocul meu ca mai am de data trecuta si mai cumpar daca va fi cazul pe moment.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo