Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
alina04and spune:
Alina_gabi, ionelu, anitta_o – va multumesc pentru raspunsuri. Asa o sa fac o sa merg direct la med de familie ca imi este si mult mai simplu sa nu mai stau pe drumuri. Pentru diazepamul ala nu am reteta verde ca zicea ca e de 2 mg (adica foarte slab) si ca merge si pe reteta din asta normala. Oricum azi am cautat la mai multe farmacii si toate farmacistele se uitau la mine ca la o criminala cand vedeau ca eu sunt cu burta la gura si ca vreau diazepam. Una dintre farmaciste s-a apucat sa-mi citeasca dintr-o carte cum ca diazepamul este interzis in sarcina. Eu nu cred ca med. ginecolog imi prescria asa ceva daca ar fi fost interzis.
[28+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
Anitta_O spune:
Alina, nu e contraindicat. Dar nu ti se elibereaza la nici o farmacie fara reteta verde, indiferent de dozaj. Daca citesti prospectul o sa vezi ca e indicat in sarcina in cazul hiperoniei uterine. Doar la precautii scrie: prudenta in sarcina si alaptare. Mergi dupa reteta verde la dr de familie. Daca nu gasesti de 2 mg, cumperi de 10 mg si o rupi in 4, iei un sfert. Din cate imi amintesc si Virgi ia cate un sfert de tableta.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+
virgiL spune:
Seara buna fetelor!Ne-am intors si noi de la lucru....rupti,dar bine!Vad ca ati avut ceva activitate azi...
BLANCA,si la mine e pelvin bebe si cam asa va ramane(e cam putin lichid si nu are conditii de intoarcere...si drept sa zic nici nu ma stresez pe tema asta,ca oricum ma pastea cezariana).Sa-ti creasca mare bebelina,in continuare!La fel si tie ALINA!
ELENA, si atentie cu raceala!
ALMA,ma bucur ca reusesti sa-ti gasesti Zen-ul dincolo de greutatile inerente ale sarcinii!.Si eu am facut tot 24 mg de dexa,impartit in 4 doze,la fiecare 12 ore.
MIRELLA,ne straduim cu zen-ul....!M-ai facut sa rad cu barza ta chioara!
ANITTA,mai fa si tu cate o inhalatie,ceva pana ajungi la medic....daca tot zici ca te-ai mai potolit.O fi tuse alergica,o fi cardiaca,o fi doar raceala,o fi limitat spatiul plamanilor prin cresterea sarcinii....O fi reflux esofagian care irita tesuturile pe acolo?Intotdeauna mi-e greu sa fiu obiectiva cand e vorba de mine sau de propria familie.Lichidul amniotic e usor sub medie ,nu sub limita inferioara...deci nu-i chiar asa de grav....da o sa tin cont de sfatul cu
DEEA,eco de trim 3 se face itre 32-34 sapt.Pupam fotbalistul cu ochi albastri!
ONUTZA,MAMITA
ALINA,iubita,eu am Diazepam de 10 mg,luat cu reteta de la ginecolog,iar seara ,doar cand nu mai pot de oboseala iau cate un sfert de pastila.(si are si rolul de a potoli contractiile).
Si nu a fost formular special de reteta,era doar reteta parafata de ginecolog....bine ca arata ca un cearsaf,asta e alta poveste....si-o fi dat seama farmacista ca pe langa nospa,arefam,supozitoare,femibion,magneziu,nu cumpar diazepamul ca sa-l beau cu vodka...
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana
elena_gd spune:
Buna seara!
Fetelor a inceput sa se contureze pe burtica linia neagra; o fi bine, o fi rau?! Bebs al meu se intinde de zor in burta, nu da suturi. Cu glicemia stau bine...eu cred ca mai mult m-au speriat si ma chinuie degeaba sa tot masor zilnic, dar cum e obligatoriu.
Sunt intr-o perioada ZEN a sarcinii, sper sa o tin tot asa!
Am reusit sa pun burtica si pe picasa.
Elena 28+ cu Bebster
Anitta_O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Fetelor a inceput sa se contureze pe burtica linia neagra; o fi bine, o fi rau?! |
In rest, e foarte fain ca ai reusit sa reduci glicemia doar din regim.
Virgi, deci ce dai de baut? Ca eu am insomnii grozave, poate daca ma imbat reusesc si eu sa dorm mai bine. Ma si imaginez adormita cu gura cascata, cu respiratia din care nu poti detecta daca a fost vorba de un litru de vin sau de vodka.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 28+
virgiL spune:
Mai ANITTO,mai...te credeam fomeie serioasa...parca te si vad cu balele curgandu-ti din gura,sforaind si jumate cazuta din pat...eventual cu pisica lingandu-te la nas
Pai ce sa-ti dau de beut?N-auzi?Diazepam cu lapte si miere...Doamne va mai aduceti aminte ,parca eram nebune cu berea si rose-urile mai pe la jumatea sarcinii???
Virginia 32+ cu ,mami de Ioana
mirela77a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O ... Si mereu imi dau seama ce probleme au ceilalti, dar niciodata ce problema am eu. Nu vi se intampla si voua? Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 27+ |
nu degeaba se spune ca cizmarul nu are cizme, croitorul haine etc. la fel si la tine, esti in domeniu si esti ultima persoana la care te gandesti, sau de care ai timp
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
mirela77a spune:
Virgi, Anitta, abia astept sa vad ce imi spune maine doctorita
O sa ajung seara tarziu acasa
Azi am avut aventuri prin capitala, am probleme la masina, asa inainte de drum... bine, ea saraca, plange din ianuarie, dar eu nu am mai mutat-o de pe loc, pe perioada cu zapezile, insa acum, am tot iesit, de vreo 3 saptamani si si-a dat duhul
azi mi se ridica temp apei la peste 100, ajungea la rosu si haraia, de parca era un mos ce isi trage ultima suflare
am rezolvat ce aveam de rezolvat si am plecat spre casa, iar in drum am luat niste lichid, i-am dat sa bea si pana acasa (vreo 8 km)s-a scapat pe drum, de a ramas cu vezica goala
maine ma duc sa o las la nenea doctorul, pe urma ma duc la medic, incerc sa ma vad cu fetele, posibil ca dupa sa mai am o intrevedere, dupa care, pe la 19 ajung inapoi la service
acolo o sa avem si o prezentare cu afacerea noastra si cred ca ajung dupa 22-23 acasa
sper sa se si rezolve maine, sa nu fie mai de durata si sa plec pana la urma cu trenul in Banie, ca la asta nu putem renunta
daca mai am grai si putere intru sa va dau raportul, daca nu o sa sun maine pe careva si ii spun ce s-a intamplat, sa va comunice si celorlalte fete.
pupicei si o seara linistita
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d