Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 15
honeys spune:
Buna fetelor,
Stiu ca nu am mai scris demult, e a doua oara (de fapt), am si eu un carucior albastru de care suntem tare fericiti.
Sunt si eu tot la dr Rotaru, apropo de ce vorbeau fetele, mi-a fost recomadat si ma simt bine cu dumnealui.
In schimb am racit: de 2 zile ma doare in gat, capul, tusesc, Doamne ajuta temperatura n-am. Am baut atatea lamai cu miere si ceaiuri ca daca mai vad, o iau la goana. Am luat si paracetamol simplu, am inteles ca se poate (mi-a mai redus durerea de cap), azi chiar am luat si un oscilococcinum.
Ce remedii mai sunt? Oscilococcinum cate putem lua pe zi? Pe prospect scrie 2...
Va imbratisez cu drag si bafta tuturor sa auzim numai de bine.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
17+
adarev spune:
Laurici, cauta pe Google costume populare bebelusi. O sa vezi ca este Atelier Dana din Mangalia, mai este unul in Bucuresti , probabil aici sunt mai multe. Eu o sa ma interesez cam pe atunci. acum doar mi-am facut o idee.Se fac la comanda si o sa vorbesc cu ele si demodel care mai trebuie adaptat pe aici, pe colo.
Ada 
adarev spune:
Clar sunt blonda rau. Am trimis din nou un mesaj.Miha, are dreptate Laura , noi suntem dupa tine. Azi nu am nicio idee de gateala.Honeis bravo ptr. baietel si clar trebuie sa vedem cine mai este la dr. Rotaru.Mai fetelor, cand aveti timp intrati pe petitcoco parca asa-i spune la site. Pana cand mai e targ la Sala Polivalenta si de cand incepe la Baneasa?
Ada 
Laura32 spune:
Ada , foarte frumos site-ul , cred ca si pretul este pe masura ... dar merita ... la Polivalenta tine pana Duminica la ora 16.00 si la Baneasa este in perioada 29 martie / 1 aprilie .
23+
Andrei
Laura32 spune:
Honeys , sanatate multa iti doresc , cam rau cu vremea asta inselatoare , te asteptam sa ni te alaturi mai des . 
23+
Andrei
roxypuy spune:
multumesc pt incurajari fetelor
sper sa fie totul bine si intr-adevar sa fie doar o chestie functionala care sa dispara
in alta ordine de idei - aveti grija ca se pare ca circula o viroza destul de nashpa
vad ca si honeys are ceva semne, sotzul meu a avut zilele trecute temp f mare, frisoane, acum tuseste de mama focului
si se pare ca ma incearca si pe mine ceva desi am incercat sa ma tin departe
ma cam tine asa ceva in gat de ieri si parca am o tuse seaca...am luat oscillo si un paracetamol, ceaiuri, miere...sa vedem daca o intorc din drum.
eu cred ca o sa merg duminik la targ pt ca vrea si mami sa mearga si maine e ocupata.
aseara eram asa de necajita k am uitat sa va spun - am intrebat dr despre cel stem si mi-a spus ca el nu incurajeaza procedura pt ca nu exista nici un caz rezolvat pana in prezent pe baza acestor celule si nu se justifica. asa ca acum sunt 100% hotarata sa nu recoltam. as prefera sa le donez intr-o banca publica pt ca am inteles ca asa macar pot fi cuiva de ajutor dar se pare ca in Romania nu exista aceasta posibilitate...
va pup!
Roxy
21+ 
honeys spune:
Roxy multumesc, la fel.
Cat oscilo se pot lua pe zi?
Sanatate multa fetelor.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
17+
ARUBA spune:
Valy, Roxypuy, fetelor, credeti-ma ca stiu prin ce treceti auzind de posibile probleme ale bebelusilor vostri la eco. Am trecut si eu prin asta, si n-o sa uit niciodata seara aia cand mi-a zis doctorul, am plans de m-am umflat si am adormit asa de necajita, insa nu stiu cum, peste noapte mi-a luminat Dumnezeu mintea, ca m-am trezit atat de optimista si cu un feeling coplesitor ca bebe e ok si nu m-am mai stresat deloc.
Eu am citit si o carte recent, se numeste "O educatie care incepe inainte de nastere" si m-a pus pe ganduri. Sustine ideea ca bebelusul percepe si este influentat de starea psihica a mamei, si ca stresul si conditiile in care traim influenteaza decisiv comportamentul lui ca adult. Asa ca incerc tot timpul sa ma gandesc la lucruri pozitive si sa nu las nimic sa ma afecteze. Nu zic ca imi iese mereu ( azi am fost suparata pe mine ca m-am lasat enervata de un bou in trafic ...) dar macar incerc!
21+ 
roxypuy spune:
honeys, daca deja a demarat raceala trebuie sa iei 2/zi (unul dimi si unul seara), iar daca esti in faza initiala si abia simti ca te ia - atunci iei cate unul la 4 sau 6 ore (vezi k scrie pe prospectul din cutie exact cate sa iei in functie de stadiul bolii). pup si sanatate multa!
mai fetelor, mi-am adus aminte - m-am uitat acum pe net sa vad cat s-a mai facut utrogestanul...atat de scump este???
eu n-am mai luat de vreo 2 ani dar parca nu era asa de scump atunci...eu am gasit cu 29.50 RON pe cel de 200 mg si sunt doar 14 ovule...si eu treb sa-mi pun 2/zi 10 sapt de acum incolo...ma impusc! voi cu cat il luati?
Roxy
21+ 
adarev spune:
Roxypui, eu imi pun asa de la inceputul sarcinii, abia acum imi introduc decat unul.Asa este, e foarte scump.
Ada