Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bun venit, Delia! Nu e panza de paianjen pentru elefanti casuta asta, asa ca mai incape inca o burtica!
Virgi, am dormit de la 22.30 pana la 6.15. Mersi pt coctailul diazepam+lapte, bine ca nu era vreo ametitura de mojito sau gin cu diazepamul ala. Ce fain ca te apuci de calcat hainute! Abia astept sa fac si eu treaba asta, dar mi-o rezerv dupa ce termin de aranjat totul prin casa, asa ca pe-o bucatica de ciocolata buna. Azi am cam frecat menta. Am fost pana la Bacau, apoi m-am intalnit cu sefa mea, am baut un ceai, apoi pe la mama la serviciu, am umblat creanga. Noroc ca mi s-a facut foame de-am venit pe-acasa si tre sa vina de-acum si fecioru' de la scoala.
Asparagus, ma bucur foarte mult ca ne-ai mai spus cate un pic despre tine, imi era dor. Chiar si ieri m-am gandit la tine, dar n-am mai intrebat nimic, daca am vazut ca fetele nu stiu nimic despre tine. 110 cm? Wow, chiar ca e mult fata de mine, eu aveam la ultima masuratoare 96 cm. Am 1,63 m inaltime.
Enona, foarte nepoliticosi colegii de plimbat cu metroul...

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Vai mama,ce bine-i acasa...am dormit vo 2 ceasuri....abia acu le invidiez pe fetele care stau acasa de la inceputul sarcinii...sa ai timp de casa,de tine,de odihna,de familie,de catel...
ANITTA,ma bucur ca te-ai odihnit,eu una intru in depresie daca nu dorm doua nopti la rand...si cand te gandesti ca sunt oameni care lucreaza schimbul 3 frecvent...!
ALINA_GABI,tu stateai cumintzica in pat,cum sa calci?
M-ati facut curioasa si m-am masurat si eu...am 97cm de burtik azi,la 170 inaltime si aproape 33 de sapt.

Virginia 32+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, asa-i ca-i bine?
Vezi ca pe mine asistenta ma masoara nu la talie, unde sunt mai supla cica, ci mai jos, mai pe solduri. Oricum tu esti o supla si-o finuta si-o delicata.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello !

Ce liniste pe aici...se vede ca fluturasii si floricelele sunt la plimbare

Ce-as fi mers si eu azi, dar nu ma lasa astia cu jobul lor deloc. Sper sa ma lase si pe mine sa intru in prenatal de pe 22.04.2012 sper.. O sa mergem si noi duminica dimineata la targul baby expo, daca om mai gasi ceva pe acolo ca mai avem de cumparat, iar weekendul urmator ramanem in Bucuresti si ne apucam de spalat, frecat, curatat, dezinfectat si pregatit hainele de bebe, calcate si spalate plus reorganizari.

Maine merg iarasi la analize urina, urocultura si Torch sa vedem cum stam cu virusul herpetic
Macar streptocul B nu a mai iesit la ultimele teste, dar tot cezariana cred ca ma paste. Nu prea vreau sa risc cu virusul herpetic..nu stiu.

Si cum ma laudam in postul trecut ca n-am dureri ca nu stiu ce, cand ne-am intors acasa in Bucuresti au reaparut durerile de solduri care ma trezesc noaptea din somn. Tind sa cred ca e de la pat, pentru ca la Ploiesti n-am avut. Ori o fi salteaua prea tare aici la Bucuresti, ori imi face mie prea mult bine aerul poluat de Ploiesti de acasa de nu ma dureau deloc... Imi lipseste mult dormitul pe burta.

Vroiam sa va intreb ceva dar am uitat.

Ehhh ce bine ca a venit primavara, ma surprinde in fiecare an cu frumusetea ei.

O zi buna in continuare va doresc!

Corina 30+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, nu am mai intrat pentru ca am fost cu Amana bolnava si nu mi-a ars de nimic. Fetele care intra pe FB stiu despre ce a fost vorba...
Intrasem la un moment dat si citisem de cineva care are virusul de hepatita B, imi spuneti cine era? Ca sa nu mai citesc in urma...Pentru ca stiu exact ce si cum, varamea are asa ceva si a nascut de 2 ori, stie exact ce trebuie facut.
Va pupic!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ah de abia astept sa intru si eu in concediu! De luni si eu in prenatal!!! Si sa ma vedeti si pe mine atunci la raportul zilnic!
Fetele care au fost la targ chiar si celelalte erau si banci pentru recoltarea si stocarea celulelor stem? Voi recoltati? Cu cine? Tot studiez pe net si parca vad ca imi vine sorocul si eu is in plop!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Andra, Alina avea problma asta.
Speram ca Amana sa se simta mai bine

Miha, celule stem zici??? Era plin, deci nici nu stiam ca sunt atat de multe companii care ofera acest serviciu. Multe rau, cel putin 10 companii. Eu nu recoltez, nu vreau sa intru in polemici, pur si simplu din tot ce am citit si documentat la concluia asta am ajuns.

La intalnire a fost foarte fain. Am fost eu, Ionelu, Aever, Deea si Anxy. Chiar a fost o intalnire faina si am vb parca ne cunosteam de o viata, fara inhibitii si liber. Eu m am simtit tare bine si chiar sper sa ne revedem soon:)

Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +

AMR +6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ioana, super ca v-ati vazut :) Poate data viitoare ne vedem toate, poate si cu bebelusii
Amana are o stare subfebrila si ii curge nasul ca la robinet, dar e mult mai bine. Speram sa fi trecut greul.
Alina, da-mi un PM si-ti dau adresa de mail a varamii, iti zice exact ce trebuie sa faci pentru vaccin (din ce mi-a zis iti trebuie o foaie de la min. sanatatii cu care mergi la nustiu ce farmacie....). Stiu ca si ea la prima sarcina era disperata pentru ca nu stia incotro sa o apuce, te va ajuta mult sa vorbesti cu cineva care are aceeasi "problema".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Ioana, super ca v-ati vazut :) Poate data viitoare ne vedem toate, poate si cu bebelusii
Amana are o stare subfebrila si ii curge nasul ca la robinet, dar e mult mai bine. Speram sa fi trecut greul.
Alina, da-mi un PM si-ti dau adresa de mail a varamii, iti zice exact ce trebuie sa faci pentru vaccin (din ce mi-a zis iti trebuie o foaie de la min. sanatatii cu care mergi la nustiu ce farmacie....). Stiu ca si ea la prima sarcina era disperata pentru ca nu stia incotro sa o apuce, te va ajuta mult sa vorbesti cu cineva care are aceeasi "problema".

Mersi mult Andra .A
Ti-am trimis PM. Asa este. Si eu sunt tare ingrijorata. Astazi am fost la ginecoloaga mea si m-a mai linistit. A mai avut paciente cu aceasta problema si in final cu masurile de precautie necesare bebelul a fost OK. A zis ca se intereseaza si ea la neonatolog sa vedem cum procedam.

Alina cu bebelusa 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Abia acum m-am linistit si eu... a fost tare fain la intalnire, vorba Ioanei, parca ne stiam de-o viata. Am batut expozitia in lung si in lat, de 2 ori chiar , am stat la aer pe terasa la Daimon si am barfit... a fost ziua perfecta. Chiar sper sa ne mai vedem si cu alte ocazii, pana vin bebeii si dupa
Ne-am luat cu diverse si n-am apucat sa facem poze

Va pup cu drag!

Ioana 32+ cu Bianca Maria

Mergi la inceput