Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
ionelu spune:
Buna dimineata, burtici! Sa aveti o zi frumoasa! Si sa ne vedem cu bine la Baby Expo
delialazar, bine ai venit, bineinteles ca te primim. Poate ne spui mai multe despre tine: UM, DPN, ce bebe ai, unde vei naste, cu cine, natural sau cezariana... sa iti updatezi si semnatura
Ioana 32+ cu Bianca Maria
joana2672001 spune:
Delia , normal ca te primim, spune ne cate ceva despre tine dar in 10 mesaje asa ca sa nu mai fi moderata:D .
Va pup dragelor, este o zi tare faina si astazi si ma pregastec pt shopping si petrecere cu feteleeee
Ioana, mamica lui Cristian 33 saptamani +
AMR +6 Saptamani
alina_gabi spune:
Neata burtici
Eu tot burtica consider ca am (mai mare sunt eu decat burtica)
Distractie placuta fetelor care merg la baby expo. Sa ne puneti poze de la intalnire si sa ne spuneti ce ati cumparat.OF, ce as mai fi mers si eu! Dar stau in pat cumintica.
Alina cu bebelusa 31+
albinuta83 spune:
neata!
sa va simtiti bine la intalneala si sa puneti poze sa vedem si noi burticile radioase!
alina_gabi
30+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
alina04and spune:
Neata burticilor,
Astazi am fost foarte puturoasa pentru ca aseara am avut niste dureri cumplite de burta (cred ca din cauza alimentatiei) si de spate (ieri am mers mult pe jos si am fost nevoita sa stau si mult pe scaun). Oricum de azi sunt cumintica pentru ca m-am cam speriat.
Virginia multumesc pentru raspuns.
Mirela te asteptam cu vesti bune de la doctor oricat de tarziu.
Delialazar - bine ai venit in casuta noastra !!
[28+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
asparagus spune:
Fetelor, intru scurt doar sa va spun ca mai exist, sunt per ansamblu ok, rupta de oboseala, insa de sapt. viitoare joi intru in prenatal, si atunci sa te tii, va scriu in fiecare zi. Promit..
Anitta, merci mult ca ai intrebat de mine. De citit mai citesc, dar de scris nu mai am energie deloc. Plec dimineata la 7 si vin seara la 8...
Sarcina e super ok, Bianca creste bine, fara probleme, n-am luat decat 9 kg pana acum, sunt super happy. Am multe arsuri si vomit zilnic ca la inceputul sarcinii, dar cu astea m-am obisnuit deja. Colul e lung, 3,7cm si inchis...Burta e imensa, de-abia mai merg prin trenuri, metrouri, busuri, etc. La ultima masuratoare aveam 110cm, si eu nu am decat 1,57cm inaltime.
Va pup pe toate si revin, promit solemn...
PS: Diana, ma bucur enorm pentru voi ca s-a normalizat situatia cu Mirciulica!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 32+Bianca
www.foto-la.de/Lucas/" target="_blank">POZE LUCAS
POZE BIANCA
enona3006 spune:
Buna dimineata
Dau si eu o cafeluta cu mult lapte (de obicei beau cacao cu lapte, dar azi m-a tentat cafeluta).
Azi ma simt plina de energie: am visat numai chestii de serviciu peste noapte asa ca mi-a mai crescut adrenalina Si ca sa incep ziua bine, dupa plimbarea zilnica cu catelul, m-am apucat sa fac curatenie prin casa , inainte de plecarea la serviciu. Bineinteles ca prin metrou ma apucasera durerile de spate si toata lumea se facea ca doarme in scaun, asa ca mi-am petrecut cele 6 statii in picioare
Distractie placuta fetelor la marea intalnire, eu nu pot sa ajung, dar ma inscriu la o intalnire de weekend.
Cu bebe de 33+ in burtica
ella81it spune:
Buna ziua si de la noi!
Distractie frumoasa fetelor care merg azi la baby expoasteptam poze cu toate burticile.
DELIA bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Mai fetelor voi va plangeti de insomnii si eu ma plang ca dorm prea bine ,adica nu ma mai doare nimic nici spate nici buta cand ma intorc ,nimik,o fi normal
La 22 pic lata zici ca am muncit toata ziua
ASPARAGUS aceleasi masuri le am si eu ,doar ca eu am pus 18kg
Ma duc sa fac niste piept d epui la gratar cu salata ca unt la dieta
O zi frumoasa va doresc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
virgiL spune:
Hello,fetelor!O zi frumoasa sper sa aveti!
DELIA,bine ai venit!Asteptam detalii
MIRELLA,te asteptam oricand ,dar cu vesti minunate!
IOANA ASPARAGUS,,ne bucuram ca sunteti bine!Si eu tot saptamana viitoare sper sa intru in concediu....Pune poze cu burtik sa vedem si noi cu ce te lauzi.Lucas cum e?
ELLA,ce bine de tine ca poti dormi...!Macar tu esti ZEN!
ENONA,chiar in halul asta?6 statii in picioare si nici macar un binevoitor????Si ia-o si tu mai usurel,parca esti ANITA,treaba si acasa ,si la serviciu?
ANITTA,ai dormit as noapte?azi ce mai deretici?
Eu am lucrat azi doar vreo 4 ore dimineata si am venit acasa hotarata sa calc hainutze de bebe!
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana
alina_gabi spune:
Virgi, si eu tot calcat hainute de bebelusa am astazi in plan .
Spor la treaba.
Alina cu bebelusa 32+