Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Fetelor, m-am simtit tare bine, v-am simtit ca si cum ne cunosteam de ceva ani. Sper sa repetam curand experienta, chiar si in numar mai mare. Pacat ca am uitat de poze...
Apropo, pe la 18.00 m-am intors la targ cu al meu consort (chiar m-a socat dorinta lui de a veni la targ) si am cumparat si noi salteluta.
Acum, cred ca de la cat am umblat azi, am niste contractii, cam dureroase. Am luat nospa de acum 3 ore si nu vad nici un efect :(
Sper sa pot dormi, ca ma simt epuizata.

Va pup si sa aveti somn lin

Deea 28+ cu bursucelul lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

A luat cineva pompa de san Avent de la targ azi? Sau ati vazut sa fie la un pret mai bun?

Pentru mine e cam greu sa ajung la targ, trebuie sa-mi schimb programul, si nu stiu daca merita efortul.

Mersi

Corina 30+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Subscriu si eu la cele spuse de fete mai sus. M-am simtit super cu voi si mi-a fost tare drag sa ne vedem. Nu ma gandeam ca o sa stam chiar asa mult insa a fost atat de placut incat am savurat fiecare clipa. Daca ar fi dupa mine m-as vedea mereu cu voi.

Chiar ma gandeam cum v-ati simtit dupa, mai ales cu contractiile. Imi pare rau ca Deea a avut iar contractii. Eu nu imi dau seama de ele, oi fi avut si eu si le-am ignorat cum fac de obicei. Ma asteptam ca dupa atata stat in picioare sa ma doara iar soldurile noaptea, insa am dormit cu pernuta si nu m-a durut absolut nimic. In schimb am niste picioare umflate, zici ca-s elefant.

Azi trebuie sa recuperez ce n-am facut ieri, de-asta m-am trezit mai devreme si in 10 minute plec ca am foarte mult de alergat. O sa ajung acasa abia pe la 9 seara.

PS Cuchi erau pompe Avent dar nu m-am uitat la ele. Nici nu stiu cat costa in magazine.

Andreea, 27+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Deci v-ati intalnit hm? si fara poze????..nasol nasol..musai o intalnire cu poze si la care sa vin si eu dar nu pot nene in timpul saptamanii..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATZA,mai da nu da nimeni o cafea???hai ca va dau eu...
Cred v-a amortit plimbarea de ieri....Mie cu toata odihna de ieri,aseara mi-a fost asa de rau...ameteli,greata....iar tratam contractiilor ma face sa ma simt parca-s drogata...offff.Imi pleaca si ginecoloaga din oras de pe 28 martie pan pe 1 aprilie...fix pana atunci mai iau si tratam asta care ma termina,apoi,...Dumnezeu cu mila...Is ca o carpa si nu-s buna de nik....Imi pare rau ca va stric iar ZEN-ul....
Hai,o zi insorita si cu spor!
va pup!

Virginia 32+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Buna dimineata, burtici! Noi acum cateva minute am facut ochi, am dormit neintoarse dupa ziua plina si frumoasa de ieri

VirgiL, ai grija de tine si incearca sa gandesti pozitiv. Totul o sa fie bine... ZEN, da?

Azi mai avem niste drumuri de facut, asa ca abia pe seara o sa ne mai vedem pe aici... va pup cu drag si sa aveti o zi faina

Ioana 32+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Uff, ce rau imi pare ca nu am putut veni si eu la intalneala . Sper sa mai fie ocazii si sa va cunosc si personal, macar pe cele din Bucuresti.

Cuchilici, eu merg azi la targ si daca neuronul gravid nu uita, ma uit si de pret de pompa. Eu am primit de la cumnata mea tot o pompa Avent electronica, din aceea pe care o poti folosi si ca pompa manuala si ii poti regla si puterea de pompare. Nu stiu ce mi-as fi cumparat daca nu o primeam pe asta, dar aseara am studiat instructiunile si pare super ok. Nu stiu de care vrei tu sa-ti iei. Daca nu intri in timp util, o sa ma uit la pret pentru o anumita pompa si vezi si tu daca aceeasi pompa e mai ieftina/scumpa acolo de unde vrei sa o cumperi. Presupun ca diferentele de pret ar ramane constante (in procente), indiferent de model.

Ieri am fost la spital pentru dexametazona. Dr. mea e plecata acum, dar lasese instructiuni si totul a mers foarte bine. Doar ca a durat mult mai mult decat ma asteptam. Eu credeam ca ma duc sa fac doar o injectie, dar deja vorbise cu dr. care-mi facuse morfo sa se mai uite odata si la bride. Cum dr. respectiva nu era in spital cand am ajuns eu, mi-a facut eco o alta dr., cea in grija careia ma lasese de fapt. Tocmai cand terminam prima ecografie, o suna dr. de la morfo ca vrea si ea sa ma vada, sa vada evolutia. Asa ca ieri am facut, pe langa dexa, 2 ecografii si mi s-au luat si probe de sange, urina si secretii. Toata lumea a fost amabila cu mine, au fost servicii all inclusive, ce sa mai . Parca m-am mai linistit si cu spitalul.
Ah, si nu am dat niciun ban (imi uitasem banii la sot, care nu a avut voie sa intre cu mine). De fapt, daca stau sa ma gandesc, de la inceputul sarcinii si pana acum, singura persoana din sistemul medical care s-a purtat urat cu mine a fost asistenta de la laboratorul Graal (privat!) din cadrul spitalului Cantacuzino. Ma dusesem acolo pentru testul de toleranta la glucoza. Noroc ca m-am dus alaturi, la camera de garda, si toata lumea a fost foarte saritoare (din nou, nu am dat niciun ban, de data asta din lipsa de tupeu si "exercitiu")

Ecografiile au iesit bine amandoua, au fost masurate si gagicile, am primit si poze pentru acasa. De data asta, dr. Petrache (cea cu morfo) a fost mult mai optimista si mi-a confirmat ce-mi zisese si dr. Rahimian. Probabil ca la cele 700-800 de grame ale ei, pitica mea a facut curatenie in camera ei, n-a asteptat sa-i sugrume brida aia cordonul ombilical.

Fetele cresc bine, sunt cat trebuie de lungi pentru varsta lor, dar un pic in urma cu greutatea. Oricum, gemenii de obicei ies mai micuti fiindca nu au atata loc de umplut. Important e sa li se devolte lor toate organele cum trebuie, ca recuperam in greutate dupa iesire.

Stiu ca e controversata treaba cu ecografiile si efectul lor asupra copilului. Singura ecografie la care am fost de capul meu a fost cea la dr. Rahimian, cand eram foarte panicati. Sper sa nu iasa mai agitate din cauza asta si nici sa nu le creasca cucul mai mare, cum ziceau fetele de pe aici, din cauza dexametazonei . Nu prea imi place ideea de a le supune la tratamente inutile, indiferent daca vorbim de investigatii sau medicamente.

Alma 27+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

VirgiL, niste ZEN de la mine iei? Sau il clonezi pe Zen?
Trebuie sa fie greu cu atatea buline. Incep si eu acum un tratament de 5 zile cu Indometacin, si tot mi se pare mult, dar cand ma gandesc prin ce treci tu sau fetele consemnate la orizontala, imi dau seama ca sunt o norocoasa. Cred ca te termina si psihic si fizic sa iei atatea.

Mergi la inceput

Vai, ce porc sunt! Am uitat sa va multumesc pentru toate gandurile bune. Dam vina pe emotii si pe neuronul gravid ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Alma daca ai putea tu sa te uiti, mi-ai face un mare bine. Eu caut pompa manuala de la Avent.

Mersi mult!

Corina 30+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput