Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici ,
Ada multumim pentru cafea si mult succes maine !
Vreau si eu sa vad costumele nationale
Incepe weekend-ul ce planuri aveti ?
23+ Andrei
adarev spune:
Laurici, cauta pe Google costume populare bebelusi. O sa vezi ca este Atelier Dana din Mangalia, mai este unul in Bucuresti , probabil aici sunt mai multe. Eu o sa ma interesez cam pe atunci. acum doar mi-am facut o idee.Se fac la comanda si o sa vorbesc cu ele si demodel care mai trebuie adaptat pe aici, pe colo.
Ada
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Laurici, cauta pe Google costume populare bebelusi. O sa vezi ca este Atelier Dana din Mangalia, mai este unul in Bucuresti , probabil aici sunt mai multe. Eu o sa ma interesez cam pe atunci. acum doar mi-am facut o idee.Se fac la comanda si o sa vorbesc cu ele si demodel care mai trebuie adaptat pe aici, pe colo. Ada |
Multumesc Ada , o sa caut ...
23+ Andrei
Porumbita spune:
ada tinem pumnii sa iasa
freedelia cand am aflat ca si al doilea e baiat m-am gandit ca nu o sa am pe cine sa "impopotoez" si eu ... intotdeauna mi s-au parut mai frumoase haine de fetita decat cele de baiat (ma dispera, de regula numai bleo/albastru si variatiuni pe tema asta gasesti...) e fain site ul....
de ce vrei fix la 40 de zile botezul?
fleur nu te mai juca cu insulina aia... bb are nevoie de mami sanatoasa
roxi25 spune:
neata, fetelor
eu sunt foarte somnoroasa, de la 3:30 n-am mai dormit, am fost dimineata sa-mi fac niste analize la fundeni si dupa-amiaza ma duc sa-mi iau rezultatul
bafta, ada, sa iei aprobarea si mult succes pe cont propriu
roxypuy, multa sanatate si sa dispara dilatatia respectiva
19+
valy27 spune:
roxipuy-stiu cum e sa stai cu "cuiul in inima"-e groaznic-sanatate multa si sa dea domnul sa fie o.k.
eu la morfologie-o sa fac si 4 d si doppler.
pupici la toate si grijile sa ne ocoleasca.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+19 sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
apropo de miscarile lui bb- la mine cred ca sunt niste contractii ale uterului-ca simt ca o stransoare ca un ghem sub buric....sau ca atunci cand se umfla mansonul de la tensiometru.....
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+19 sapt, doamne ajuta in continuare.
michelle1981 spune:
Neata la pranz!
Am dus mandra la gradi, apoi la shopping cu mine, m-am inoit cu pantaloni, sacou si rochie, de la un magazin ieftinache, 150 lei au fost toate Mie nu imi place sa investesc in haine, mai ales ca ma satur de ele si mereu vreau noi.
Parca nu imi e indemana sa am atat de mult timp liber, sa nu am ce face. Bine, imi gasesc eu treaba, dar totusi..
Pe bebe din burtica nu il simt chiar zilnic (pe Bianca nu o simteam zilnic nici in lunile 8-9). Nu ma loveste, ma mangaie asa, ca o labuta de pisica
Meniu.. hmm.. am pus niste boabe de soia la inmuiat si vreau sa fac niste chiftele, cu salata si cartofi pai la cuptor.
Mai am bors de legume de ieri si legume gratinate cu peste.
Pe weekend inca nu stiu exact ce o sa fac, asa ca poate ma inspir de la voi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Neata la pranz! Pe weekend inca nu stiu exact ce o sa fac, asa ca poate ma inspir de la voi. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">20+ cu |
Ce tare esti Michelle , tu sa te inspiri de la noi ???????
Noi de la tine da , eu fac ceva acum ... un fel de ghiveci ... dovlecei , vinete , morcov , ardei ... etc dar si carne binenteles
23+ Andrei