Piersicute de iulie august (24)
Raspunsuri - Pagina 13
Fleurdelise spune:
Mititica, scrie la semnatura baietel cu litere mici, nu majuscule, ca sa iti apara caruciorul bleu.
Ma bucur pentru toate fetele care au revenit si le felicit pentru carucioare! Andreea tin pumnii sa nu fie nimic grav cu artera aceea.
Ce-o fi cu Ali intr-adevar, sper ca e bine si doar ocupata sau plecata pe undeva, tin minte ca in ultimele mesaje spunea ca e putin deprimata si o trec ganduri negre. Ali, da-ne un semn ca esti ok!
Eu mai am 2 ore de birou si bineinteles simt deja ca se taraie timpul. Seful urla de dimineata, din fericire nu la mine, cel putin pana acum... Acasa am multa treaba si nu ma incanta sa ajung, cred ca ma voi plimba un pic dupa birou.
Mi-am facut primele 2 insuline din 3 pe ziua de azi si deocamdata valorile glicemiei sunt ok, in limite. Sper sa o tina tot asa, trebuia sa fac asta demult. Cred ca pe undeva nu voiam sa accept ca am diabet, pe bune...
Muraturica, si tu ai luat putin in greutate, bravo.
Intreba cineva ce ecografii se fac aici. Mie mi-au facut 2D cu doppler, in spital. 3 sau 4D nici vorba, se fac doar contra cost la clinic particulare si nu in scop medical, doar ca sa aiba parintii poze sau film. Ma tenteaza sa fac, vazand pozele postate de Danett pe picasa, deocamdata este un lux neesential, mai vedem.
A, am uitat sa va spun ca am luat de la spital pliante de clinici pt. stocare celule stem, costa 1000 si ceva de dolari prelevarea si in jur de 130 pe an stocarea, 2000 daca vrei si o portiune de cordon ombilical 4 cm parca. Suna ademenitor ce zic ei acolo, ma gandeam ca asa cum dau mii de dolari pe vacante si alte prostii, as putea sa dau banii astia pt asa ceva. Nu sunt inca suficient de bine informata pe tema asta, ma mai documentez.
va pup
25 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Fleurdelise spune:
Inca una si ma duc:
Ada, mi s-a parut super ideea ta sa imbraci baiatul la botez in costum national. Pot sa ma iau dupa tine?...dar de unde costum...am de la maica-mea, D-zeu sa o ierte, ii si stergare superbe, dar nimic de baieti. Vad eu, poate imi trimite cineva din tara.
Si nu esti deloc deplasata cu ideile de botez, noi am stabilit deja nasii (ca a fost o mare bataie de cap si asta, aici unde suntem departe de familii, voiam la un moment dat sa il facem in tara dar ar fi fost mult mai complicat) si chiar si restaurantul...Vreau sa il botez la 2 maxim 3 luni, adica in septembrie sau octombrie. Sa ajungem cu totii sanatosi la momentul botezului puiutilor nostri!
25 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
adarev spune:
Hai, Fleur cum sa ma supar, chiar o sa te ajut. Eu am facut ceva investigatii pe net si am gasit ceva. O sa-ti trimit modelele sa le vezi atunci si daca te hotarasti iti trimit.Sa-ti faci insulina, sa nu sari peste.
Ada
Laura32 spune:
Fetelor m-am intors de la DR , nu mi-a mai facut eco , s-a uitat pe rezultatul de la morfologie si mi-a mai modificat un pic schema de tratament .... ne vedem pe 19 aprilie ... si gata
Am avut o discutie in legatura cu celulele stem , este de acord doar cu 3 firme la care le-a vizitat si fabrica intr-o anumita masura pt ca se intra pe amprenta digitala ... ca in orice lucru in viata sunt avantaje si dezavantaje ... eu o sa optez pentru celule pana la urma m-a convins si vb lui Fleur atatia bani am cheltuit pe prostii in viata asta incat macar ma impac cu ideea ca am facut ce era de facut, sa nu-mi reprosez vreodata ceva si asa copilul asta m-a costat 500 mil asa ca 30 mil sunt apa de ploaie .Ali sa ne dai un semn !!!!
23+ Andrei
roxypuy spune:
hello burtici! ce de activitate pe aici...am avut ceva de citit noi am fost azi la morfo si suntem bine...sa zicem...adica la masuratori a iesit ok, e in grafic, are 411 grame, e sigur fetitza, insa la rinichiul drept a vazut dr o dilatatie (citez "dilatatie pielocaliceala dreapta 6 mm probabil functionala") si m-am cam speriat a zis ca nu sunt motive de ingrijorare deocamdata si ca va trebui sa o monitorizam atent ca sa nu se dezvolte...si ca in peste 90% din cazuri se reduce pana la nastere si nu apar probleme...dar nah, tot am asa un cui in inima am mai citit acum pe net despre asta si cica daca se mareste poate duce la complicatii, provocarea nasterii sau operatie in uterus sper sa ne ajute Doamne Doamne in continuare si sa fie bine, sa se regleze pana la urmatorul control...
m-a verif si cu sonda sa vada colul - e ok, mi-a intrerupt duphastonul si mi-a dat utrogestan 2/zi.
va pup si sa dea Dumnezeu sa auzim de bine
Roxy
21+
Fleurdelise spune:
Merci, Ada .
Roxypuy, tinem pumnii sa se resoarba ce e acolo si sa nu se mai vada nici o urma la viitoarea ecografie. Se pare ca problemele de genul asta (ca si la fetita Arubei, cu chistul acela) se rezolva pe parcursul sarcinii, de la sine in majoritatea cazurilor, fara interventie. Iti doresc si eu optimism si gandire pozitiva sa o transmiti organismului bebelusei!
Eu plec de la scarbici in juma de ora, ura.
Sa aveti o seara placuta si somn usor celor ce merg devreme la nani.
25 + X Ioan
freedelia spune:
Neatza fetelor, m-am trezit super devreme azi, Sigur pe la amiaza o sa pic de somn. Am avut 2 zile foarte frumoase, cu mult soare, clad (ieri a fost de maneca scurta), din pacte insa aseara a inceput sa ploua si plouainca si azi si e si frig... Speram sa avem un weekend insorit, dar nu cred ca va fi cazul.
Fleur -- sa te tii de insulina, pentru ca diabetul gestational nu e gluma. Si eu trebuie sa ac testul data viitoare cand merg la doctor, numai ca nu stiu daca o sa reusesc sa beau scarbosenia aia de glucoza.
Ada -- mi se pare minunata ideea cu costumasul de osean, ar se gasesc asa mici?? Eu vreau sa fac botezul la 40 de zile, deci mai mult de 5 kg si vreo 55 cm nu cred ca o sa aiba bebe... Mi-ar placea ideea, e deosebita...
Diana -- bine ai revenit. Ca si Biri, ma gandeam si eu ca ina o luna si un pic si esti ok chiar da vine bebe...
Am o prietena care fa e agrafe cu fundite pentru fetite, ieri am mers la ei in vizita sa se joace copiii si i-a dat lui Jodie 20 de euro in agrafe. I-a luat o ora si mai bine sa isi aleaga, are atat de multe si atat de frumoase. Va pun site-ul ei, sa va uitati, mai ales cele care aveti sau o sa aveti fetite, este paradisul fetitelor -- www.skoose.com
Cam asta de la noi... Sa aveti o noapte buna!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
adarev spune:
Salutare fetele ! Va dau cafeaua. Am Ajuns la serviciu. Sunt cu nodul in gat pentru maine. V-am zis ca maine este ziua cea mare pentru mine. Sa vedem daca mi se aproba deschiderea biroului meu. Freedelia o sa-ti trimit si tie ce gasesc costume populare ptr. bebei. Va pup pe taote.Ali sper ca esto ok.
Ada